SDA-All about

Trebam te
Posts: 2006
Joined: 26/10/2010 13:53

#51 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

dinoEL wrote:
madner wrote:Kako covjek popljuva dva doktora nauka. Da nisi slucajno Hawking :D
s tim da je prilikom promocije jednog od ta dva doktora nauka napravljen takav presedan da mu je mentor odzao "dirljiv" govor. al nije to ništa, biće gore, ovo samo početak.

eh da zaboravih, i federalni premijer je ugurao brata na direktorsku funkciju jedne firme u federalnom vlasnistvu.
stvarno se ne sjecam da je ijedna druga stranka od rata tako "ofirno" furala nepotizam.

Sto, ako su sposobni!!??? 8-)
nihoniho
Posts: 1744
Joined: 18/03/2008 19:10
Location: cardak ni na nebu ni na zemlji

#52 Re: SDA-All about

Post by nihoniho »

odigrali su znacajnu ulogu u destrukciji i destabilizaciji bih. stranka cije je ideolosko opredjeljenje fildzan drzava feudalnog koncepta. nekada su drzavu rusili aktivno, u saradnji sa vjecitim partnerima beogradom, nekada ne cineci nista konstruktivno da drzava krene u pravom smijeru. oni su dio, cca 70% politickih snaga koji ne zele normalnu drzavu bih. s tim omjerom , tesko je drzavu okrenuti na pravi put. stranka cija je str\ategija bila,jeste i bice zaglupljivanje i pljackanj sopstvenog naroda.
nisam napisao nista novo, sta se sada desava nije ni bitno, ja im ne vjerujem niti cu im vjerovati. ni tihicu, pogotovo ne ridjobradom, ista je to fela samo su podijelili uloge.
User avatar
CaCO3
Posts: 727
Joined: 18/03/2011 12:58

#53 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

Da li ce Sulejman Tihic i SDA uspjeti da se odbrane od kombinovano medijsko-politickog rata koji je pokrenuo Dnevni Avaz i SBBBiH (Radonic ukratko) protiv njih ili ce zavrsiti kao prosla meta Haris Silajdzic i SBiH?
popajic
Posts: 5738
Joined: 16/07/2007 09:55
Location: Sarajevo

#54 Re: SDA-All about

Post by popajic »

CaCO3 wrote:Da li ce Sulejman Tihic i SDA uspjeti da se odbrane od kombinovano medijsko-politickog rata koji je pokrenuo Dnevni Avaz i SBBBiH (Radonic ukratko) protiv njih ili ce zavrsiti kao prosla meta Haris Silajdzic i SBiH?
Najvolje bi bilo da i oni i SBBBIH zavrse kao SBIH.
User avatar
ultima_palabra
Posts: 50333
Joined: 15/12/2008 16:53

#55 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Čudi me da ovo niko ne komentariše :-)

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/418151168372/pitajti/U%20BH%20Telecomu%20se%20zapo%C5%A1ljavaju%20%C4%8Ditave%20familije/?ref=najcitaniji
zavrzlama
Posts: 9439
Joined: 15/01/2006 18:35

#56 Re: SDA-All about

Post by zavrzlama »

ultima_palabra wrote:Čudi me da ovo niko ne komentariše :-)

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/418151168372/pitajti/U%20BH%20Telecomu%20se%20zapo%C5%A1ljavaju%20%C4%8Ditave%20familije/?ref=najcitaniji
ne mozemo da otvorimo link :D
User avatar
ultima_palabra
Posts: 50333
Joined: 15/12/2008 16:53

#57 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

zavrzlama wrote:
ultima_palabra wrote:Čudi me da ovo niko ne komentariše :-)

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/418151168372/pitajti/U%20BH%20Telecomu%20se%20zapo%C5%A1ljavaju%20%C4%8Ditave%20familije/?ref=najcitaniji
ne mozemo da otvorimo link :D
Kod mene može... samo kopiraj link i pastiraj gore. Uglavnom Tihić se žali kako se u BH Telecomu zapošljavaju čitave familije :D
zavrzlama
Posts: 9439
Joined: 15/01/2006 18:35

#58 Re: SDA-All about

Post by zavrzlama »

Tihic je lik sa hiljadu lica....a ono sto je najvise je "igrac MZ-a"..zapad je u dejtonu napravio BIH tako,da funkcionise sa troetnicke podjele,a da bi MZ (citaj par kurvanjskih evropskih drzava) mogle odrzavat BIH na rubu ratne i ekonomske krize,potrebno je i bosnjacima odrzavat jednonacionalnu stranku kao vodilju,a Tihic se poslije Alije nametnuo kao siguran igrac evropi....ukoliko SDP ne sjebe u skoro vrijeme SDA i Tihica(na naredni izborima) evropa ce sjebat preko SDA i Tihica SDP....

evropi nije interes jaka multietnicka stranka i sve ce uraditi da sasijeku u korijenu takvu ideju,a Tihic i SDA su im najjaci favoriti...
popajic
Posts: 5738
Joined: 16/07/2007 09:55
Location: Sarajevo

#59 Re: SDA-All about

Post by popajic »

zagazaga wrote:kopiras pa paste u novi tab........ma nemas sta komentarisati, tZihic uvijek isti, uopsten, dosadan, nema ono ''poduzet cemo odlucnu akciju...'', da bi covjek ima za'sta da ga uhvati :zzzz:
Ko i partija mu - haman ljigavi !

"simpa" su mu i izjave da je Mile 100% drugaciji u privatnom zivotu nego u prisustvu medija.Tihi tvrdi da je coek vrlo kooperativan , razuman sve dok ne ugleda kakvu kameru :D Kamera ga pretvori u azbahu ,a inece je med i mlijeko :-)

Pa nam onda Tihi saopstava da ne vole samo Bosnjaci BIH. Vole je i Hrvati u Hercegovini , vole je i Srbi u BL - samo na svoj nacin :roll:
Ne kaze Tihi - neki Srbi ili neki Hrvati nego onako djuture....elem, svakodnevno vidimo tu "drugaciju " ljubav :-) :D
pemanapemani
Posts: 4408
Joined: 09/09/2008 15:12

#60 Re: SDA-All about

Post by pemanapemani »

zavrzlama wrote:Tihic je lik sa hiljadu lica....a ono sto je najvise je "igrac MZ-a"..zapad je u dejtonu napravio BIH tako,da funkcionise sa troetnicke podjele,a da bi MZ (citaj par kurvanjskih evropskih drzava) mogle odrzavat BIH na rubu ratne i ekonomske krize,potrebno je i bosnjacima odrzavat jednonacionalnu stranku kao vodilju,a Tihic se poslije Alije nametnuo kao siguran igrac evropi....ukoliko SDP ne sjebe u skoro vrijeme SDA i Tihica(na naredni izborima) evropa ce sjebat preko SDA i Tihica SDP....

evropi nije interes jaka multietnicka stranka i sve ce uraditi da sasijeku u korijenu takvu ideju,a Tihic i SDA su im najjaci favoriti...
Kako je onda MZ podržala federalnu Vladu? Da im baš toliko nije u interesu jaka multietnička stranka, izvršili bi pritisak na SDP i vjerovatno bi se moralo igrati kako sviraju fašisti.
boki86
Posts: 105
Joined: 11/07/2009 17:21

#61 SDA

Post by boki86 »

Vijeće ministara BiH ukinulo zabranu ulaska u BiH za Mladićevu, Hadžićevu i Ulemekovu porodicu

Odlukom Vijeća ministara BiH o ukidanju primjene restriktivnih mjera ulaska i tranzita preko teritorije BiH radi efikasnog provođenja mandata Haškog tribunala obuhvaćeni su uži članovi porodica ratnih zločinaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića, koji se nalaze u hašom pritvoru kao optuženi za ratne zločine.

Među 34 lica koja su obuhvaćena odlukom, nalaze se i Mladićeva supruga Bosiljka, sin Darko, snaha Biljana, tjelohranitelj Branislav Puhalo, te Hadžićeva supruga Živka, sin Srećko, kćerka Ivana i sestra Goranka.

Na listi su i Milorad Ulemek Legija, osuđen za učešće u ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića i bivši predsjednik RS i član Predsjedništva BiH Mirko Šarović.

Na spisku je i preminuli bivši član Vlade RS i visoki funkcioner Srpske demokratske stranke /SDS/ Velibor Ostojić. Tu su i nekadašnji visoki funkcioneri SDS-a Milovan Bjelica, Ljuban Ećim, Milan Ninković i Milenko Vračar.

Na spisku su i Milorad Bilbija, Predrag Jovičić, Dragomir Keserović, Dragan Kijac, Radomir Kojić, Tomislav Kovač, Predrag Kujundžić, Milomir Mališ, Momčilo Mandić, Milorad Marić, Jelenko Mićević, Zoran Ostojić, Petko Pavlović, Čedomir Popović, Nade Radović, Branko Ratić, Mrkša Skočajić, Slavko Roguljić i Milan Zogović.

Vijeće ministara BiH donio je danas odluku na prijedlog Ministarstva bezbjednosti, a njome su ukinute restriktivne mjere sprečavanja ulaska i tranzita preko teritorije BiH za navedena lica.

Time je izvršeno usklađivanje ove liste sa odlukama Savjeta EU, koje su stupile na snagu nakon hapšenja Mladića i Hadžića, kao i sa odlukom visokog predstavnika o ukidanju zabrana koje su određenom broju bivših javnih zvaničnika izrečene odlukama visokog predstavnika.

Izvor:Dnevni Avaz

Da li je moguce da SDA-ov ministar sigurnosti Sadik Ahmetovic dopušta da se porodice najvecih ratnih zločinaca na ovim područjima smatraju poželjne osobe u našoj zemlji???

Ministar policije u RS-u obiljezava preostala naselja u RS-u kojim ima povratnika kao mjesta gdje vehabije zive, a sto veze s pamecu nema...Umjesto da se SDA drmne i reaguje na ovaj pokusaj zagorcavanja zivota povratnika, oni dopustaju da porodice zlocinaca hodaju medju njihovim zrtvama, onima prezivjelima.

To je ista ona SDA koja je dopustila 1996. godine da Velibor Ostojic (onaj koji je sutao odsjecene glave) bude clan komisije za ljudska prava....
Last edited by boki86 on 08/12/2011 00:09, edited 1 time in total.
User avatar
prljavi Hare
Posts: 10553
Joined: 28/02/2011 09:14
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#62 Re: SDA

Post by prljavi Hare »

zagazaga wrote:
boki86 wrote:
Pokrecem ovu temu jer mislim da stranka koja nas vec 20 godina gura u ponor i ponizava sve nas istinske borce za Bosnu i Hercegovinu, nezasluzeno nema temu na ovom forumu.
Ima tema al' nesto nije interesantna :roll: .......spojeno.
Zago,ovu temu treba spojiti sa temom "Izdajnici",samo rasplinjavamo teme po forumu! :evil:
Image
ALL ABOUT TRAITORS!!! :dance: :evil:
User avatar
trafa
Posts: 119
Joined: 27/11/2011 22:15

#63 Re: SDA

Post by trafa »

prljavi Hare wrote: Zago,ovu temu treba spojiti sa temom "Izdajnici",samo rasplinjavamo teme po forumu! :evil:
Image
ALL ABOUT TRAITORS!!! :dance: :evil:
ova slika je redovna u avazu
User avatar
prljavi Hare
Posts: 10553
Joined: 28/02/2011 09:14
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#64 Re: SDA

Post by prljavi Hare »

zoom66 wrote:
boki86 wrote:Izvor:Dnevni Avaz

Da li je moguce da SDA-ov ministar sigurnosti Tarik Ahmetovic dopušta da se porodice najvecih ratnih zločinaca na ovim područjima smatraju poželjne osobe u našoj zemlji???
tarik, sadik, sadovic, ahmetovic :-) presLazhite kako hocete ali ipak, nije ovo igra sLagalice :-) :D
:lol: :lol: :lol:

Bilo kako bilo riječ je o najvećem fanu zrakomlata,cijenjenom ministru sigurnosti.Toliko se osjećam sigurno
od kako je on na čelu ministarstva da razmišljam opštini podnijeti molbu da mi odobre da ukopam stan i
opasam ga bodljikavom žicom! :oops:

Welcome Bosiljka! :x
Image
Bosiljka:"Hvala gospodi Sulji i Sadiku na mom održivom povratku!" :oops:

P.S.Kada pogledam ko je "branio" interese Bošnjaka zadnjih 20 godina uštinem sam sebe,provjeravam
jesam li živ! :evil:
User avatar
prljavi Hare
Posts: 10553
Joined: 28/02/2011 09:14
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#65 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

CaCO3 wrote:
ultima_palabra wrote:Čudi me da ovo niko ne komentariše :-)

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/418151168372/pitajti/U%20BH%20Telecomu%20se%20zapo%C5%A1ljavaju%20%C4%8Ditave%20familije/?ref=najcitaniji
pa ko ce komentarisati kad ih je pola tih ovdje na forumu i vode glavnu rijec :D
Ti si mene pomješao sa onima koji na SDP temi brane SDP od dežurnih pluvača od kojih si i ti u prvom safu i
kako veliš "strah te da ti ne uzmu" stečeno".Steklo se,ha? :D
Vidi,jebe se meni i za SDA kao i za SDP(koji vjerovatno u mnogim segmentima ništa bolji nisu),ovdje sam
potcrtao izdajničke poteze koje vuku ove zelene barabe pa se čudim kako je ijedan Bošnjak preživio pod
"brigom i zaštitom" ove nesorte! :evil:

P.S.E jesu šupci što i za tebe ne nađu nešto u telecomu! :oops:
popajic
Posts: 5738
Joined: 16/07/2007 09:55
Location: Sarajevo

#66 Re: SDA

Post by popajic »

prljavi Hare wrote: P.S.Kada pogledam ko je "branio" interese Bošnjaka zadnjih 20 godina uštinem sam sebe,provjeravam
jesam li živ! :evil:
:thumbup:
Ova "odbrana svog naroda" je prijestolonasljednika katapultirala iz trezora pravo u predsjednistvo ,ljigavog Tihog u Dodikovu potporu , a ministra sigurnosti u merhametluk prema familijama zlocinaca... :x
NVZ ce imati puuuune ruke posla da ovu gamad deratizira :D 8)
User avatar
Adriatic
Posts: 3265
Joined: 03/07/2008 12:32
Location: Šeher

#67 Re: SDA-All about

Post by Adriatic »

A sprječavanje zabrane SDS-a, pa iftari po Banjaluci sa istim, pa sjedenje sa Krajišnikom u zgradi skupštine u vrijeme razvaljivanja Sarajeva, pa biranje Ostojića za zaštitnika ljudskih prava...pa.....
"E kad se samo setim, al se nekad dobro j...... baš"
A i sad.
User avatar
CaCO3
Posts: 727
Joined: 18/03/2011 12:58

#68 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

prljavi Hare wrote:
CaCO3 wrote:
ultima_palabra wrote:Čudi me da ovo niko ne komentariše :-)

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/418151168372/pitajti/U%20BH%20Telecomu%20se%20zapo%C5%A1ljavaju%20%C4%8Ditave%20familije/?ref=najcitaniji
pa ko ce komentarisati kad ih je pola tih ovdje na forumu i vode glavnu rijec :D
Ti si mene pomješao sa onima koji na SDP temi brane SDP od dežurnih pluvača od kojih si i ti u prvom safu i
kako veliš "strah te da ti ne uzmu" stečeno".Steklo se,ha? :D
Vidi,jebe se meni i za SDA kao i za SDP(koji vjerovatno u mnogim segmentima ništa bolji nisu),ovdje sam
potcrtao izdajničke poteze koje vuku ove zelene barabe pa se čudim kako je ijedan Bošnjak preživio pod
"brigom i zaštitom" ove nesorte! :evil:

P.S.E jesu šupci što i za tebe ne nađu nešto u telecomu! :oops:
Pa steklo se hvala Bogu i normalno da se za steceno treba boriti kao recimo sto se sdp sad bori da ostane na vlasi jos koji mandat, a sda se drzi za slamku da im se steceno ne izmake i da bi sacuvali to steceno ne biraju ni nacin ni sredstva.Mada mi je glupo sad boriti se za to na forumu a posto nisam ni u jednoj stranci niti imam veze sa politikom mogu samo ovako nekad negdje iznijeti neku svoju frustraciju :D

A nisam ja tebe nigdje ni pomjesao ni spomenuo sam si se sam nasao medju ovima koje sam naveo :D
User avatar
prljavi Hare
Posts: 10553
Joined: 28/02/2011 09:14
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#69 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

CaCO3 wrote:
prljavi Hare wrote: Ti si mene pomješao sa onima koji na SDP temi brane SDP od dežurnih pluvača od kojih si i ti u prvom safu i
kako veliš "strah te da ti ne uzmu" stečeno".Steklo se,ha? :D
Vidi,jebe se meni i za SDA kao i za SDP(koji vjerovatno u mnogim segmentima ništa bolji nisu),ovdje sam
potcrtao izdajničke poteze koje vuku ove zelene barabe pa se čudim kako je ijedan Bošnjak preživio pod
"brigom i zaštitom" ove nesorte! :evil:

P.S.E jesu šupci što i za tebe ne nađu nešto u telecomu! :oops:
Pa steklo se hvala Bogu i normalno da se za steceno treba boriti kao recimo sto se sdp sad bori da ostane na vlasi jos koji mandat, a sda se drzi za slamku da im se steceno ne izmake i da bi sacuvali to steceno ne biraju ni nacin ni sredstva.Mada mi je glupo sad boriti se za to na forumu a posto nisam ni u jednoj stranci niti imam veze sa politikom mogu samo ovako nekad negdje iznijeti neku svoju frustraciju :D

A nisam ja tebe nigdje ni pomjesao ni spomenuo sam si se sam nasao medju ovima koje sam naveo :D

Ne mogu se naći među pomenutim jer tamo ne komentarišem i ne dajem argumente braneći bilo koga,osim
što sam par puta istakao da kako god je,valja durati još tri godine jer je takav izborni zakon.Ne pada mi na
pamet da branim neke ublehe,ma od koga dolazile.
Ne razumijem strah da će nešto pošteno stečeno bilo ko da ti otme,pa kako god je situacija komplikovana
ipak nismo u Sjevernoj Koreji da ti vlast nešto tvoje otima! :-) :-)
Ne zanima me ni jedna partija,samo lociram i prepoznajem izdajničke poteze,a prije ili kasnije doći će vrijeme
da se za to odgovara.Jebeno je što NAROD ZNA,puno toga! :D

P.S.Jednino ako si neredovni platiša RTRS-a mogu doći da ti oduzmu svinju ili kljuse,sve druge mogućnosti
ne postoje! :oops:
User avatar
CaCO3
Posts: 727
Joined: 18/03/2011 12:58

#70 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

Postoji li da sam recimo imao primanja mjesecna 2.000 KM a onda mi to smanje na 1500 nekim raznoraznim zavrzlamama? Imao, stekao po zakonu, otimaju mi steceno :D
Zar se nije nas narod poceo sve vise okretati Sjevernoj Koreji, Kini, Venecueli i slicnim "otocima demokratije" :D
A ovo ostalo sve se slazem.
User avatar
Banksy
Posts: 28558
Joined: 18/07/2008 09:33

#71 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
zavrzlama wrote:
ultima_palabra wrote:Čudi me da ovo niko ne komentariše :-)

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/418151168372/pitajti/U%20BH%20Telecomu%20se%20zapo%C5%A1ljavaju%20%C4%8Ditave%20familije/?ref=najcitaniji
ne mozemo da otvorimo link :D
Kod mene može... samo kopiraj link i pastiraj gore. Uglavnom Tihić se žali kako se u BH Telecomu zapošljavaju čitave familije :D
Naravno da se žali ...
Raspodjela posla, a ne fotelja
IZETBEGOVIĆ I LAGUMDŽIJA DOGOVORILI RASPODJELU POZICIJA U NOVOJ UPRAVI „BH TELECOMA“


U najprofitabilnijoj državnoj kompaniji BH Telecomu uskoro će uslijediti opsežne kadrovske promjene. Dosadašnja četveročlana uprava bit će proširena za još dva člana, pri čemu će dva člana dosadašnje uprave biti zamijenjena novim kadrovima.

U skladu s nagodbom koju su postigli Bakir Izetbegović i Zlatko Lagumdžija, u novu šestočlanu upravu BH Telecoma SDP i SDA imenovat će po tri člana. Izebegović je insistirao a Lagumdžija je pristao da jedan od novih članova uprave iz reda SDA bude Jasminko Akšamija, suprug Bakirove sestre Lejle.

Kako smo doznali, lider SDA Sulejman Tihić, mada nije oduševljen, neće se usprotiviti ovom dogovoru, pod uvjetom da ne ugrozi njegov utjecaj u BH Telecomu. (M.A.)

User avatar
ultima_palabra
Posts: 50333
Joined: 15/12/2008 16:53

#72 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Jel to Havaz? :D
User avatar
CaCO3
Posts: 727
Joined: 18/03/2011 12:58

#73 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

Banksy wrote: Raspodjela posla, a ne fotelja
IZETBEGOVIĆ I LAGUMDŽIJA DOGOVORILI RASPODJELU POZICIJA U NOVOJ UPRAVI „BH TELECOMA“


U najprofitabilnijoj državnoj kompaniji BH Telecomu uskoro će uslijediti opsežne kadrovske promjene. Dosadašnja četveročlana uprava bit će proširena za još dva člana, pri čemu će dva člana dosadašnje uprave biti zamijenjena novim kadrovima.

U skladu s nagodbom koju su postigli Bakir Izetbegović i Zlatko Lagumdžija, u novu šestočlanu upravu BH Telecoma SDP i SDA imenovat će po tri člana. Izebegović je insistirao a Lagumdžija je pristao da jedan od novih članova uprave iz reda SDA bude Jasminko Akšamija, suprug Bakirove sestre Lejle.

Kako smo doznali, lider SDA Sulejman Tihić, mada nije oduševljen, neće se usprotiviti ovom dogovoru, pod uvjetom da ne ugrozi njegov utjecaj u BH Telecomu. (M.A.)

Raspodjela plijena :D
Mada je ovo stara vijesti, to je vec sve zavrseno ja mislim.
User avatar
neupitan
Posts: 126
Joined: 19/06/2011 10:34

#74 "Oni kojima se BiH ne svidja"

Post by neupitan »

Vrlo cesta floskula - "onima kojima se BiH ne svidja, mogu je napustiti", ponovljena i jucer iz centrale SDA.

Mislim da bi ovakve izjave trebalo staviti u rang zabranjenih i kaznjivih. O njihovom diskriminatorskom karakteru bi se takodje moglo govoriti.

Ko ima pravo da daje ovakve izjave? Ko je to vlasnik ove drzave da bi mogao "onima koji to nisu" poruciti - take it or leave it ? Koliko neko treba da ima dionica da bi otjerao ostale dionicare ?

Ali prije svega treba imati na umu sljedece - ovu zemlju u smislu njenog ZEMALJSKOG karaktera ne moze niko mrziti, ovo je jednostavno jedna od ljepsih parcela na ovoj kugli.
Ali je zaista tesko voljeti one koji su trenutno zaposjeli ovu parcelu. I ovdje zaista ima protjerivanja slabijih suvlasnika od strane jacih, ali sve to svoditi u kategoriju ljubavi prema domovini je bezobrazno.

Srbi vole "svoj dio Bosne" a voljeli bi i cijelu BiH da je ostala u Jugoslaviji! Hrvati isto, oni vole BiH u kojoj su oni ravnopravni suvlasnici. Bosnjaci je NARAVNO vole najvise jer ih je najvise i nemaju rezervni plac, ali to im jos uvijek ne daje za pravo da sebe smatraju vecim vlasnicima zbog osjecaja vece ljubavi!

Kabadahijsko ponasanje - ko ne voli BiH neka ide, je bezobrazna zamjena teza - mi se medjusobno mozemo ne voljeti, ali to nema veze sa nasim gruntom!

Uostalom, upravo takvo kabadahijsko ponasanje je dovelo do ove tragicne situacije - svi traze svoj dio BiH, da ga okolice, da ga vole i da tjeraju sa njega one koji ih ne vole, smjestajuci im da ne vole BiH.
User avatar
prljavi Hare
Posts: 10553
Joined: 28/02/2011 09:14
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#75 Re: "Oni kojima se BiH ne svidja"

Post by prljavi Hare »

Suljo je tu pretjerao,glumi nekog kafanskog kabadahiju dok iz preCednika samo što cvijeće mira nije niklo. :oops:

P.S.Neki čovjek u Štutgartu 1994 godine je upozoravao da se treba čuvati ovog ćelavog matičara koji gdje
god je u birtiju ušao,lom je napravio! :D
Post Reply