SDP sa Lagumdzijom / SDP bez Lagumdzije

Kako biste glasali:

Glasao bih za SDP BEZ Lagumdzije
26
25%
Svakako ne bih glasao za SDP
19
18%
Svakako glasam za SDP
58
56%

Total votes: 103

zvijerka

Post by zvijerka »

SDP ali bez zlaje....neku noc je tihic reko (ne volim ni tihog) da su sve stranke u bih ili fbih drustvo jednog lica...nazalost po sdp zlaja je to od sdp uspio napravit, a to je bila usitinu jaka stranka sa sposobnim politicarima, sposobnim bar za nase prilike a on ih je sve rastjero dakle beslagic, tokic, avdic, itd. bogicevic je negdje u sjeni kao istureni je komsic koji je po meni po meni nivo inteligentnog kafanskog mislioca.....moje subjektivno misljenje...dakle zlaja je taj koji nije dozvolio nikom da bude iznad njega....s ovim otjeranim i i sadasnjim kadrom ovo bi stvarno bila mocna stranka i ne bi uopste imao dilemu kome dati glas...ovako jos uvijek trazim najmanje zlo...
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

:thumbup:

Komsic me cak i potsjeca na Zlaju u manirima, kao da je doticni stvarao "mini mea" :lol: S tim da je totalno nezreo, sto se za Zlaju ipak ne moze reci.
zvijerka

Post by zvijerka »

SherlockHolmes wrote::thumbup:

Komsic me cak i potsjeca na Zlaju u manirima, kao da je doticni stvarao "mini mea" :lol: S tim da je totalno nezreo, sto se za Zlaju ipak ne moze reci.

upravo... :thumbup:
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

hak wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:moze mu se zamjeriti nagli uspon "ars creative" za vrijeme njegove vladavine. moze mu se zamjeriti ubiranje plate na fakultetima na kojima se ne pojavi citavu godinu. moze mu se zamjeriti "nepovratni stambeni kradit". ima toga.... narcisoidnost je samo slag.
I saberi sad sve to i koliko ispadne ?
I onda uporedi sa ovima koji su teški milijarde (ne pretjerujem)
Koji su naređivali zločine, prekrajali teritorije a glumili da se zalažu za jedinstvenu .....
On bar ima kvalifikacijea ne završenu medresu i da je bio šef kabineta bivšeg reisa.
Zna se čega je on doktor a ne neki koji su doktori ničega a tako se predstavljaju.
On sad može održati predavanje na bilo kojem univerzitetu u svijetu a šta ovi polupismeni predratni kokuzi a današnji multimilijarderi mogu?
Zato šuti i poklopi se. Dok mi dođemo do toga da pretresamo Lagumdžiju....
Mnogo je njih prije njega koje treba pretresti. A od njih nam je najviše sve ovo.
Oduzmi Lagumdžiju i šta imamo? Durakovića, Tokića, Komšića Hasana Čengića, Tihića, koga?????????????????
jel ja tebe dobro shvatam, il tebi ne smetaju ova zlajina nedjela? Molim te reci da si nesto drugo mislio...

toliko o ozbiljnosti.
revolutia

Post by revolutia »

Liberalism wrote:
revolutia wrote:zasto ja Lagudzija izdajnik?

1. prije svega je izdajnik jer je na ovim izborima u dogovoru sa tihicem i SDA, koji su, kako smo sami bili svjedoci, htjeli napravit novi ustav ove drzave po kojem bi srpski entitet dobio veca ovlastenja, i samim tim (kao sto je bio slucaj zadnjih godina) blokirao drzavu u svakom razvoju.. JE LI OVO TAKO TESKO SHVATIT???

2. postavlja covjeka za kandidata clana predsjednistva (kojeg ja MNOGO cijenim), ali ce ga SDP iskoristiti s ciljem da se u bosni stvori i treci entitet...JE LI TRECI ENTITET IDE U PRILOG BIH???

i ima jos par stvari, koje ga svrstavaju o onu kategoriju politicara, koji NI JEDNE SEKUNDE ne rade u korist gradjana..

da cujem replike...
Evo replike u vidu pitanja:

Ko je sa političke scene eliminirao Herceg-Bosnu?

a) Alija Izetbegovic?

b) Haris Silajdžić

c) Neko treci, kojeg ti nebi pomenuo samo zato sto ga mrzis, a da ni sam neznas sto.

Evo repolike za ustav

kakva veca ovlastenja RS, samim tim sto to kazes ti veze nemas o pitanju stavnih reformi. Posto nisi ni malo upoznat bolje procitaj prijedloge amandmana pa vidi u cijoj je nadleznosti vojska i sigurnost, a u cijoj je nadleznosti prema postojecem stanju. takođe vidi nacin odlucivanja prema postojećem ustavu (to za entitetsko glasanje). Takođe vidi da je prema amandmanima (na osnovu broja poslanika bosnjaka iz RS) bilo predviđeno da bar 3 predstavnika iz RS glasaju za odluku pa da ona prodje.

Jedino sto se mjenja u nacinu odlucivanja jeste da u Vijeću ministara za svaku odluku mora glasati bar jedan pripadnih od sva tri naroda (znaci minimalno 1 srbin ili 1 Bosnjak)

Al to vama ne pije vode, vi vjerujte Harisu. neznam samo kako mu vjerujete u sve, a od sarajeva do zenice/zepca ne vozite 150 Km/h. Pa Haris vam je vec napravio auto put. :-) :-) :-)
he-he

ja pricam o buducim izborima, i nasoj buducnosti u sljedece 4godine, dakle, taj Lagumdzija sigurno svojom (privatizovanom) strankom SDP stvara odlicne preduvjete da se stvori treci entitet, a to je za nas malo mladje ljude u ovoj drzavi pogubno...

Lagumdziju ne mrzim, ali jednostavno smatram da je on u proteklih nekoliko godina pokazao da nije nista veliko napravio za ovu drzavu, za koju je u proteklom ratu 200.000 ljudi dalo svoje zivote...

amandmane za koje su glasali SDA i SDP sam jako dobro prostudirao,
spominjes "bosnjake" koji trebaju da glasaju iz reda RS-a...ako su to oni isti politicari poput kandidata ispred SDA/SDP tipa Hadzipasic, Terzic i ostali pojedinci iz te izdajnicke bande koji su nam prodali i najvece drzavno blago Energopetrol, i ostale fabirke, ONDA SU TI NJIHOVI AMANDMANI PRICA ZA NAIVNE NEZNALICE...

dajte ljudi osvijestite se,
zar ne prepoznajete da u drzavi imamo domace izdajnike (placenike) koji sprovode zakone u korist sviju, ALI NE drzave BiH..
Klesar Tadija Tegoba

Post by Klesar Tadija Tegoba »

Sa tobom inspektore Šerlok je ponekad teško razmijeniti argumente.
Sa argumentima da je Zlatko je profesor koji nedolično obavlja svoju funkciju, Zlatko je prepotentan, da Zlatko vlada čvrstom rukom SDP-om se svi slažu.

U isto vrijeme je Zlatko predstavnik jedne od rijetkih ozbiljnih političkih partija. Da te podsjetim na partije koje imaju bošnjačku podršku, pošto te evidentno te najviše zanimaju. Pa evo mog kratkog pogleda na našu političku scenu:
SDA - stranka koja i poslije 10 godina po minderima drvi politiku čiji je bitni dio jaransko-rođačko rastaljivanje na račun građana. Stranka čiji je bitni član - Bakir Izetbegović u sinoćnjem intervjuu izjavio da trenutna situacija uopšte nije loša jer (između ostalog) Faja Radončić :lol: gradi novi neboder, jer će nam faliti tesara kada se počne praviti koridor VC. Jer je situacija OK, pošto on nije mogao kupiti cipele do 92, a danas može bez problema. Pa to ni njegov otac ne bi bolje lupio. Eto ti i Tihića, upitalo ga šta je sa realizacijom ranijih izbornih obećanja. Čovjek mrtav-ozbiljan izjavio da su ta izborna obećanja značila da će oni truditi da obećanja izvrše, a ne da će ih i izvršiti. Pa neka onda na izborima pobijedi onaj koji će se najbolje truditi u sljedeće 4 godine :D .

BOSS Partija demagoga čije je prvo obraćanje javnosti bilo da želi posebnu državu za bošnjački narod, a sve sa pozivanjem na Tita, partizane i slične nebuloze. Danas više ni sam ne zna šta bi.

SBIH Partija likova poput G Grahovca (100% kultura :lol:), koji je ostao (bar u mom sjećanju) zapamćen kao izuzetno nekulturan i rigidan političar u odnosu prema javnosti i novinarima. Azra H sa 100% zapoljšljavanjem - žena koja je otvoreno štitila slovenački trgovački lobi za vrijeme njenog ministrovanja. I to sve da bi postigli 100% BiH. Hehe.

BPS U Bosanskoj krajini Sefer izjavio da će borci (ABiH) iz zadnjeg rata imati privilegije kao i Titovi partizani. To može izjaviti samo neozbiljan političar jer u ovakvoj BiH bi automatski iste privilegije morao obezbijediti i pripadnicima HVO i VRS. A ako je to cilj, naprijed, ali bi svako sa vizijom građanske BiH trebao biti protiv ovakvih ideja.

E taj SDP, koliko god roza bio (a tebi se ta boja meš'čini ne đasvi) je snažna i nekompromitovana partija koja ima viziju i ima kadrove koji mogu iznijeti reforme ka EU i koji mogu ravnopravno parirati ostalim nacionalnim ublehašima i njihovoj šupljoj retorici o ugroženosti naroda. Njegova svaka izjava je bazirana na ozbiljnim informacijama, a ne nalazima vidovite Džemile :-) .

Od svih lidera, jedino se Zlatko ponaša kao odgovoran i ozbiljan političar, koji ima snagu, volju i sposobnost da sabere ono malo 'normalnih' glasača i omogući svima nama bolju BiH.

Da, mislim da bi SDP i bez Zlatka bio jaka partija, ali je ipak on njen centralni igrač.
Titov_pionir

Post by Titov_pionir »

zvijerka wrote:SDP ali bez zlaje....neku noc je tihic reko (ne volim ni tihog) da su sve stranke u bih ili fbih drustvo jednog lica...nazalost po sdp zlaja je to od sdp uspio napravit, a to je bila usitinu jaka stranka sa sposobnim politicarima, sposobnim bar za nase prilike a on ih je sve rastjero dakle beslagic, tokic, avdic, itd. bogicevic je negdje u sjeni kao istureni je komsic koji je po meni po meni nivo inteligentnog kafanskog mislioca.....moje subjektivno misljenje...dakle zlaja je taj koji nije dozvolio nikom da bude iznad njega....s ovim otjeranim i i sadasnjim kadrom ovo bi stvarno bila mocna stranka i ne bi uopste imao dilemu kome dati glas...ovako jos uvijek trazim najmanje zlo...
Beslagic nije istupio iz SDP-a. On je na listi SDP-a za parlament BiH. Osim toga SDP na listi ima i Mirzu Kusljugica, bivseg ambasadora BiH u UN, red. prof dr. koji je predavao i na univerzitetima u USA. Pa onda Jasmina Imamovica, koji je uspio da pretvori Tuzlu iz cisto industrijskog grada u znacajan kulturni i privredni centar u BiH. Dakle, nije SDP samo Zlaja... zato, pogledaj ostale. Ne vidim ko osim SDP-a ima kadrove koji nas mogu izvuci iz govana. Za SDP uprkos Lagumdziji (a i on je bolji od ovih nacionalista)
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

a kredit? a agencija?
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Titov_pionir wrote:Osim toga SDP na listi ima i Mirzu Kusljugica, bivseg ambasadora BiH u UN, red. prof dr. koji je predavao i na univerzitetima u USA.
Evo jos jednog americkog profesora :shock: Kad ih je vec toliko, jedan linkic sa nekog americkog univerziteta ne bi trebao biti toliki problem, ne?
revolutia

Post by revolutia »

SherlockHolmes wrote:
Titov_pionir wrote:Osim toga SDP na listi ima i Mirzu Kusljugica, bivseg ambasadora BiH u UN, red. prof dr. koji je predavao i na univerzitetima u USA.
Evo jos jednog americkog profesora :shock: Kad ih je vec toliko, jedan linkic sa nekog americkog univerziteta ne bi trebao biti toliki problem, ne?
evo nadjoh ja jedan link za mirzu kusljugica, po-gle-daj-te:

http://www.bit.ba/BITCenterTuzla/BOS/Onama/UO/index.htm

taj tip je rijetko u bosni, ali je u u upravnom odboru ove fondacije, i covjek fino sebi uzima platu za "upravljanje" tom fondacijom...a mi obicni gradjani cemo i dalje da dajemo porez da bi ovakvi besposlicari iz SDP-a mogli biti u kojekakvim upravnim odborima i uzimati sebi plate "et onako" :x :x :x

pamet u glavu na izborima!!
Last edited by revolutia on 15/09/2006 16:54, edited 1 time in total.
Klesar Tadija Tegoba

Ma fakat Sherlock, zanima me koja politička partija je po tvom mišljenju OK? Ako ne ovdje, napravi novu temu pa o tome da šiljimo.

Nadam se da ti odgovor neće biti - ne valjaju ni jedni, treba bojkotovati izbore.
Klesar Tadija Tegoba

revolutia wrote:
SherlockHolmes wrote:
evo nadjoh ja jedan link za mirzu kusljugica, po-gle-daj-te:

http://www.bit.ba/BITCenterTuzla/BOS/Onama/UO/index.htm

taj tip je rijetko u bosni, ali je u u upravnom odboru ove fondacije, i covjek fino sebi uzima platu za "upravljanje" tom fondacijom...a mi obicni gradjani cemo i dalje da dajemo porez da bi ovakvi besposlicari iz SDP-a mogli biti u kojekakvim upravnim odborima i uzimati sebi plate "et onako" :x :x :x

Ne kontam je li problem fondacija ili Mirza? Ukoliko je Mirza, da li preferiraš da u upravni odbor treba staviti nekoga podobnijeg i koga? Znaš nešto više o BIT centru, i imaš li informacije kako se finansira? Nešto mi se ne čini kao institucija koja živi na budžetu. Vidi dalje...

BIT Centar Tuzla

je projekat koji ima za cilj da omogući mladim perspektivnim stučnjacima i poduzetnicima da uspostave i razviju svoj posao.
Pojedinci koji imaju ideju ili projekat, ljudi koji su tek osnovali svoju firmu ili oni koji imaju razvijenu firmu, ali zele da prosire trziste mogu aplicirati u BIT Centar.
U zgradi sa oko 1000m2 kancelarijskog prostora BIT Centar nudi kvalitetne prostore za rentanje. Vazno je istaci da BIT Centar osim kancelarija sa savremenom opremom pruza i strucne usluge finansijske, marketinške , računovodstvene i pravne. Pomoc na licu mjesta je ono sto nas izdvaja od svih.
Treba reci da imamo izdvojena sredstva „seed capital“ ili pocetni kapital na koje rezidenti Centra mogu aplicirati.
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

induendo wrote:
SherlockHolmes wrote:Ne bih o Mirnesu, ali koliko se sjecam rahmetli Tile nije vidio ni velikog odmora, pa ga vecina vas SDP-uspaljenika brani gdje stigne :-) Znaci to ipak nije bitno?? :shock:
Samo duboko duševno oboljela osoba može porediti Tita i Mirnesa Ajanovića.Tito je vladao 1/4 svijeta a Mirnes će na kraju završiti u ludnici.100%.
Dobro, o dusevnim oboljenima sve vidimo -- posebno nakon te vladavine "1/4 svijeta". Nego, ti ih indirektno poredis jer ti smeta sto je kamiondzija, pa bi ti da si iole principijelan (ko sto niko ni ne misli da jesi) smetalo bi ti sto je tile bio bravar.
Titov_pionir

Post by Titov_pionir »

revolutia wrote:

Mirza Kusljugic trenutno zivi i radi u Tuzli, profesor je na elektortehnickom fakultetu, i clan upravnog odbora Bit centra, u kojem trenutno rade mladi ljudi iz BiH u oblasti informacionih tehnologija. 14 firmi koji se bave novim tehnologijama trenutno djeluju u BIT centru i zaposljavaju nase mlade ljude, a prozivodi se pretezno za strano trziste. To je jedan sjajan centar koji ima potencija za razvoj domacih firmi. Zato ne pricaj gluposti, kad nemas pojma o cemu se radi. evo ti provjeri:
http://www.bit.ba

I zato, pamet u glavu na izborima!!!
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Klesar Tadija Tegoba wrote:Ma fakat Sherlock, zanima me koja politička partija je po tvom mišljenju OK? Ako ne ovdje, napravi novu temu pa o tome da šiljimo.

Nadam se da ti odgovor neće biti - ne valjaju ni jedni, treba bojkotovati izbore.
Ja nemam namjere glasati (nedavno odlucio, nakon 60/90 minuta kao zadnje kapi) -- em sam dijaspora pa evo kazu da ne smijem :D, em fakat niko id ovih majmuna ne zasluje toliku zajebanciju.

Da trebam do MZ-e, vjerovatno bih glasao za Liberale ili SDU, mozda i BPS. U svakom slucaju mi ne bi palo na pamet da glasam i za jednu od ovih nazovi "etabliranih".
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Pa da je do tebe, ne bi stigao ni do funkcije predsjednika jer je ipak bio samo bravar :roll: Toliko o tvojim "arsinima".

To za nacionalizam tati na uvce :wink: I vrijeme bi vise bilo da smislite nove etikete za neistomisljenike (pod pretpostavkom da uopce i mislite), ove su vam se malo ofucale...
revolutia

Post by revolutia »

Titov_pionir wrote:
revolutia wrote:

Mirza Kusljugic trenutno zivi i radi u Tuzli, profesor je na elektortehnickom fakultetu, i clan upravnog odbora Bit centra, u kojem trenutno rade mladi ljudi iz BiH u oblasti informacionih tehnologija. 14 firmi koji se bave novim tehnologijama trenutno djeluju u BIT centru i zaposljavaju nase mlade ljude, a prozivodi se pretezno za strano trziste. To je jedan sjajan centar koji ima potencija za razvoj domacih firmi. Zato ne pricaj gluposti, kad nemas pojma o cemu se radi. evo ti provjeri:
http://www.bit.ba

I zato, pamet u glavu na izborima!!!
ja dobro znam sta je taj centar ko tamo radi i ne treba mi internetprezentacija da bih saznao nesto vise o tome, imam informacije iz prve ruke...

sama cinjenica da nasi telentovani mladi ljudi proizvode proizvode a strane trziste govori kolike smo zrtve globalizacije, jer smo najobicnija radna snaga, robovi...znaci malo sire posmatranje sitaucije ce ti omoguciti da sagledas stvarne cinjenice...

eh sad ide ono veliko pitanje?? ko omogucava tim stranim mesetarima i tajkunima da od nasih talenata prave jeftinu radnu snagu??

to je isto kao sto austrijske firme hoce da otvaraju vjetroelektrane u bosni, da bi proizvodile struju i nama je prodavali..ZNACI ONI NAMA PRODAJU VLASITIT VJETAR...zalosno... :?
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Jesu, oni koji su bili za vracanje na sistem gradjanske demokratije umjesto vladavine boljsevickih demagoga su fakat porazeni 1945. Laziranim glasanjem i kuglicama. Sreca pa se stvari ipak vracaju na svoje, makar i sa 50 godina zakasnjenja.

O dezorijentisanosti, nemamo sta pricati, to si najbolje dokazao po pitanju potrebne skolske spreme.
Titov_pionir

Post by Titov_pionir »

revolutia wrote:
ja dobro znam sta je taj centar ko tamo radi i ne treba mi internetprezentacija da bih saznao nesto vise o tome, imam informacije iz prve ruke...

sama cinjenica da nasi telentovani mladi ljudi proizvode proizvode a strane trziste govori kolike smo zrtve globalizacije, jer smo najobicnija radna snaga, robovi...znaci malo sire posmatranje sitaucije ce ti omoguciti da sagledas stvarne cinjenice...

eh sad ide ono veliko pitanje?? ko omogucava tim stranim mesetarima i tajkunima da od nasih talenata prave jeftinu radnu snagu??

to je isto kao sto austrijske firme hoce da otvaraju vjetroelektrane u bosni, da bi proizvodile struju i nama je prodavali..ZNACI ONI NAMA PRODAJU VLASITIT VJETAR...zalosno... :?
Covjece, cisto sumnjam da znas o cemu se radi. Ja znam ljude koji tamo rade. Plata im je nekoliko puta veca od prosjecne. Zato pusti tu suplju o globalizaciji. Najbolje je da dignemo svjetsku revoluciju, i neka krene iz BiH pa da srusimo strasne Evropske imperijaliste. :lol:

Ove firme proizvode pretezno software, a BiH je isuvise malo trziste da bi se zadrzali na njemu. Naravno da ce najveci dio biti za strana trzista. Tako i prosperiraju. Ovo ti je primjer u kojem smijeru BH ekonomije treba ici.

Nama je il u Evropu il da ostanemo crna rupa. Ja biram Evropu 1. oktobra, a ti izaberi one koji ce se suprotstaviti "imperijalistickoj tvorevini EU" i obezbijediti ti zivot u tri tora. :lol:
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

induendo wrote:
SherlockHolmes wrote:Jesu, oni koji su bili za vracanje na sistem gradjanske demokratije umjesto vladavine boljsevickih demagoga su fakat porazeni 1945. Laziranim glasanjem i kuglicama. Sreca pa se stvari ipak vracaju na svoje, makar i sa 50 godina zakasnjenja.

O dezorijentisanosti, nemamo sta pricati, to si najbolje dokazao po pitanju potrebne skolske spreme.
Misliš na one koji su bili za vraćanje kralja u Jugoslaviju?

Ovaj drugi dio posta mi nije ni najmanje jasan ali nije ni čudo jer si ti totalno izgubljena osoba. :-) :-) :-)
Kraljevina ili republika je jedno pitanje, gradjanska demokratija ili demagogija sa Briona drugo. Uostalom, i ovako smo dobili nekrunisanog kralja.

Ovo drugo ponovi vise puta, mozda ti se "argumentacija" cini jakom :-)

Btw, oprosti ali sa nenaoruzanim mi se ne ide u intelektualne dvoboje. Haj ti sa nekim drugim. :lol:
revolutia

Post by revolutia »

Titov_pionir wrote:
revolutia wrote:

Covjece, cisto sumnjam da znas o cemu se radi. Ja znam ljude koji tamo rade. Plata im je nekoliko puta veca od prosjecne. Zato pusti tu suplju o globalizaciji. Najbolje je da dignemo svjetsku revoluciju, i neka krene iz BiH pa da srusimo strasne Evropske imperijaliste. :lol:

Ove firme proizvode pretezno software, a BiH je isuvise malo trziste da bi se zadrzali na njemu. Naravno da ce najveci dio biti za strana trzista. Tako i prosperiraju. Ovo ti je primjer u kojem smijeru BH ekonomije treba ici.

Nama je il u Evropu il da ostanemo crna rupa. Ja biram Evropu 1. oktobra, a ti izaberi one koji ce se suprotstaviti "imperijalistickoj tvorevini EU" i obezbijediti ti zivot u tri tora. :lol:
pionir,

glasaj kome najvise vjerujes, to je tvoje sveto pravo, samo se preupitaj koliko je tvoja stranka za koju ces glasati te priblizila/udaljila od evrope...

imam osjecaj da ce opet krenuti prica o ustavu :) :)

how ever, "...dajte narodu hljeba i igara..."

cheers
halo_ba

Post by halo_ba »

nacisti vec odavno nisu ubacili ovoliko misionara na forum. :D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

induendo wrote:
Zar se ovo mrcvarenje sa tobom može nazvati intelektualni dvoboj? :lol: :lol: :lol:
Pa ne moze, kazem da si i pored najbolje volje ipak nenaoruzan :dance:
induendo wrote:Savjetujem ti da malo proučiš istoriju u periodu 1941 - 1980. :-)
Bih ja, ali ne traze mi se filmovi Bate Zivojinovica, koji je tebe tako dobro potkovao :lol:
induendo wrote:Savjetujem ti da ne uspoređuješ propalog kamiondžiju sa jednim doktorom nauka a pogotovo da ne uspoređuješ propalog kamindžiju sa jednom veličinom kao što je Tito.
Toliko od mene.
U pravu si, kamiondzija bar ne muze svoj narod sa Briona kao nekada bravar, valjda mu nije takva nafaka. Nazalost nije ni "doktoru" za sklapanje PC-a, ali nije do njega, mada ocito ima bezuslovnih obozavatelja lika i djela. :-)

Sinak, hajde sad sa malom rajom, nek ti je sa srecom. Trebace ti.
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Dobar si, jos koznjak i smajser da nabacis, i eto te isti Bata :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

halo_ba wrote:nacisti vec odavno nisu ubacili ovoliko misionara na forum. :D
:bih:
Post Reply