silent_BoB wrote:pa opozicija su svi oni koji ne podpadaju u 2/3 vlasti...a to je brdo stranki i strankica hahahaspreca wrote:Anes Tesanj wrote:Ma nije čovjek pogriješio, opozicija je kriva
Ali zaista, nije valjda da opozicija nema kvalitetnije ljude od ovih u vlasti......
ko je po tvome danas opozicija ko nas ?
kad oni nisu radili svoj posao radimo mi,gradjani ove zemlje,nakon ovih izbora sasvim je dovoljno 100 dana da vidimo pomake u njihovim predizbornim najavama ,planovima i programima,bas me briga za ono"dok se snadjemo,naviknemo i sl" ako bude to...onda ni ovi sto pobjede nisu kompetentni za tu vrstu posla i idemo onda.......vanredni izbori,tja pa necu cekat opet 4 godine da bih nesto mijenjao..nema sanse
svaka vlast dolazi iz naroda i MI smo najveca opozicija i pozicija....placamo ih i podrzavamo ih,nema tu sta vise da se kaze ili ceka...oni rade za nas a ne mi za njih kako to vole da kazu !!!!!
U BiH NEMA nikakve opozicije, to sto neko misli da su opzicija uglavnom su isti kao i pozicija jer apsolutno rade iste stvari i nicim se ne rzlikuju jedni od drugih.Jedina opozicija danas moze da bude NAROD ali nema ovna predvodnika.