Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote: ↑15/07/2026 20:16
A i nasem nevinom bratu muminu fikri malini sud vraca tesko stecene pare krivicnim djelom.
Za sad nesto preko 400 milja a potrazuje se milionce.
Njeno je prokletstvo njeno prezime, pa je zato interesantna javnosti.
A ja je lično žalim zbog toga. Nije ona kriva za to što joj je mati čisto zlo, otac glup i pokvaren, a deda samo možda malo manje.
drug_profi wrote: ↑17/07/2026 22:34
Njeno je prokletstvo njeno prezime, pa je zato interesantna javnosti.
A ja je lično žalim zbog toga. Nije ona kriva za to što joj je mati čisto zlo, otac glup i pokvaren, a deda samo možda malo manje.
drug_profi wrote: ↑17/07/2026 22:51
Samo su joj babo i babina stranka uveli u javni narativ to ko koga smije da tarabi.
Jest, zato sam i napisao djeca ispaštaju. Mislim da nju lično boli ona stvar za SDA i njihov narativ, ali ko im je kriv... Sve se vraća , sve se plaća.
Komentirajući otpuštanje 22 Bošnjaka iz preduzeća u Mostaru i optužbe da SDA nije reagovala, Izetbegović je rekao da je stranka još ranije demonstrativno napustila rad u Gradskom vijeću Mostara zbog načina na koji, kako je naveo, HDZ upravlja gradom
_BataZiv_0809 wrote: ↑23/07/2026 20:17Komentirajući otpuštanje 22 Bošnjaka iz preduzeća u Mostaru i optužbe da SDA nije reagovala, Izetbegović je rekao da je stranka još ranije demonstrativno napustila rad u Gradskom vijeću Mostara zbog načina na koji, kako je naveo, HDZ upravlja gradom
Napustila rad nakon sto je dala sve živo HDZ-u al haj salem kreator zivota u Mostaru na istocnoj strani kao hodza u TK i tako u svim životnim sredinama gdje SDA vlada age imaju svu tapiju suti i trpi
Bas me zanima da se ovo desilo trojci sta bi pisali pa portali bi gorili, nezavisni analoticari se ne bi skidali sa tv ekrana znaci gorila bi drzava od SDA kmeke ko za hayat sto je gorila sad muk i tisina
Komentirajući istrage koje se vode u JP Autoceste Federacije BiH, Izetbegović je rekao da je zbog sumnji na korupciju zaustavljena izgradnja važnih infrastrukturnih projekata.
Prema njegovim riječima, vlast je odlučila zadržati postojeću upravu umjesto da omogući nastavak izgradnje.
"Umjesto da ispitaju šta se dešava i omoguće nastavak gradnje, odlučili su braniti tu ekipu. Građani su ostali bez autoputa", rekao je.
Govoreći o istrazi koja obuhvata bivšeg člana SDA Denisa Volodera, rekao je da ne želi unaprijed donositi zaključke.
"Voloder jeste bio član SDA, ali nije bio prijedlog SDA. Vidjet ćemo šta će pokazati istraga", rekao je.
Kako je ovo glup i pokvaren covjek to nisu istine. Kako sam sebi skace u stomak u 2 recenice.
Kad su tudji kadrovi-smjenjuj, zbog toga se ne gradi autoput.
Kad su njegovi-nismo mi predlozili iako je nas clan, istraga ce pokazati