''Šaranje'' na forumu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

3xa

#76 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by 3xa »

sapati srca wrote:
Zelena Carapa wrote:ja se vise ne zezam na ovu temu, vidim da su neki preozbiljni :D
Zar ih ima takvih? :-D Da ozbiljno shvate zezanje :-D Doduse, cudni su ljudi, i njihove misaone projekcije :-D
Imas ti pravo... :-D
Da me moje drage kolege ne shvate pogresno, nisam mislila ni na koga odredjeno :D niti znam ijedan primjer spomenuti, ali mislim da ima ljudi koji ne shvate zezu i budu povrijedjeni. Nadam se da se niko nije nasao u tome :D :D
zena21

#77 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by zena21 »

dajte ba ljudi.. jel vi fakat ozbiljno uzimate ove stvari sto se ovdje pisu :shock: :? :? :? :? :?

ne kontam vas :?
3xa

#78 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by 3xa »

to je jos jedna u nizu nasih internih zeza. :-D nema razloga za brigu :)
zena21

#79 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by zena21 »

3xa wrote:to je jos jedna u nizu nasih internih zeza. :-D nema razloga za brigu :)
ma bogami iz ovih komentara ja skontah da dosta forumasha ozbiljno shvata ove zeze sto se ovdje pisu :shock:

iznenadih se pravo :roll:
3xa

#80 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by 3xa »

ma jok, bar ja ne shvatam ozbilno, ali rekoh da odgovorim na temu, mislim da stvarno ima dosta ljudi koji pogresno procitaju signale pa ostanu povrijedjeni, ne mislim samo na forumu nego u zivotu inace
zena21

#81 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by zena21 »

3xa wrote:ma jok, bar ja ne shvatam ozbilno, ali rekoh da odgovorim na temu, mislim da stvarno ima dosta ljudi koji pogresno procitaju signale pa ostanu povrijedjeni, ne mislim samo na forumu nego u zivotu inace
to si u pravu.. evo ja cu za sebe ponoviti jos jednom.. mada sam vec nekoliko puta to rekla :

OVDJE SE SAMO ZEZAM.. NE UZIMAJTE ME ZAOZBILJNO :D
*mima*

#82 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by *mima* »

zena21 wrote:
3xa wrote:ma jok, bar ja ne shvatam ozbilno, ali rekoh da odgovorim na temu, mislim da stvarno ima dosta ljudi koji pogresno procitaju signale pa ostanu povrijedjeni, ne mislim samo na forumu nego u zivotu inace
to si u pravu.. evo ja cu za sebe ponoviti jos jednom.. mada sam vec nekoliko puta to rekla :

Sad mi to kazes?
zena21

#83 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by zena21 »

mima wrote:
zena21 wrote:

Sad mi to kazes?
osim onoga sto kazem u kafani naravno.. tamo se ne salim nimalo :D
sapati srca

#84 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by sapati srca »

3xa wrote:to je jos jedna u nizu nasih internih zeza. :-D nema razloga za brigu :)
Zastupnice, kako bona nema :-D :-D :-D Jos nam ostaje saciniti dosta prvanih detalja oko prebracnih ugovora :-D Oko koristenja foruma, i kojih podforuma :-D I to lijepo da se zna koji su dani ozbiljni a koji nisu :-D Sve neka je po zakonu :-D :-D :-D Ma priznaj, pravi sam legalis :D
maccarona

#85 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by maccarona »

nema saranja :D kako u RL tako i ovdje :D
ja vrdam kako kad :D :D pa eto :D ko hoce da se druzi nek se javi :lol: :lol: :-) :-) :-)
3xa

#86 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by 3xa »

sapati srca wrote:
Zastupnice, kako bona nema :-D :-D :-D Jos nam ostaje saciniti dosta prvanih detalja oko prebracnih ugovora :-D Oko koristenja foruma, i kojih podforuma :-D I to lijepo da se zna koji su dani ozbiljni a koji nisu :-D Sve neka je po zakonu :-D :-D :-D Ma priznaj, pravi sam legalis :D

Mi nas "posao" rasirismo po cijelom forumu, jos samo da se pojavimo u auto forumu :D Tako da stavka koristenja foruma i podforuma glasi : koristiti sve! :-D Ozbilni i neozbilni dani, to vam ostavljam slobodu odluke po raspolozenju. Sve stavke smo presli, sta se sada ceka :?:
sapati srca

#87 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by sapati srca »

3xa wrote:
sapati srca wrote:

Mi nas "posao" rasirismo po cijelom forumu, jos samo da se pojavimo u auto forumu :D Tako da stavka koristenja foruma i podforuma glasi : koristiti sve! :-D Ozbilni i neozbilni dani, to vam ostavljam slobodu odluke po raspolozenju. Sve stavke smo presli, sta se sada ceka :?:
Ili da napravimo pravilnik o ozbiljnosti, i u njemu sve pojedinacno definisemo :-D
Pravilnik za ozbiljne i Pravilnik za neozbiljne :-D I kad se pristupa forumu da se lijepo jedan od ta dva odabere :-D I da ne bude kkasnije vrdanja :-D jest ili nije ozbiljan :-D :-D :-D Lijepo se zna koji je Pravilnik potpisao i nema onda hoce ili nece :-D Ha ja, a ne ovako da se vrda :-D
3xa

#88 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by 3xa »

pa izgleda da ti nesto vrdas :-D hoces nesto da mi kazes :-D
sapati srca

#89 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by sapati srca »

3xa wrote:pa izgleda da ti nesto vrdas :-D hoces nesto da mi kazes :-D
Pa ja, opet po meni :-D Vazdan jadno musko krivo :-D Ima onih agencija i za muska prava :-D
3xa

#90 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by 3xa »

sapati srca wrote:
3xa wrote:pa izgleda da ti nesto vrdas :-D hoces nesto da mi kazes :-D
Pa ja, opet po meni :-D Vazdan jadno musko krivo :-D Ima onih agencija i za muska prava :-D
:D
3xa

#91 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by 3xa »

Ok, eto ubijedio si me, upravu si kao i uvijek. Nema osoba na forumu koje mogu shvatiti nesto ozbiljno :) jel sad uredu :-D
p.s. bolje se sloziti nego raspravljati
sapati srca

#92 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by sapati srca »

3xa wrote:Ok, eto ubijedio si me, upravu si kao i uvijek. Nema osoba na forumu koje mogu shvatiti nesto ozbiljno :) jel sad uredu :-D
E nije :-D Sta sam bona ubjedivao :-D I daba meni sto sam ja upravu kad zen sprovede opet svoje :-D Da te nasmijem slusaj...
-Nasrudin Hodža bi izabran za kadiju...Prvo sudenje na kojem se dvojica potukla...Kaze Nasrudin ostrim glasom prvom "Pricaj istinu i samo istinu"...Ovaj prica i normalno laze da je zrtva da je napadnut i slicno...
Kaze mu Nasrudin" Dosta je...upravu si, slobodan si mozes ici"... Naredi da mu dovedu drugoga pa i njemu rece da kazuje i da istinu i samo istinu kazuje...Normalno ovom to ne pade napamet neho kao i prvi on nije kriv, napadnut je, zrtva i slicno... I njeGa Nasrudin prekide i recu mu:" Slobodan si mozes ici jeri si upravu:
Ovaj se izgubi, a ostali se u cudu zgledase, ali posto je kadija niko se ne usudi na njegove rezone oponirati...Ali njegova rodena zena :-D rece:" Pa bolan NAsrudine kako obojica mogu biti upravu, gjde si vidio da su obojica upravu?"
On je pogleda i mirnim glasom joj rece:" I ti si zeno upravu... :-D :-D :-D
3xa

#93 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by 3xa »

sapati srca wrote:
3xa wrote:Ok, eto ubijedio si me, upravu si kao i uvijek. Nema osoba na forumu koje mogu shvatiti nesto ozbiljno :) jel sad uredu :-D
E nije :-D Sta sam bona ubjedivao :-D I daba meni sto sam ja upravu kad zen sprovede opet svoje :-D Da te nasmijem slusaj...
-Nasrudin Hodža bi izabran za kadiju...Prvo sudenje na kojem se dvojica potukla...Kaze Nasrudin ostrim glasom prvom "Pricaj istinu i samo istinu"...Ovaj prica i normalno laze da je zrtva da je napadnut i slicno...
Kaze mu Nasrudin" Dosta je...upravu si, slobodan si mozes ici"... Naredi da mu dovedu drugoga pa i njemu rece da kazuje i da istinu i samo istinu kazuje...Normalno ovom to ne pade napamet neho kao i prvi on nije kriv, napadnut je, zrtva i slicno... I njeGa Nasrudin prekide i recu mu:" Slobodan si mozes ici jeri si upravu:
Ovaj se izgubi, a ostali se u cudu zgledase, ali posto je kadija niko se ne usudi na njegove rezone oponirati...Ali njegova rodena zena :-D rece:" Pa bolan NAsrudine kako obojica mogu biti upravu, gjde si vidio da su obojica upravu?"
On je pogleda i mirnim glasom joj rece:" I ti si zeno upravu... :-D :-D :-D
:lol: :thumbup:
Prozor

#94 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by Prozor »

zena21 wrote:dajte ba ljudi.. jel vi fakat ozbiljno uzimate ove stvari sto se ovdje pisu :shock: :? :? :? :? :?

ne kontam vas :?
dje si sta ima jel ugodna vecer
Meyrem

#95 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by Meyrem »

ahmed&nedzad wrote:Šta mislite o forumskim ašikovanjima, ono kad se dvoje forumaša šali na taj način?
Recimo ako momak piše tako neke komentare, kroz zezanciju, neke kao ljubavne poruke kolegici forumašici
i ''ašikuje'' sa njom, a i ne poznaju se izvan foruma, ima li osoba s kojom je u vezi u real life-u razloga da
bude ljubomorna na to, i da joj smeta?! Da li se nekad desi ta se ta forumska ašikovanja i
koketiranja pređu u sferu real life-a?!
:lol:

a ti ne asikujes u stvarnom zivotu? :shock:

fakat propustas mnogo u zivotu :-D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#96 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by Šeherzada »

To nije dozvoljeno po Kur'anu :D
Šeherzada

#97 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by Šeherzada »

Ali znam ja ko nije bvjernik i ko sara......IRMAAAAAAAA
Irm@

#98 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by Irm@ »

Bogme aido dosad si se samo ti pozalila... a jedino tebe nisam prevarila :D :-D
Šeherzada

#99 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by Šeherzada »

Irm@ wrote:Bogme aido dosad si se samo ti pozalila... a jedino tebe nisam prevarila :D :-D
Valjda se kaze Aida ne aido :? Ih cemu te sve nauci onaj tech :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#100 Re: ''Šaranje'' na forumu

Post by pici »

aida05 wrote:
Irm@ wrote:Bogme aido dosad si se samo ti pozalila... a jedino tebe nisam prevarila :D :-D
Valjda se kaze Aida ne aido :? Ih cemu te sve nauci onaj tech :D
pravilno je i jedno i drugo...kad idemo na kafu aida ili aido operi suđe poslije rucka :D moze i meni svojstvena imenica sa zamjenjivim pridjevom....aido jesili legla kasno ako nisi draga aida idi lezi :D
Post Reply