to me podsjeti na onu pjesmu iz "gori vatra"pitt wrote:Pa ti stojis za sve ono sto on ne moze smislit. Mir, suzivot, jedinstvenu drzavu, itd
SDA postaje multinacionalna stranka
- Alfons Kauders
Znas kako su oni u SDA izmislili pojam "nebosnjak", e pa njemu smeta sto si ti Srbin "necetnik"...gavrilo wrote:pitt wrote:Gavro for prezident:D:D
sta oce od menepitt wrote:Ma stipu aketa gavro.....on je tvrdolinijas iz kanade:D Hoce da pripoji kvibek majcici srbiji preko sibira
:D
-
gavrilo
Alfons Kauders wrote:Znas kako su oni u SDA izmislili pojam "nebosnjak", e pa njemu smeta sto si ti Srbin "necetnik"...gavrilo wrote:pitt wrote:Gavro for prezident:D:D
sta oce od menepitt wrote:Ma stipu aketa gavro.....on je tvrdolinijas iz kanade:D Hoce da pripoji kvibek majcici srbiji preko sibira
:D
ma nek' se gone svi u 3 pm
- Alfons Kauders
Eto, mora bit bas 3 !gavrilo wrote:Alfons Kauders wrote:Znas kako su oni u SDA izmislili pojam "nebosnjak", e pa njemu smeta sto si ti Srbin "necetnik"...gavrilo wrote:
sta oce od mene![]()
ma nek' se gone svi u 3pm
- Alfons Kauders
Kakav ti je ovo smiley ? Bosna u malom ?gavrilo wrote:Alfons Kauders wrote:Eto, mora bit bas 3 !![]()
- Alfons Kauders
Sta sad, mi zeleni ispadamo agresivni ?gavrilo wrote:samo ti za'ebaji... bice tiAlfons Kauders wrote:Kakav ti je ovo smiley ? Bosna u malom ?
Jest ovo fundamentalisticki forum... Omiljeni smileyi
Reko' sad na dnevniku Drago Andan...
-
Ajnslag-cincilator
Tri u jednom.Alfons Kauders wrote:Kakav ti je ovo smiley ? Bosna u malom ?gavrilo wrote:Alfons Kauders wrote:Eto, mora bit bas 3 !![]()
-
gavrilo
... u ovom slucaju sam ja zelenAlfons Kauders wrote:Sta sad, mi zeleni ispadamo agresivni ?gavrilo wrote:samo ti za'ebaji... bice tiAlfons Kauders wrote:Kakav ti je ovo smiley ? Bosna u malom ?![]()
Jest ovo fundamentalisticki forum... Omiljeni smileyi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
su naime clanovi Al Qaide...
Reko' sad na dnevniku Drago Andan...
... sta ce ljudi pomislit
- Alfons Kauders
E da ne idem napolje, sad bi ovu poruku poslo znas-ti-dobro-gdje, da vidim sta ce ti reci uber Srbi...gavrilo wrote:... u ovom slucaju sam ja zelenAlfons Kauders wrote:Sta sad, mi zeleni ispadamo agresivni ?gavrilo wrote: samo ti za'ebaji... bice ti![]()
Jest ovo fundamentalisticki forum... Omiljeni smileyi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
su naime clanovi Al Qaide...
Reko' sad na dnevniku Drago Andan...![]()
![]()
... sta ce ljudi pomislit
- Alfons Kauders
A pitt desanka...pitt wrote:Gavro Ljevica:D:D:D:D
Gavra, pozdravicu 2, jebiga, samo dvije idu s nama...
-
nendertalac
Naravno - SDA je uvijek bila multinacionalna stranka. A, citat: "Hrvatska je demokraticnija od USA - al u kurcu"