Nerko im je neki dan reko: pozivam premijera da što prije isele iz zgradevincent_vega wrote:Baš goli, a ostaje im zgrada vrijednosti 30 miliona KM, minimum.JoseMujica wrote:još kad im Provalič iseli zgradu ostaju goli ko qhurchichi![]()
Rano ste se počeli radovati.
SDP
- Maystor
#40826 Re: SDP
- Maystor
#40827 Re: SDP
To o čemu ti pričaš je marginalan događaj, koji nije vrijedan spomena. Poznajem dio ekipe iz NS, ponajbolje tvoju imenjakinju, koja je kapacitet otprilike kao upaljač kojeg narodu dijele u predizborne svrhe. Kulturniji i pismeniji jesu, bolji i drugačiji nisu. Ubleha 1/1. Nikome oni nisu alternativa, niti će ikada biti - to je projekat koji je sam sebi svrha. Nešto kao DF u malom.sabina1 wrote:Kako nije....pogodio je u gram...Maystor wrote: Pokušao sam izvagati, u dvije minute, opravdanost ovog madnerovog poređenja. Jebo sebe, potrefio je! U pet deka
Ulicno-protestne suze BIVSE zene BIVSEG predsjednika Nase Stranke su pred Bogom , ljudima i zakonom jednaki kao svi aferimi crvenih mundira koji su u u kratkom vremenu dozvolili taj luksuz da koaliraju sa SDA bez da su ikog pitali ili trazili saglasnost , pa nakon sto su im guzice na raznim nivoima osjetili mekocu fotelje , opet sebi dozvolili taj luksuz da koaliraju i sa SBB bez da su ikog pitali i trazili saglasnost. Aktuelnu koaliciju sa SDA u gradu Sarajevo niko ne pominje.
Nebitno u zelji da Lagumdzija dr.Zlatko , Niksic Nermin , Komsic Zeljko , Hadzic Damir , Becirevic Denis , Kamocai Igor , Lulic Haris , Music Fikret i svi ostali zadrze povlastice i privilegije, su sa svojim "kadrovskim rijesenjima" i "ucinkom" uspjeli toliko srozati privredu i drustvo da i danas bolno zalimo za vremenima priglupog Terzica i superhika Ivanica.....njihova zelja za grabljenjem je uspjela da razbije stranku , da im "mc donalds" predsjednik pokupi i ono malo preostalih populistickih glasova.....vladu su znali formirati PUNE DVIJE GODINE a grad , kanton i drzava nisu bili u nikad goroj fizickoj i materijalnoj situaciji nakon SDP-a....da i Suljagic...i taj fantom je iz SDP-a....
Uglavnom suze zene sa protesta koja nema vise nikakve pravne veze sa bivsim predsjednikom NS-a su poptuno jednake kao Zlatko i basibozuci....
Pogodio je vala u miligram.....
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#40828 Re: SDP
Ja , ja....svi su su isti , blabla......truć, trućMaystor wrote:
To o čemu ti pričaš je marginalan događaj, koji nije vrijedan spomena. Poznajem dio ekipe iz NS, ponajbolje tvoju imenjakinju, koja je kapacitet otprilike kao upaljač kojeg narodu dijele u predizborne svrhe. Kulturniji i pismeniji jesu, bolji i drugačiji nisu. Ubleha 1/1. Nikome oni nisu alternativa, niti će ikada biti - to je projekat koji je sam sebi svrha. Nešto kao DF u malom.
Dajmo mi mojoj imenjakinji Općinu Novo Sarajevo u ruke umjesto veterana postratne tranzicije Koldže Nedžada , zamislimo Peđu kao kantonalnog premijera ali ne premijera poput Kifle Konakovića već vlade Naše Stranke.
Ovako....bezvezne tlapnje samozvane ljevice koja se opet medijski ničim izazvana kao "ujedinjuje" ?
Valjda da združenim snagama otvori neki novi Mc Donalds ???
Nsša Stranka nikako ne može biti "DF u malom" jer je starija od DF-a.
Opet DF srećom nije ni nalik Našoj Stranci....recimo Forto se u potpunosti odrekao poslaničke plate a Sabina i Peđa dijela paušala....."udružena ljevica" predvođena revolucionarnim SDP-om i još revolucionarnijim DF-om dosada nigdje nije glasala PROTIV povećanja paušala zastupnika a kamo li da se odrekla dijela svojih primanja....
Proleterski....
-
VjecitiStudent
#40829 Re: SDP
Provjeri još jednom, pa opet napiši.sabina1 wrote:Ja , ja....svi su su isti , blabla......truć, trućMaystor wrote:
To o čemu ti pričaš je marginalan događaj, koji nije vrijedan spomena. Poznajem dio ekipe iz NS, ponajbolje tvoju imenjakinju, koja je kapacitet otprilike kao upaljač kojeg narodu dijele u predizborne svrhe. Kulturniji i pismeniji jesu, bolji i drugačiji nisu. Ubleha 1/1. Nikome oni nisu alternativa, niti će ikada biti - to je projekat koji je sam sebi svrha. Nešto kao DF u malom.
Dajmo mi mojoj imenjakinji Općinu Novo Sarajevo u ruke umjesto veterana postratne tranzicije Koldže Nedžada , zamislimo Peđu kao kantonalnog premijera ali ne premijera poput Kifle Konakovića već vlade Naše Stranke.
Ovako....bezvezne tlapnje samozvane ljevice koja se opet medijski ničim izazvana kao "ujedinjuje" ?
Opet DF srećom nije ni nalik Našoj Stranci....recimo Forto se u potpunosti odrekao poslaničke plate a Sabina i Peđa dijela paušala....."udružena ljevica" predvođena revolucionarnim SDP-om i još revolucionarnijim DF-om dosada nigdje nije glasala PROTIV povećanja paušala zastupnika a kamo li da se odrekla dijela svojih primanja....
Proleterski....
- sabina1
#40830 Re: SDP
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bh ... zet/345057VjecitiStudent wrote:Provjeri još jednom, pa opet napiši.sabina1 wrote:Ja , ja....svi su su isti , blabla......truć, trućMaystor wrote:
Proleterski....
-
VjecitiStudent
#40831 Re: SDP
Vratio paušale, platu profesionalnog poslanika ostavio.
Šta bi od one reklamirane karijere stručnjaka?
Ima li šta za ono dvoje?
Ima li šta za ono dvoje?
- Maystor
#40832 Re: SDP
Općinu i kanton daje narod na izborima, a ne ja ili ti. Dotična se izvagala na izborima za tu funkciju, ako se ne varam.sabina1 wrote:Ja , ja....svi su su isti , blabla......truć, trućMaystor wrote:
Proleterski....
Znaš, ne volim duple standarde. Ti si bila veoma aktivna na forumu u ubjeđivanju ljudi da je projekt DF ubleha (čestitam, bila si u pravu), a u isto vrijeme žmiriš na oba oka i lafo ne vidiš je NS ubleha na kvadrat.
- sabina1
#40833 Re: SDP
Ništa.VjecitiStudent wrote:Vratio paušale, platu profesionalnog poslanika ostavio.
Ima li šta za ono dvoje?
Žalim svaki sekund proveden na glasačkom mjestu kada sam glasove davala SDP-u...kako sam bila glupaMaystor wrote:....ne vidiš je NS ubleha na kvadrat.
Takva greška se više nikada neće ponoviti...
- fosna2014
#40834 Re: SDP
Momak ima potencijala.
-
goodbar
#40835 Re: SDP
Na 14.Kongresu SKJ-u,koji je bio,jelte,razlaz ne samo partije,već i države,SK BiH nije bila baš "usaglašena".Jer pored nekih delegata,kao što je bila supruga Radovana Karadžića(otkuda ona?),bilo je i nekoliko liberalnih socijaldemokrata.Sada sam im zaboravio imena,ali su,javno,za govornicom,pozivali na socijaldemokratiju,da se skine taj oklop komunizma koji će sve ugušiti.Na taj,već zahrđali oklop,najviše je računao Slobodan Milošević.Te momke su najviše napadali njihovi partijski drugovi iz SK BiH.Ne znam šta je kasnije bilo sa tim momcima i gdje su sada.Zna li neko?
-
HM 2011
#40836 Re: SDP
Ovi se zalazu za oplodnju.fosna2014 wrote:Momak ima potencijala.
A oni kad oplodnju vrse nema povika da je oplodnja u pitanju....
strucni termin je potpomognuta inseminacija.....
- spreca
#40837 Re: SDP
Protiv SDA na svim nivoima ....u jedinstvu je snaga
-
sumirprimus
#40838 Re: SDP
dikcija? damn.
-
sumirprimus
#40839 Re: SDP
odlucio u politiku i odmsa za gen.sekretara.fosna2014 wrote:Momak ima potencijala.
ciji je pulen?
doduse nije odma ima on zborovanja vec godinu dvije...
-
Cohers
#40840 Re: SDP
Lagumdžja i, potom, njegov poganac nad pogancima, Neko, žive vas je sahranio. Još vam treba, samo na kroz slinave noseve provući halke.sumirprimus wrote:odlucio u politiku i odmsa za gen.sekretara.fosna2014 wrote:Momak ima potencijala.
ciji je pulen?
doduse nije odma ima on zborovanja vec godinu dvije...
- fosna2014
#40841 Re: SDP
A ko to glasa za neku stranku, a da nema koristi?Iza Horizonta wrote:zar ima neko ko nema lične koristi da će glasat za SDP mrtva stranka
- kamen spoticanja
-
komandant mark
#40843 Re: SDP
Mozda da kandiduju onog Muhameda Mesica, sto govori 80 jezika?
- GeeTnT
#40844 Re: SDP
..angazovan je kao savjetnik u makedonskoj vladi...komandant mark wrote:Mozda da kandiduju onog Muhameda Mesica, sto govori 80 jezika?
-
Mohamad Sissoko
#40845 Re: SDP
U TZ da SDP kandiduje Ziju Turkovića iz tvorza, dobio bi mjesto gradonacelnika. 
-
modem33
#40846 Re: SDP
komandant mark wrote:Mozda da kandiduju onog Muhameda Mesica, sto govori 80 jezika?
Taj Muhamed je glup ko noc .... Njegova izjava 2009 u oktobru je bila: "Zelim da se naplacuje parking "parkiranim ugasenim automobilima" jer ce biti cisci zrak u Tuzli" .... Cuo vlastitim usima kad je to izjavio na Slatini vrseci propagandu.
zato u 2015 godine u decembru .... citam clanak na internetu: "Tuzla medju prvm gradovima da su najzagadjeniji u Europi".
-
sumirprimus
#40847 Re: SDP
muhamed mesic glup?a ovo je bilo sta?
trenutak nepatvorene genijalnosti?
nikad mi na zelenu granu necemo, nikad...
- sabina1
#40848 Re: SDP
Oni koji se nadaju da ce demokratskim putem nadglasati koristoljublje.fosna2014 wrote:A ko to glasa za neku stranku, a da nema koristi?Iza Horizonta wrote:zar ima neko ko nema lične koristi da će glasat za SDP mrtva stranka
-
Vratisveufabrike
#40849 Re: SDP
SDP je buducnost ove zemlje,ma kolilo da su grijesili u zadnjem mandatu pokazali su da imaju sposobniju vladu od sadasnje.Koliko li su samo klipa gurnuli Nerminu SDA,SBB i DF u tocak dobro je i uspio,da ne govorim o izreziranim protestima,sjetite se samk Fahre kao ministra sigurnosti..
- General War
#40850 Re: SDP
Mohamad Sissoko wrote:U TZ da SDP kandiduje Ziju Turkovića iz tvorza, dobio bi mjesto gradonacelnika.
Jes vala, nepopravljivi komunisti...jos i potpalili kanton i opstunu jer je SDA kadar unutra
Da je do Tuzlaka i njihovog rezonovanja, drugacija bi se pjesma pjevala barem u FBih.