SDP bastion Tuzla pozelenio?

It_is_a_Leclerc

#26 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by It_is_a_Leclerc »

General War wrote:I jos jedno, kako sam se nasmijao kada sam jutros vidio kako je tuzla obljepljena plakatima kuknjavom SDP revolucionarne mladezi okupljena u DJL Dzasmin vabljena kao "REVOLT"...jao jao jao...
Ko li im je samo finansirao ono brukanje, da mi ga je znati. Šatro nekakav humor, kobiva ovce sjede u kući od simpsona i gledaju tv, što je samo u glavi te nakupine "neo-komunista" koji misle da je Lav Trocki zaštitno lice pivovre "Lav", nešto užasno smiješno. I onda ispod piše - "Navika, samo stara navika da ne glasam je ostala", što niti ima smisla, niti je smiješno, niti poučno, već samo beskrajno tužno.

Ko je samo platio da s onim čudom oblijepe pola grada ?

P.S. Drago mi je za dobar rezultat SBB-a u Tuzli. SDA-ovci su svjesni da neće u Tuzlu. Nisu ni prije. :bih:
putokaz1

#27 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by putokaz1 »

Čestitam Sbb Tuzla,poznajem tri cure iz OO SBB TZ prelijepe su.Lejla,Melika treće neznam ime...
Da li Asmir Hasić-Živinice Sbih prošao,u TK?
Denis Bećirević Sdp-Tuzla u Bh parlament?
Šerifović-Tuzla,Kamenjaković-Živinice Nsrzb u Tk?
Šerif Lukavca Tarik Arapćič sda u Federalni?
Refik Hankić Sbih Lukavac u Federalni?
Ako ima neko raspored direktnih mandata za BH parlamet TK+PK?ili za Fbih izborne jedinice 2-3-4?Te imena nekih sretnika koji su dobili fotelje sa područja TK?
Jel žao kome što je propala koalicija Sdu-spu-spp-lds-dnz-sund?
shibonja

#28 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by shibonja »

Postoji li neko sa Tuzlanske liste SDA da je prosao u kanton??
Montana1

#29 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by Montana1 »

Ne postoji :D
General War

#30 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by General War »

shibonja wrote:Postoji li neko sa Tuzlanske liste SDA da je prosao u kanton??
Nije da postoji, vec se nije ni rodio :D
General War

#31 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by General War »

It_is_a_Leclerc wrote:
P.S. Drago mi je za dobar rezultat SBB-a u Tuzli. SDA-ovci su svjesni da neće u Tuzlu. Nisu ni prije. :bih:
Ja sam stvarno u rebusu ko je glasao za SBB u Tuzli...znam ono da niti ostale stranke nisu vala dale nekakve kandidate...a i svima je poznato da Tuzlanski SBB kadar je dobio od Radoncica sut kartu u rekordnom roku, da je samo cini mi se Dzonlagic prezivio...jednio sto mi pada na pamet je da su mnogi nasjeli na pricu da Fahro moze nekoga da posalje u zatvor ( i sto se SDP i DF zabavili o sebi i bili u zizi javnosti dok je sbb mirno radio)...ali stvarno nemam blage kako je Sbb dosao do ovog rezultata u Tuzli. :-)
justregistered

#32 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by justregistered »

General War wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Ja sam stvarno u rebusu ko je glasao za SBB u Tuzli...znam ono da niti ostale stranke nisu vala dale nekakve kandidate...a i svima je poznato da Tuzlanski SBB kadar je dobio od Radoncica sut kartu u rekordnom roku, da je samo cini mi se Dzonlagic prezivio...jednio sto mi pada na pamet je da su mnogi nasjeli na pricu da Fahro moze nekoga da posalje u zatvor ( i sto se SDP i DF zabavili o sebi i bili u zizi javnosti dok je sbb mirno radio)...ali stvarno nemam blage kako je Sbb dosao do ovog rezultata u Tuzli. :-)
Ja takodjer. Ostvaren dobar rezultat DF-a i Martina Raguza mi je sasvim standardna Tuzla, ali SBB-ov rezultat totalna nepoznanica. Cak stavise mislim da su Tuzlaci evoluirali za jedan level, izglasali su bosnjackog clana predsjednistva (ako je vjerovati rezultatima), inace evo 8 godina glasaju za hrvatskog clana.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#33 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by plain vanilla »

ne znam jel postoje negdje rezultati opstine Tuzla, a sto se tice kantona, ovo nije prvi put da pobijedi SDA i stvarno ne znam odakle ta informacija :?
justregistered

#34 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by justregistered »

plain vanilla wrote:ne znam jel postoje negdje rezultati opstine Tuzla, a sto se tice kantona, ovo nije prvi put da pobijedi SDA i stvarno ne znam odakle ta informacija :?
Ni ja ne znam...mozda svi pariraju po Tuzli
putokaz1

#35 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by putokaz1 »

Odakle sdp u 6 mandata u skupštini tk,a izgubili u Tuzli,Lukavcu,Banovićima,Teočaku,Čak i u Gračanici
General War

#36 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by General War »

plain vanilla wrote:ne znam jel postoje negdje rezultati opstine Tuzla, a sto se tice kantona, ovo nije prvi put da pobijedi SDA i stvarno ne znam odakle ta informacija :?
To niko ni ne kaze niti se cudi za SDA...nego cije glasoveSBB pobra? PA i na nivou TK.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#37 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by plain vanilla »

General War wrote:
To niko ni ne kaze niti se cudi za SDA...nego cije glasoveSBB pobra? PA i na nivou TK.
pa cude se sto je TK pozelenio, kao prvi put u istoriji.. jedino ako istorija traje nekoliko godina...
putokaz1

#38 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by putokaz1 »

SBB ukrao glasove Sdp a i Sbih a
a ovako mnogo su dobili na anti sda kampanji
a koliko mogu i šta žele da urade???
justregistered

#39 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by justregistered »

putokaz1 wrote:SBB ukrao glasove Sdp a i Sbih a
a ovako mnogo su dobili na anti sda kampanji
a koliko mogu i šta žele da urade???
Ni meni nije jasno kako se neki ljudi olako odlucuju birati novajlije za ovako komplikovano drzavno ustrojstvo...
putokaz1

#40 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by putokaz1 »

Prije 2 godine Dr .Aljukić iz Sbb bila kandidat za načelnika Lukavca grozno prošla
a sad uđe u Kantonalni parlament.
U istom Lukavcu Radončić pobjeđuje za člana predsjedništva.
General War

#41 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by General War »

putokaz1 wrote:Prije 2 godine Dr .Aljukić iz Sbb bila kandidat za načelnika Lukavca grozno prošla
a sad uđe u Kantonalni parlament.
U istom Lukavcu Radončić pobjeđuje za člana predsjedništva.
Ma ja ba...to me podsjeca na onog sto se fingirano kandidovao na vrat na nos uletio u SBB za nacelnika opstine Selman, jedva dobio dije hiljade i kusur glasova a sad cini mi se se ladno kandidovao za parlament BiH ili tako nesto.
Inace nam Djasmin ima tu tendenciju da bira sebi protukandidate i opoziciju u opstini... :-)
shibonja

#42 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by shibonja »

Moglo bi se desit da Jasmin Imamovic predje u DF :)
sebija

#43 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by sebija »

Dosta je samo Sarajevo propadalo, nek malo i Tuzla osjeti "zelenu čaroliju". :roll:
tzipiripi

#44 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by tzipiripi »

sebija wrote:Dosta je samo Sarajevo propadalo, nek malo i Tuzla osjeti "zelenu čaroliju". :roll:
"Zelena čarolija" je u Tuzli i dalje treća stranka. :roll: Tuzla nije pozelenila i pored toga što je SDP na četvrtom mjestu.
Jedino ako se SDP-ovci smatraju jedinim socijal-demokratima na ovim prostorima :roll:
shibonja

#45 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by shibonja »

J.I otvoreno protiv Vozda,pametnom dosta :D
It_is_a_Leclerc

#46 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by It_is_a_Leclerc »

shibonja wrote:Moglo bi se desit da Jasmin Imamovic predje u DF :)
To bi konačno dokusurilo SDP. Ili još crnje za SDP, da im ode Bećirović. Onda bi u Tuzli bili sa Mirnesom Ajanovićem bare-bare.
putokaz1

#47 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by putokaz1 »

Šta je DF?
Stranka dobije 3000 glasova a najbolji kandidat jedva 300
kod ostalih npr sda stranka 3000 najbolji kandidat 2950,itd
Jel Df neka verzija Sdu-a,samo s boljim rezultatima?
Imal ko poznat u Df na Tk?
General War

#48 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by General War »

sebija wrote:Dosta je samo Sarajevo propadalo, nek malo i Tuzla osjeti "zelenu čaroliju". :roll:
Ooo srca moja napacena SDP-ovska iz sehera :-)
General War

#49 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by General War »

putokaz1 wrote:Šta je DF?
Stranka dobije 3000 glasova a najbolji kandidat jedva 300
kod ostalih npr sda stranka 3000 najbolji kandidat 2950,itd
Jel Df neka verzija Sdu-a,samo s boljim rezultatima?
Imal ko poznat u Df na Tk?
MA nema bas neko mega poznat u Tuzli sto se tice DF-a, generalno glasovi su isli automatski posto je Zeljko.K dozivljavan kao brend (DF-a) ima neke dobre raje ali koliko ja znam nisu se nikad politcki aktivirali...A ovi SDU i jos poneki, za njih saznas tik pred izbore da nisu pomrli. Fahro je jedino radio na ofanzivnom PR-u, bili su dosadniji od jehovinih svjedoka, pa onda vrbovao poznata imena...poput Vikica (btw sta je sa Vikicem, je li se on gdje kandidovao?) i ostalih...a bivsi SBB-ovci ni mukajeta protiv fahra iako su skoro svi iz prve postave dobili sut kartu ili se pobunili na Fahrin apsolutizam u stranci...e eto im ga.
escobar__

#50 Re: SDP bastion Tuzla pozelenio?

Post by escobar__ »

Standardne Revoltove idiotarije, voljena im stranka popušila, pa se malo uznemirili.
Post Reply