Pitaj CacuŠtash mi radit?
Pričaj mi malo o tome.
SDP i mostarski gradonačelnik
-
lijanovajunita
#476 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
- HAVANA
#477 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
lijanovajunita wrote:Pitaj CacuŠtash mi radit?
Pričaj mi malo o tome.
Ja sam mlad,ne znam ja ko je caco
-
lijanovajunita
#478 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Nema veze, značeš lopatat i krampat.Ja sam mlad,ne znam ja ko je caco
- HAVANA
#480 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
I kad me pitaju što glasam za sdp
Nisu zlatni al vidi ovih podanika žalosna ti majka...
- burek_in_space
#481 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
KomunjaroHAVANA wrote:I kad me pitaju što glasam za sdp![]()
![]()
-
lijanovajunita
#482 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Gledaćemo sutra Baketa da vidimo šta će on prognozirat, dokle mu je stigo Gregorijan.
- piupiu
#483 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Sta je to "vidio"?lijanovajunita wrote:Gledaćemo sutra Baketa da vidimo šta će on prognozirat, dokle mu je stigo Gregorijan.
-
SnezanaM
#484 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Multi-kultiHAVANA wrote:
-
lijanovajunita
#485 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Biće Bosna muliti-kulti cela iz 3 dijela. Muslimanski, Bošnjački i Turski sektor.
Svi ostali šup karta preko granice i blata na opancima onoliko koliko su donijeli kada su ih janičari u lancima dovukli da kulače po oranicama.
Jesam li ja pravi demokrata. Pravi evropejac i socijaldemokratičan. jelde ba.
Svi ostali šup karta preko granice i blata na opancima onoliko koliko su donijeli kada su ih janičari u lancima dovukli da kulače po oranicama.
Jesam li ja pravi demokrata. Pravi evropejac i socijaldemokratičan. jelde ba.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#486 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Kako sad nisuHAVANA wrote:Nisu zlatni al vidi ovih podanika žalosna ti majka...
- HAVANA
#487 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
KatarinaKosaca wrote:Kako sad nisuHAVANA wrote:Nisu zlatni al vidi ovih podanika žalosna ti majka...
Nisam nikada ni rekao da jesu.
A tebi ako su toliko mrski ufati se sa ovim kolegom gore pod ruku.
- KatarinaKosaca
#488 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Opet, ti ovo ono, opet na osobno , kad se govorilo da je SDP zlatan. Nikad vama ne valja, niti kad vas čovjek pohvali niti pokudiHAVANA wrote:KatarinaKosaca wrote:Kako sad nisuHAVANA wrote:Nisu zlatni al vidi ovih podanika žalosna ti majka...
Nisam nikada ni rekao da jesu.
-
lijanovajunita
#489 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Ima samo jedno stanje kad je njima sve po taman. A to je kad su oni na VLASTI. To je njima njihova svetinja.
E nema više toga mladi Titini pioniri, glabnuli ste ga od Lijana i od mostarske raje žestoko. Selam iz Mostara grada punog behara.
E nema više toga mladi Titini pioniri, glabnuli ste ga od Lijana i od mostarske raje žestoko. Selam iz Mostara grada punog behara.
- KatarinaKosaca
#490 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Joooooj, ima u rodnom mi gradulijanovajunita wrote:Ima samo jedno stanje kad je njima sve po taman. A to je kad su oni na VLASTI. To je njima njihova svetinja.
- burek_in_space
#491 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
KatarinaKosaca wrote:
Joooooj, ima u rodnom mi gradu![]()
![]()
. Ne dao Bog nikome.
-
The Silent Man
#492 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
HAVANA wrote:lijanovajunita wrote:Jesmo li vas 92-e sve pobili kad ste se ko fukare sakrili u Alijin fildžan.
Doduše nije ova pamet ko 92-e, al vidićemo, svakom po zasluzi.
Štash mi radit?
Pričaj mi malo o tome.
hehe u slucaju rata nasi boljsevicni bosanci bi :
preslusavali cd-ove dvadesetorice u podrumu sa zenama i ostalom nejaci iz zgrade
sastajali se kada je sirena za prestanak opste opasnosti da reuspostave radio 202
cekali da vehabije odu na frontu pa da odrze queer fest
tukli se sa nanama za pomoc iz arapskog svijeta
kukali kako nisu dobili nista od pomoci iz arapskog svijeta
u momentima dostupnosti struje i interneta pisali kako su Bosnjacki lideri krivi za obnovu sukoba
corali se za video snimke posebnih izdanja 60 min
pisali blogove o zlocinima armije bih
pisali pjesme o svojim patnjama u podrumu
pokusali se dodatno dodvorit Zlatku za mjesto u konvoju
zvali sve cure druge vjere sa facebooka i pokusali stupit preko mjesanog braka u konvoj
kukali o tome kako ne mogu zivjeti u teheranu/kabulu
....
- vee-jay
#493 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
lijanovajunita wrote:Gore više ne primaju ni cigane koje bi po zakonu morali udomiti. A nema više arbajtslossunggeld ni za originalne Švabe a kamoli zaJok ba,mi ćemo u Njemačku.
balkanski ološ.
Oj, Neretvo duboka si, zelena si, plahovita si, ledena si nadasve...
hui, ako ovo nije fasizam onda ja ne znam sta je
- kamen spoticanja
#494 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
znam javee-jay wrote:lijanovajunita wrote:Gore više ne primaju ni cigane koje bi po zakonu morali udomiti. A nema više arbajtslossunggeld ni za originalne Švabe a kamoli zaJok ba,mi ćemo u Njemačku.
balkanski ološ.
Oj, Neretvo duboka si, zelena si, plahovita si, ledena si nadasve...![]()
hui, ako ovo nije fasizam onda ja ne znam sta je
ljubo beslic kao gradonacelnik mostara,bakir h. kao urednik 60 minuta,i ovaj sto pise ovo gore
sve je to fasizam
i sve isto sranje
-
lijanovajunita
#495 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Klero-fašizam jarane. 
Mi smo cerićevi jurišnici, alijine beretkice, turski janičari, sve nas treba pohapsiti i u Gvantanamo.
Mi smo cerićevi jurišnici, alijine beretkice, turski janičari, sve nas treba pohapsiti i u Gvantanamo.
- MuaDib
#496 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
Ja odavno nisam vidio licimjernije teme na ovom forumu. Ovo je garant na tragu Radončićeve ideje blačenja SDP-a, koji putem svoje TVALFA odavno plansira priču o antibošnjačkoj politici SDP-a u Mostaru. I to jer SDP ne želi podržati kandidata SDA za gradonačelnika. Za informaciju SDP je glasao suzdržano i nije nikoga podržao. Naravno sada će se naći pametnjaković i reči kako je SDP tim činom ipak glasao za HDZ. U suštini je SDP uradio pravu stvar začepio je usta i SDA i HDZ, koje su mostarski problem željele iskoristiti za predstojeće izbore. Naravno da je to neće spriječiti nacionalnu priču, ali im je SDP izbio glavni adut. Jer da je kojim slučajem izabran kandidat SDA za gradonačelnika, HDZ bi stanje u Mostaru doveo do usijanja, pričom o antihrvatskoj politici, što bi SDA iskoristila i napravila sličnu reakciju bošnjačkog stanovništva u Mostaru.

-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#497 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
I u momKatarinaKosaca wrote:Joooooj, ima u rodnom mi gradulijanovajunita wrote:Ima samo jedno stanje kad je njima sve po taman. A to je kad su oni na VLASTI. To je njima njihova svetinja.
E nema više toga mladi Titini pioniri, glabnuli ste ga od Lijana i od mostarske raje žestoko. Selam iz Mostara grada punog behara.![]()
![]()
. Ne dao Bog nikome.
- kamen spoticanja
#498 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
ko sto su onomad poslali one momke na guantanamo,pa odlezase ni krivi ni duzni po 8 godina...valjda da nas zastite od americke invazije koja se pripremalaMuaDib wrote:Ja odavno nisam vidio licimjernije teme na ovom forumu. Ovo je garant na tragu Radončićeve ideje blačenja SDP-a, koji putem svoje TVALFA odavno plansira priču o antibošnjačkoj politici SDP-a u Mostaru. I to jer SDP ne želi podržati kandidata SDA za gradonačelnika. Za informaciju SDP je glasao suzdržano i nije nikoga podržao. Naravno sada će se naći pametnjaković i reči kako je SDP tim činom ipak glasao za HDZ. U suštini je SDP uradio pravu stvar začepio je usta i SDA i HDZ, koje su mostarski problem željele iskoristiti za predstojeće izbore. Naravno da je to neće spriječiti nacionalnu priču, ali im je SDP izbio glavni adut. Jer da je kojim slučajem izabran kandidat SDA za gradonačelnika, HDZ bi stanje u Mostaru doveo do usijanja, pričom o antihrvatskoj politici, što bi SDA iskoristila i napravila sličnu reakciju bošnjačkog stanovništva u Mostaru.![]()
ili ko sto su ne tako davno poslali onu budali demira m. itz pokreta dosta da parvi sranja perd kantonalnom skupstinom,jer je kao sigurnosna situacija losa...a sad je sigurnosna situacija kakva u sarajevu?
i nema demira pred skupstinom s karikaturom alije behmena da trazi smjene
nema...
sve je to isto
i scepo s njima da se razumijemo
-
lijanovajunita
#499 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
E, evo nam se polahko presabiraju naši proleteri. Jel to preko Tvitera stigla uputa iz centralnog komiteta.Ja odavno nisam vidio licimjernije teme na ovom forumu. Ovo je garant na tragu Radončićeve ideje blačenja SDP-a, koji putem svoje TVALFA odavno plansira priču o antibošnjačkoj politici SDP-a u Mostaru. I to jer SDP ne želi podržati kandidata SDA za gradonačelnika. Za informaciju SDP je glasao suzdržano i nije nikoga podržao. Naravno sada će se naći pametnjaković i reči kako je SDP tim činom ipak glasao za HDZ. U suštini je SDP uradio pravu stvar začepio je usta i SDA i HDZ, koje su mostarski problem željele iskoristiti za predstojeće izbore. Naravno da je to neće spriječiti nacionalnu priču, ali im je SDP izbio glavni adut. Jer da je kojim slučajem izabran kandidat SDA za gradonačelnika, HDZ bi stanje u Mostaru doveo do usijanja, pričom o antihrvatskoj politici, što bi SDA iskoristila i napravila sličnu reakciju bošnjačkog stanovništva u Mostaru.![]()
Taktika:
1. Licemjerje; rečenica prva, neprijatelja odma ocrniti i jakim početnim udarcem dovesti u situaciju da se ne može oprati ni braniti.
2. Zavjera; rečenica druga, sve je to zavjera, urota, podvala, klero-fašista, nacionalista, muđahedina, lumpen-proleterijata, nepoštene inteligencije (ona poštena je uvijk ljevičarska), Kulaka, buržoazije.
3. Mi smo bili suzdržani; rečenica treća. E ovo je biser
- Za informaciju SDP je glasao suzdržano i nije nikoga podržao.-
- Glasao sam suzdržano. hahahahahahaah
Ja sam jutros piškio perspirativno. Dakle ono znaš, ispustio sam tekućinu al nisam u gaće, al opet je izašlo nekako.
hahahahahahahahahaaaa
- vee-jay
#500 Re: SDP i mostarski gradonačelnik
ni jedno ni drugo. nego jednostavno uraditi ono sto je SDP uradila u Mostaru -> jednostavno za vas NE glasatilijanovajunita wrote:Klero-fašizam jarane.