Savršena žena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Cholina_Lokica
#76 Re: Savršena žena
imas li jos kakve zelje kako da budemo obucene 
-
Static-X
#77 Re: Savršena žena
oskudnoDile wrote:imas li jos kakve zelje kako da budemo obucene
-
Fuzio
#78 Re: Savršena žena
barby02 wrote:E sad zaozbiljePo meni je savrsena zena ona, koja sebe odlicno poznaje tj. zna svoje prednosti i mane i koristi ih shodno. . Psiholoski ("kao vrsni poznavalac psihe"
) savrsena zena je paralela bilo kojoj savrsenosti a to recimo, ne postoji. Najblize savrsenosti je ona koja zna gdje joj je mjesto i koja se za to mjesto izbori. Posmatrajuci sa njene strane, to je psiho-fizicki cilj, drustveni uspjeh i status (pa i odlicna domacica) materinstvo-po zelji i mogucnosti, licni stav, izgradjen ukus itd. Mozda je bolje protu-argumentima naznaciti njenu "vrijednost". Znaci da nije lijena,da nije mahalusa,da nije neodredjena(tajnovitost je nesto drugo),da nije malogradjanske orjentacije =zdravo za gotovo.
Savrsena zena treba biti drugima primjer, kako na stepenicu vise a prema i u odnosu na musarce/ca, mora imati samopouzdanje pod 1.(vise ili manje , zavisno od njegovih zelja, u njegovim ocima). Pored svega ovoga ona treba imati optimizam, pogotovo za "djecake" i njihove fix ideje i biti spremna na "igru". .
- Cholina_Lokica
#79 Re: Savršena žena
obaveznoStatic-X wrote:oskudnoDile wrote:imas li jos kakve zelje kako da budemo obucene
-
Static-X
#80 Re: Savršena žena
doduse nije podmoranjem da se ikako i oblaciteDile wrote:obaveznoStatic-X wrote:oskudnoDile wrote:imas li jos kakve zelje kako da budemo obucene
ovdje se ocjenjuje savrsenstvo zene ne odjece, zar ne?
- HAVANA
#81 Re: Savršena žena
Dile wrote:imas li jos kakve zelje kako da budemo obucene
Nemojte se mučit.Ne morate se ni oblačit.
- Cholina_Lokica
#82 Re: Savršena žena
ma sad cemo mi brzinski sve i jedna da pokacimo ovdje slike, pa ocjenjujte savrsenost bez odjece

-
Static-X
#83 Re: Savršena žena
hajd nek jedna probije led pa ce se i ostale pridruziti
-
Njanjo
#84 Re: Savršena žena
Generain wrote:Meni se najviše sviđa onaj dio koji je u ruci
to sam i ja htio reci
uz jack bice najbolja na svijetu....podsjetimo se na drevnu mudrost:"Nemore ona bit ruzna kol'ko ja mogu bit pjan"
-
Edo_77
#85 Re: Savršena žena
Savrsena zena...hm.
Pa u principu je najbitnije da se dobro jebe a ostalo su nijanse...
-
*mima*
#86 Re: Savršena žena
Edo_77 wrote:Savrsena zena...hm.![]()
- Vragolan
#87 Re: Savršena žena
savrsena zena, pa zna se
da zna prati, peglati, kuhati sva jela, usisavati, cistiti, odgajati djecu, nacijepati drva, upaliti vatru, isplest corape, dzemper itd, heklati, kerati, vesti goblene (ali samo u slobodno vrijeme), da zna dobro zadovaljiti covjeka, ...
da zna prati, peglati, kuhati sva jela, usisavati, cistiti, odgajati djecu, nacijepati drva, upaliti vatru, isplest corape, dzemper itd, heklati, kerati, vesti goblene (ali samo u slobodno vrijeme), da zna dobro zadovaljiti covjeka, ...
- Dioda
#88 Re: Savršena žena
Edo_77 wrote:Pa u principu je najbitnije da se dobro jebe a ostalo su nijanse...
Ovo je bilo dubokoumno
Men' se cini da si ti malo pomijesao pojam savrsene zene sa zenom kojoj nije potreban muskaracVragolan wrote:savrsena zena, pa zna se
- Vragolan
#89 Re: Savršena žena
pa ako joj nije potreban muskarac kome ce ona noge oprati, skuhati, opeglati itd itdDioda wrote:Edo_77 wrote:Pa u principu je najbitnije da se dobro jebe a ostalo su nijanse...![]()
Ovo je bilo dubokoumno![]()
Men' se cini da si ti malo pomijesao pojam savrsene zene sa zenom kojoj nije potreban muskaracVragolan wrote:savrsena zena, pa zna se
a ko ce to sve muskarcu uraditi
znaci tu ima neka simbioza
- Dioda
#90 Re: Savršena žena
Vragolan wrote:pa ako joj nije potreban muskarac kome ce ona noge oprati, skuhati, opeglati itd itd
znaci tu ima neka simbioza
Cuj simbioza
-
Edo_77
#91 Re: Savršena žena
Dubokoumno, zar ne? Al u principu kratko i jasno i u principu jedino ispravno...Vragolan wrote:Dioda wrote:Edo_77 wrote:Pa u principu je najbitnije da se dobro jebe a ostalo su nijanse...![]()
Ovo je bilo dubokoumno![]()
- Vragolan
#92 Re: Savršena žena
Dioda wrote:Vragolan wrote:pa ako joj nije potreban muskarac kome ce ona noge oprati, skuhati, opeglati itd itd
znaci tu ima neka simbioza![]()
![]()
![]()
Cuj simbioza
- Dioda
#93 Re: Savršena žena
Jeste, ako ti je 17 godinaEdo_77 wrote:Dubokoumno, zar ne? Al u principu kratko i jasno i u principu jedino ispravno...
- JThomas
#94 Re: Savršena žena
količina dubokoumnosti
pazite da ne pretjerate
krucijalno je da zna praviti pitu i sarmu
krucijalno je da zna praviti pitu i sarmu
- Vragolan
#95 Re: Savršena žena
vidis kako je danasnja omladina povrsnaDioda wrote:Jeste, ako ti je 17 godinaEdo_77 wrote:Dubokoumno, zar ne? Al u principu kratko i jasno i u principu jedino ispravno...@Vragolan je lijepo napisao koji kriteriji jos trebaju biti ispunjeni-pranje nogu muzicu, cijepanje drva itd
Ne budi tako povrsan
ne misli sta ce za koju godinu, kad mu dosadi
i ja nisam silazio za nje prve godine, onda dodje djete, onda nju glava boli, umorna itd itd, zato ja moram po kafanama hodati i po svakakvim mjestima se zavlaciti
ali ruku na srce ove ostale zadace odlicno uradi, kako sam smo sretan
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#96 Re: Savršena žena
Jednostavna formula..dama na ulici....kurva u krevetu...domaćica u kući...

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#97 Re: Savršena žena
eeeee mora se prvo provjerit zna li jufku razvit i burek ispeĆ....pa onda tek...dooojd vaaamoooo

-
suspect_zero
#98 Re: Savršena žena
pici wrote:eeeee mora se prvo provjerit zna li jufku razvit i burek ispeĆ....pa onda tek...dooojd vaaamoooo![]()
Imal' šta zahtjevnije?
- Don Quixote
#99 Re: Savršena žena
Meni zvuci razumno.... Za pocetak 
-
mostarac
#100 Re: Savršena žena
i ne petlja se puno u fudbal i formulu 1pici wrote:Jednostavna formula..dama na ulici....kurva u krevetu...domaćica u kući...![]()