SDP BIH i Dodikova plata - medjutim ....

0.7.1.

Post by 0.7.1. »

Prpa.ba wrote:
huble2007 wrote: Da nije DJL glasalo bi vise ...
Pa ne moraju svi glasati za SDP. Ovo je demokratija, tesko smo se izborili za nju. Svako ko misli da moze bolje, bujrum. :)
Upravo tako!
huble2007

Post by huble2007 »

ne volim viceve o bosancima koji stvaraju predrasude :kravata:

razvodni mi se tema, a bas je interesantno pitanje ...
huble2007

Post by huble2007 »

0.7.1. wrote:
Prpa.ba wrote:
huble2007 wrote: Da nije DJL glasalo bi vise ...
Pa ne moraju svi glasati za SDP. Ovo je demokratija, tesko smo se izborili za nju. Svako ko misli da moze bolje, bujrum. :)
Upravo tako!
Nije tako ... nemas pravo oduzeti bosancima i hercegovcima pravo na socijaldemokratiju, a to je upravo Lagumdzija uradio sa svojim lopovcicima ... Znam previse ljudi koji bi glasali za SDP u kojem nema Lagumdzije i njegove "La Camorre" ...
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

huble2007 wrote: Nije tako ... nemas pravo oduzeti bosancima i hercegovcima pravo na socijaldemokratiju, a to je upravo Lagumdzija uradio sa svojim lopovcicima ... Znam previse ljudi koji bi glasali za SDP u kojem nema Lagumdzije i njegove "La Camorre" ...

Imas SDU...Socijaldemokratska Unija. Zlaja nije na celu stranke protiv volje clanstva stranke. Uclani se pa nesto mijenjaj. 8)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

xon_sa wrote:Ma ne daj na svoje, pa makar te pljackali. Da ne bude da je lopovluk patentiran iskljucivo od strane nacionalnih stranaka.
Nisam znao da je Lipovachin bi-bi od 3.0 ukraden? :shock:
Niti da Lipovaca mora ukrasti tih 4000 maraka svaki mjesec... :?

I....
Lopovluk JESTE patentiran samo na nacionalne stranke...
A iste su zvijezda vodilja svakom bosanskohercegovackom covjeku! :oops:
huble2007

Post by huble2007 »

ne bi se uclanio ni da njega nema .. ali znam neke koje bi ...
a sdu je proizvod ovoga sto ja govorim ... a zlaja .. hmmm .. ne mogu da vjerujem da ima jos svojih sljedbenika .. jesi ti posljednji ... kao posljednji mohikanac .. posljednji lagumdzijanac :lol:
huble2007

Post by huble2007 »

Vodenjak wrote:
xon_sa wrote:Ma ne daj na svoje, pa makar te pljackali. Da ne bude da je lopovluk patentiran iskljucivo od strane nacionalnih stranaka.

I....
pa lopovluk je postojao i prije dolaska na vlast nacionalnih stranaka, zbog lopovluka je SFRJ i propala ...
nije niko rekao ni da je 3.0 ukraden, na da krade 4.000 KM, ali ih ne krade ni Dodik ....
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

huble2007 wrote:ne bi se uclanio ni da njega nema .. ali znam neke koje bi

Uz ovakve prijatelje, ne treba nam neprijatelj. :-)
bihac-x

Post by bihac-x »

huble2007 wrote:posljednji lagumdzijanac :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

:sax:
0.7.1.

Post by 0.7.1. »

huble2007 wrote: pa lopovluk je postojao i prije dolaska na vlast nacionalnih stranaka, zbog lopovluka je SFRJ i propala ...
nije niko rekao ni da je 3.0 ukraden, na da krade 4.000 KM, ali ih ne krade ni Dodik ....
meni se idalje čini da je tebi najvažnije da dodik ne krade :) zar ne :) jebi ga, kao da su zlaja i lipovača bez tendera dali da se napravi zgrada vlade od 250 mil, a Bosmal se napravio za 100 mil!!!??? pa onda najskuplji autoput na svijetu samo 60 mil ukradeno, pa RiTE gacko sića od 300 mil eur... ostali išta u RS poslije dodika? a ti meni o lipovačinih 4000 KM... i to je kao isto?
huble2007

Post by huble2007 »

0.7.1. wrote:
huble2007 wrote: pa lopovluk je postojao i prije dolaska na vlast nacionalnih stranaka, zbog lopovluka je SFRJ i propala ...
meni se idalje čini da je tebi najvažnije da dodik ne krade :) zar ne :) jebi ga, kao da su zlaja i lipovača bez tendera dali da se napravi zgrada vlade od 250 mil, a Bosmal se napravio za 100 mil!!!??? pa onda najskuplji autoput na svijetu samo 60 mil ukradeno, pa RiTE gacko sića od 300 mil eur... ostali išta u RS poslije dodika? a ti meni o lipovačinih 4000 KM... i to je kao isto?
rijec je o tome zasto se SDP oglasio kada je Dodik svoju platu podigao na 5.000 KM, a nije se oglasio kada je Hamdo Lipovaca sebi podigao na 4.000 KM ... nikakve zgrade, dvice, trice .. samo to ... a zlaja je svojoj zeni dao bez tendera ugovor sa BH Telecomom od milion KM, a on isti je prodao BH Telecomu SAP za 10 miliona KM-bez tendera ... ne bitno ... bitno je ovo oko plate ...
0.7.1.

Post by 0.7.1. »

ma plate su najbitnije, a dodika ako sam sebi da milion - malo je! on je bre sačuve Srpsku! slava mu! Ja tebi pričam o stotinama miliona EURa a ti meni o plati Lipovače od 4000 KM

by the way 4000 i 5000 nije isto razlika je 25%!

de mi još jednom navedi izvor da Lipovača ima platu od 4000 KM. pored toga FBiH ima duplo veću prosjećnu platu od RS (nije duplo al haman da jest)
zlatan01

Post by zlatan01 »

huble2007 wrote:
Vodenjak wrote:

I....
pa lopovluk je postojao i prije dolaska na vlast nacionalnih stranaka, zbog lopovluka je SFRJ i propala ...
Ovo je zanimljiva teza, cuo sam je i ranije, ali nikako ne mogu da se sjetim nekog SKJ kadra koji je maznuo fabriku recimo. Ono kao top afera je bila vikendice u Neumu pa je haman pola Centralnog Komiteta zaglavilo...Mislim niko mi ne moze pokazati lika koji je u Ex Yu maznuo neku veliku lovu. Kuca, auto vukendica...sve skupa 200000 KM i to je to. Sitna lova za dansnje gangstere. Nekako mi ova teza ne drzi vodu, ili ti imas neke cvrsce dokaze?
xon_sa

Post by xon_sa »

Ma kakvi, nije kradja, on to sigurno zaradi :lol:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

huble2007 wrote:
0.7.1. wrote:vidim tebi ove informacije, onako sipaju iz rukava... a za koga radiš?
Bosnu i Hercegovinu :bih:
BUAHAHAHAHAHAHHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

padoh sa stolice. :D
huble2007

Post by huble2007 »

Bas su se ovi SDP-ovci primili na ovu temu :lol:
Eto bolje da niste nista ni spominjali i niko ne bi nista ni za vas znao , bdw i Dodik i Lipovaca su mala djeca koliki je Lagumdzija kriminalac ... Meni samo ne ide u glavu, zasto oni hapse postene ljude kao sto je Gasi i ekipa (poredeci sa Lagumdzijom i njegovom ekipom) , a Lagumdziju ne hapse ... :lol: :lol:
zlatan01

Post by zlatan01 »

huble2007 wrote:Bas su se ovi SDP-ovci primili na ovu temu :lol:
Eto bolje da niste nista ni spominjali i niko ne bi nista ni za vas znao , bdw i Dodik i Lipovaca su mala djeca koliki je Lagumdzija kriminalac ... Meni samo ne ide u glavu, zasto oni hapse postene ljude kao sto je Gasi i ekipa (poredeci sa Lagumdzijom i njegovom ekipom) , a Lagumdziju ne hapse ... :lol: :lol:
Garant ga stite njegovi jarani na vlasti. Gasi haman nema jarana tamo...
jefferson

Post by jefferson »

Ja mislim da je lagumdzija kriv sto ima toliku platu. Ja cak mislim d aje on kriv zato sto je Dodik u koaliciji sa SDA i SBiH.
Cak sta vise, danas mi nesto nije dan kako treba, pa mislim da je i zato Lagumdzija kriv!
madner

Post by madner »

Ovaj je neki vanzemaljac. Treba nam huble da ga vidimo.

Koje teorije. :lol:
bestseler

Post by bestseler »

Joj kakvih sve ljudi ima.... Cuj porediti Lagumdziju ( koga licno ne podnosim ) sa jednim FASIZOIDNIM dodikom to je DNO DNA. Ti ako ne vidis gospodin dodik radi na RASTURANJU moje i tvoje BIH - i zao mi te ....

Btw - NEĆE MU USPJETI, NIKADA ...
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

huble2007 wrote:i Dodik i Lipovaca su mala djeca koliki je Lagumdzija kriminalac ...
Sva sreca pa su na vlasti oni koji te kradje nece dozvoliti. A i mali broj glasaca je prepoznao kriminalni olos SDP-a. Ne znam zasto toliko pjenis kada si na pobjednickoj strani. Ah, da, zalis jer tvojih par prijatelja zbog kradljivaca nece da glasa za SDP... sjetih se danka bananka ibrice dirkice, i ostalih klo(v)nova.... :-)
Jara

Post by Jara »

Meščini da se Lagumdžija odrekao poslaničke plate, da je nije nikad ni primao.
Klodovik

Post by Klodovik »

zlatan01 wrote:
huble2007 wrote:
Vodenjak wrote: Nisam znao da je Lipovachin bi-bi od 3.0 ukraden? :shock:

I....
Ovo je zanimljiva teza, cuo sam je i ranije, ali nikako ne mogu da se sjetim nekog SKJ kadra koji je maznuo fabriku recimo. Ono kao top afera je bila vikendice u Neumu pa je haman pola Centralnog Komiteta zaglavilo...Mislim niko mi ne moze pokazati lika koji je u Ex Yu maznuo neku veliku lovu. Kuca, auto vukendica...sve skupa 200000 KM i to je to. Sitna lova za dansnje gangstere. Nekako mi ova teza ne drzi vodu, ili ti imas neke cvrsce dokaze?
'SKJ kadar' se posebno 'iskazao' sa npr. tvornicom Jadral.
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Jara wrote:Meščini da se Lagumdžija odrekao poslaničke plate, da je nije nikad ni primao.

Nije se odrekao....No, često je preusmjeri u dobre stvari....On i Šefik Džaferović.
Jara

Post by Jara »

Ahmmed wrote:
Jara wrote:Meščini da se Lagumdžija odrekao poslaničke plate, da je nije nikad ni primao.

Nije se odrekao....No, često je preusmjeri u dobre stvari....On i Šefik Džaferović.
:-? Meščini da se odrekao...
Znam da je u dobre stvari usmjeravao lovu koju mu isplaćivao Avaz, gubitnik u sudskim procesima protiv Zlaje.
Post Reply