djes s dogovoriti kad 50% ljudi ide protiv ove drzave namjerno glasa protiv promjena da bi unistili Bosnu i Hercegovinu. Da ovdje zive samo bosnjaci siguran sam da bi situacija u ovoj drzavi bila 1000 bolja... siguran sam da bi s i ovaj popisani uslov uefe i fife usvojio...ali kako kad ovi nasi (da s tako izrazim) glasau ZA a hrvati i srbi protiv.glade wrote:bas zato sam ja rekao ono za zlatnu ribicu, lisicu i amebu...
kao sto neko rece... mi bi da nam ostali rjesavaju nase probleme a mi da noge na sto dignemo... evo sad nam je (izgleda) upalilo ali smo se nacekali... drugi put nece... reci ce ljudi "evo vam suspenzija pa se sami cupajte iz govana... dosta smo se mi zajebavali sa vama"
na kraju se ljudi poput nas (navijaca) u bojkotu i papca, koji pokusavamo nesto, nazivaju izdajicama, prodanim dusama itd... i ja bi najradije, da sam mogao, uletio u savez i rek'o im "haj sad svi mrs odavdje" ali ne ide to tako... onda biram najbolji moguci nacin i oruzje koje imam
Isto ko i u politici...opet kazem UEFA, FIFA, EU , SAD su ova govna zasrali s dejtonom i nek oni ga rjesavaju...napravili nestabilnu drzavu, i onda nama kazu "vi s dogovorite" pa dogovori s ti s ovim debilima .....oni zasrali situaciju i vi je ispravljajte....pa to nema nikakve logike.... da s srbi i hrvati smatraju kao bosanci i hercegovci ova drzava bi danas bila pred vratima EU, NATO'a.... bili bi republicki organizovani ....ovako ne znas ko pije ko placa...