hrasno38 wrote:...
Ured Željka Komšića:
Amir Ibrović, Alma Čermelj, Nerkez Arifhodžić, Emina Delić, Irena Kljajić, Lejla Mirojević

A i ono ostalo.pitt wrote:sto ja.....ja nisam ni glasaoVingo wrote:Kako necu biti pakosna??? Pa glasala sam za njega - jeb(aj)i ga....
:D
Vala bi mu ti skresala troskove momacki.....Miss Vingo - Savjetnica za sve
joj ova je dobra: frajer bi potonuo ko tenk bilo gdje na svijetu nakon ovoga; joj sto volim BosnuVingo wrote:Bas ga je lijepo nasavjetovala savjetnica za PR.....mnogo simpaticno i opstenarodno....osobito uzrecica....
http://www.gracija.ba/?action=txt&ID=805
![]()
(Opet sam ljubomorna)
Trebam li posebno naglasavati da se stavljam na raspolaganje za seficu kabineta?Jimmy_The_Saint wrote:Jesam. Kad sam shvatio da je vrijeme za "E.T. go home"...
Navraćali su me za Komšonea, cijenim čovjeka i sve to, al' nekako mi, što bi Ćurak rek'o, "naci-bonton" nije dao da majoriziram Hrvate.
Ne da nisu zaslužili![]()
Mislim, već sam vidio Ž.K. u fotelji onog trena kad sam čuo da je kandidiran... Ali istog trena ukazala mi se i šahara, bucmasta, sa žutim krovom, veličine kuće a poda njom je pisalo: "Treći Entitet"![]()
Al' sad kad smo provalili igru, mislim da ću 2010 uć' u Precjedništvo. Bošnjak SNSD-a. Samo još da naučim jest' govna kaš'kom
Kako nije naš... Zlatni ljiljan, zet slimunamski...pitt wrote:nisi glas'o za ljkaze jer nije nash........priznaj bolan:D:D3
Živa, samo probaj i ti ovo oko kašike regulisat'Vingo wrote:Trebam li posebno naglasavati da se stavljam na raspolaganje za seficu kabineta?Jimmy_The_Saint wrote:Jesam. Kad sam shvatio da je vrijeme za "E.T. go home"...
Navraćali su me za Komšonea, cijenim čovjeka i sve to, al' nekako mi, što bi Ćurak rek'o, "naci-bonton" nije dao da majoriziram Hrvate.
Ne da nisu zaslužili![]()
Mislim, već sam vidio Ž.K. u fotelji onog trena kad sam čuo da je kandidiran... Ali istog trena ukazala mi se i šahara, bucmasta, sa žutim krovom, veličine kuće a poda njom je pisalo: "Treći Entitet"![]()
Al' sad kad smo provalili igru, mislim da ću 2010 uć' u Precjedništvo. Bošnjak SNSD-a. Samo još da naučim jest' govna kaš'kom(zadovoljavam vise konstitutivno - diletantskih komponenti...)
Hare ispade jos i najskromniji.....hrasno38 wrote:E evo jos malo burnih tema. nakon Titove slike Zeljko je napravio jos jedan nevjerovatna potez koji se nije jos dogodio od postanka BiH. U svom kabinetu je imenovao samo jednog Hrvata tj. Hrvaticu glasnogovornicu Irenu Kljajic a sve su ostalo Bosnjaci. Naravno kod druga dva je sve kako smo do sada vec navikli mada sam se zaista nasmijao kad sam procitao da je u kabinetu Harisa Silajdzica "Jasvin Ruvašde" poznati Kuvajtski novinar koji je ponekad znao i popiti maru u nasoj dragoj drzavi. Evo i sastava koji su preneseni da Pincoma:
Ured Nebojše Radmanovića:
Miroslav Vujičić, Neda Šehovac, Đuro Deronja, Danilo Petrović, Nina Sajić, Milijana Rašević, Aleksandra Jovičević
Ured Harisa Silajdžića:
Mirsada Brkić, Sejfudin Hodžić, Jasvin Ruvašde
Ured Željka Komšića:
Amir Ibrović, Alma Čermelj, Nerkez Arifhodžić, Emina Delić, Irena Kljajić, Lejla Mirojević
[/b]