I opet Shabab ili Antimobing kreirao account. I počeo sam sebe citirati, pitati i odgovarati...llll wrote:llll wrote:Čitam ova hadis i razmišljam ...
SDA-All about
-
The BEN10
#14701 Re: SDA-All about
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#14702 Re: SDA-All about
sudeći prema reklamama apsolutni pobjednik je SAD u Sarajevu
budući da su sda neglasači razočarani predviđam totalnu kataklizmu svih stranaka osim SDA
možda naša stranka učini nešto bolje nego prije
budući da su sda neglasači razočarani predviđam totalnu kataklizmu svih stranaka osim SDA
možda naša stranka učini nešto bolje nego prije
-
StupskaBitanga
#14703 Re: SDA-All about
a vjerno SDA glasačko tijelo polako izumire pa i to treba uzeti u obzir
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14704 Re: SDA-All about
StupskaBitanga wrote:a vjerno SDA glasačko tijelo polako izumire pa i to treba uzeti u obzir
to možda i najviše doprinosti smanjenju broja glasova koje dobijaju od izbora do izbora
bilo bi još zanimljivo vidjeti koliko su dobili glasova 1990-te s obziroma da su haman pola svojih glasača pokopali i raselili
- Dr. Kuca
#14705 Re: SDA-All about
Ne znam za vas, al za mene je ono za Skaku vrhunac.

- Adriatic
#14706 Re: SDA-All about
Luca36 wrote:Ma za SDA glasat', jeb'o ove sad što su ništa nevaljaju.
Kada bolje razmislim, najpošteniji su. 'Em idu u đamiju, 'em im se k'o ljudima može selam nazvati, a ne k'o ovoj stoci komunističkoj "dobar dan"?!? Čuj dobar dan? Šta dobar dan? Šta znači to dobar dan?
I svi koji su bili delegirani ispred SDA su se sami povlačili sa pozicija, a ne da ih istjeruju i hapse, k'o što je Zlatko istjerao osnivača Nijaza iz SDP-a, i k'o što su sve HDZ-ovce hapsili.
Ovdje se Branković sam povukao sa premijerske pozicije bez po riječi, a ove lopovi više sjede u SIPI i sudovima nego u skupštinama i domovima, i opet najgori ispade Branković. Taki smo mi vazda bili, svoje pljujemo a oni ni svojoj hrđi ne daju reči da nevalja.
Post godine
- Tiger 033
#14707 Re: SDA-All about
"U jedinstvu je snaga" ili "snaga je u mafiji"
inace kandidat (Amir Zukic) za Državni parlament...IMA LI KRAJA BEZOBRAZLUKU SDA BANDE...glas za Amira Zukica je DIREKTAN glas mafiji
- Alfons Kauders
#14708 Re: SDA-All about
daj stoju i hocemokomarac57 wrote:SVI NA IZBORE I GLASAJTE ZA SBB
ima fahro jos keljmendijeve love u steku
-
weredsf
#14709 Re: SDA-All about
StupskaBitanga wrote:a vjerno SDA glasačko tijelo polako izumire pa i to treba uzeti u obzir
100%
Dobrinja sinoc, tradicionalno uporiste SDP-a...Lokalni skup za Dobrinju samo

- It_is_a_Leclerc
#14710 Re: SDA-All about
SDA birači ne izumiru. To su uglavnom ljudi kojima je SDA dala posao preko štele, obećala stipendiju, obećala da će prevariti državu zajedno. Kako smo mi narod poznat po lopovluku, nije čudo da su nam ovakvi uzori i politički lideri.
Baš me zanima da li će SDA izaći u javnost sa informacijom koliko su para istamburali u ovu brutalno agresivnu kampanju ? Može i u protuvrijednosti prosječnih penzija, ili obnovljenih kuća u Maglaju ?
Baš me zanima da li će SDA izaći u javnost sa informacijom koliko su para istamburali u ovu brutalno agresivnu kampanju ? Može i u protuvrijednosti prosječnih penzija, ili obnovljenih kuća u Maglaju ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
zippoo87
#14712 Re: SDA-All about
sve ove lopove ovo isto ceka a u zemlju nece ponijeti nista materijalnoVelkoski wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminuo ... /140925132
da su pravi muslimani,kako se predstavljaju,znali bi ovo i ne bi radili ove nemoralne stvari
-
The BEN10
#14713 Re: SDA-All about
Jel bila milja duša?weredsf wrote:StupskaBitanga wrote:a vjerno SDA glasačko tijelo polako izumire pa i to treba uzeti u obzir
100%
Dobrinja sinoc, tradicionalno uporiste SDP-a...Lokalni skup za Dobrinju samo![]()
- jon_jovi
#14714 Re: SDA-All about
Dabogda svi oni pocrkali prije nego što sutrašnji dan osvanozippoo87 wrote:sve ove lopove ovo isto ceka a u zemlju nece ponijeti nista materijalnoVelkoski wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminuo ... /140925132
da su pravi muslimani,kako se predstavljaju,znali bi ovo i ne bi radili ove nemoralne stvari
-
Marko Zarko
#14715 Re: SDA-All about
weredsf wrote:StupskaBitanga wrote:a vjerno SDA glasačko tijelo polako izumire pa i to treba uzeti u obzir
100%
Dobrinja sinoc, tradicionalno uporiste SDP-a...Lokalni skup za Dobrinju samo![]()
Prije nekoliko dana na skupu DFa, koji je bio ispred dvorane bilo je duplo više ljudi, a parkinzi uobičajeno ispunjeni, dok se održavao SDA skup na kojem je bilo oko jedno 350 do 400 ljudi parkinzi puni ko šipak, nigdje mjesta za parkirati. Bio, vidio i shvatio...ajmo kopirati DF da se vidi da ima raje, ali nemoj vani da nam ne bi neko nešto reko...SDA počela ko Fahro da preuveličava brojeve.
- Man of steel
#14716 Re: SDA-All about
Mašala!weredsf wrote:StupskaBitanga wrote:a vjerno SDA glasačko tijelo polako izumire pa i to treba uzeti u obzir
100%
-
Cyclops5
#14717 Re: SDA-All about
BANDO JEDNA LOPOVSKA!!!!!!!!!!!!

- Man of steel
#14718 Re: SDA-All about
Glasaj i ti za SDA pa možda dobiješ posao.It_is_a_Leclerc wrote:SDA birači ne izumiru. To su uglavnom ljudi kojima je SDA dala posao preko štele, obećala stipendiju, obećala da će prevariti državu zajedno. Kako smo mi narod poznat po lopovluku, nije čudo da su nam ovakvi uzori i politički lideri.
-
weredsf
#14719 Re: SDA-All about
Bilo je manje ljudi, i to je bio centralni skup, plus dosla su dva busa..Prije nekoliko dana na skupu DFa, koji je bio ispred dvorane bilo je duplo više ljudi, a parkinzi uobičajeno ispunjeni, dok se održavao SDA skup na kojem je bilo oko jedno 350 do 400 ljudi parkinzi puni ko šipak, nigdje mjesta za parkirati. Bio, vidio i shvatio...ajmo kopirati DF da se vidi da ima raje, ali nemoj vani da nam ne bi neko nešto reko...SDA počela ko Fahro da preuveličava brojeve.
Ovo je skup samo za Dobrinju..
Bilo je samo oko 600 stolica decko, znas li brojati???
I ovo je veliki uspjeh za SDA na Dobrinji koja je tradicionalno naklonjena SDP-u i sada DF-u
Last edited by weredsf on 25/09/2014 22:05, edited 1 time in total.
-
SA 071
#14720 Re: SDA-All about
Sada ide preporod SDA i povratak SDA glasača koji su se prepali "komunističkog" preuzimanja kormila SDA od bivših komunjara (Tihić, Kebo, Osmanović i sl.) pa nisu glasali za SDA. 
- Nogatrans
#14721 Re: SDA-All about
Ne moze DF ni u cemu parirati SDA. SDA ima svoje biracko tijelo a to se vidjelo najvise prije 4 godine kad su Bosnjaci glasali za Hrv clana Komsica i dali mu 300.000 i pored toga Bakir je pobjedio za Bosnjackog clana.
DF je samo kopija SDP i moze ponajvise tu stranku kostati glasova stim da mislim da nece imati veise glasova od SDP.
Inace volim slusati Suljagica i Komsica kako govore o nekoj tamo vlasti koja je unistila BiH a sam Zeljko od 98 u politici i u istoj toj vlasti,kao i Suljagic dosta manje al je pripadao toj vlasti.
Tako da ta prica meni ne prolazi ja gledam ko mene moze predstavljati za sada je to Bakir a vidjet cemo do kraja jos,mada ostali kandidati su vise cirkus nego ozbiljni kandidati.
DF je samo kopija SDP i moze ponajvise tu stranku kostati glasova stim da mislim da nece imati veise glasova od SDP.
Inace volim slusati Suljagica i Komsica kako govore o nekoj tamo vlasti koja je unistila BiH a sam Zeljko od 98 u politici i u istoj toj vlasti,kao i Suljagic dosta manje al je pripadao toj vlasti.
Tako da ta prica meni ne prolazi ja gledam ko mene moze predstavljati za sada je to Bakir a vidjet cemo do kraja jos,mada ostali kandidati su vise cirkus nego ozbiljni kandidati.
- Dr. Kuca
#14722 Re: SDA-All about
Sta se desi pa ovoliko zelenih ispliva?

-
weredsf
#14723 Re: SDA-All about
Desi se dobar nacelnikDr. Kuca wrote:Sta se desi pa ovoliko zelenih ispliva?![]()
- Man of steel
#14724 Re: SDA-All about
Ma kakva DF.Nogatrans wrote:Ne moze DF ni u cemu parirati SDA. SDA ima svoje biracko tijelo a to se vidjelo najvise prije 4 godine kad su Bosnjaci glasali za Hrv clana Komsica i dali mu 300.000 i pored toga Bakir je pobjedio za Bosnjackog clana.
Koliko god prezirao Lagumdžiju ovaj njegov politički projekt u vidu Komšića koji se odrodio je prdež u vjetru naspram ove ublehe koja je za osam godina samo na konto plate dobila pola miliona maraka ali i dalje neće da makne iz nebodera jer zna da mu je to jedini adut koji ima da ponudi.
Makni ga iz nebodera i skini tu famu "narodnog čovjeka" koju je SDP-ova propaganda stvorila dobićeš jednog poltičkog aparatčika i nesposobnjakovića kojeg ni za predsjednika kućnog savjeta ne bi izabrao.
Lahko je laprdati i bacati narodu kosku koju želi da glođe ali zavrnuti rukave i baciti se na posao je nešto sasvim drugo. Kada pitaš ove njegove poklonike šta je taj čovjek uradio proteklih osam godina na mjestu člana predsjedništva dobit ćeš jedno veliko ništa. Ali važno je da i dalje živi u neboderu.
-
SA 071
#14725 Re: SDA-All about
Uh, sada sam ljubomoran. Ovo ni ja ne bih bolje napisao.Man of steel wrote: Ma kakva DF.
Koliko god prezirao Lagumdžiju ovaj njegov politički projekt u vidu Komšića koji se odrodio je prdež u vjetru naspram ove ublehe koja je za osam godina samo na konto plate dobila pola miliona maraka ali i dalje neće da makne iz nebodera jer zna da mu je to jedini adut koji ima da ponudi.
Makni ga iz nebodera i skini tu famu "narodnog čovjeka" koju je SDP-ova propaganda stvorila dobićeš jednog poltičkog aparatčika i nesposobnjakovića kojeg ni za predsjednika kućnog savjeta ne bi izabrao.
Lahko je laprdati i bacati narodu kosku koju želi da glođe ali zavrnuti rukave i baciti se na posao je nešto sasvim drugo. Kada pitaš ove njegove poklonike šta je taj čovjek uradio proteklih osam godina na mjestu člana predsjedništva dobit ćeš jedno veliko ništa. Ali važno je da i dalje živi u neboderu.