Savjeti i mala pomoc...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

fantom slobode

#26 Re: Savjeti i mala pomoc...

Post by fantom slobode »

Lakat Jebić wrote:
fantom slobode wrote:jarane dug ti ovaj tekst, nisam ni pomislio da ga procitam. Nego savjet, ne razmisljaj, nemoj druge opterecivati teskim pricama, nadji kakvu drugu, a i trecu i eto ti rahatluka...naravno live, a ne ko neki digitalno, to ti je kao fataorgana u pustinji...
dje se nadje tako po dvije tri, da i ja idem trazit :D
tajpi ove sto su na temama Juve, Milan, Inter...znaci "italijane"...sve je moguce, samo je pitanje ima li se vremena...sifra night...
a nadju se one i same, jer ne zaboravimo da dame biraju...samo ih treba okupiti i dobro usmjeriti, da se ne srecu makar prvo vrijeme. Kasnije kom' starke, a kom' obojak kod prokoskog jezera.
Woman

#27 Re: Savjeti i mala pomoc...

Post by Woman »

make her an offer she can't refuse :D
fatamorgana

#28 Re: Savjeti i mala pomoc...

Post by fatamorgana »

fantom slobode wrote:jarane dug ti ovaj tekst, nisam ni pomislio da ga procitam. Nego savjet, ne razmisljaj, nemoj druge opterecivati teskim pricama, nadji kakvu drugu, a i trecu i eto ti rahatluka...naravno live, a ne ko neki digitalno, to ti je kao fataorgana u pustinji...
nisam znao da me fataš u pustinji, :lol:
fatamorgana

#29 Re: Savjeti i mala pomoc...

Post by fatamorgana »

Woman wrote:make her an offer she can't refuse :D
in cash?
fantom slobode

#30 Re: Savjeti i mala pomoc...

Post by fantom slobode »

fatamorgana wrote:
nisam znao da me fataš u pustinji, :lol:
ma gdje se ti prepozna... ja sam u tebi jarana drzao, a ti sad ovako...dabogda ti sta binarno odvalio...a da se na "a" zavrsava...
fatamorgana

#31 Re: Savjeti i mala pomoc...

Post by fatamorgana »

Ma ne znam ja šta si ti držao ..... u pustinji :lol:
fantom slobode

#32 Re: Savjeti i mala pomoc...

Post by fantom slobode »

fatamorgana wrote:Ma ne znam ja šta si ti držao ..... u pustinji :lol:
ma ja ne znam da li u pustinji ili ne, ali opet ti kazem, ja drzah u tebi jarana, a ti tako. A ako ti mislis da sam te dohvatio u pustinji, u momentima gorenavedenog jaranluka, grdno se varas. Mozda ti je to falilo, trazi iduci put.
Usput sam se uvalis, jer insistiras, a niko te ne zove. Pazi sad ovo, tvoj nick je u prvom licu jednine, a moja "greska" na koju si se uhvatio u trecem licu jednine, sve se slaze... :-) :-) :lol: nije ti lako, sam si se doveo u datu situaciju, stipu nime, tako ti gospodina dz. s. posveti se daljoj binarizaciji mladih i neiskusnih francuskih sobarica, ja ti sigurno nisam konkurencija.
Locked