Da me moje drage kolege ne shvate pogresno, nisam mislila ni na koga odredjenosapati srca wrote:Zar ih ima takvih?Zelena Carapa wrote:ja se vise ne zezam na ovu temu, vidim da su neki preozbiljniDa ozbiljno shvate zezanje
Doduse, cudni su ljudi, i njihove misaone projekcije
![]()
Imas ti pravo...
''Šaranje'' na forumu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- 3xa
#76 Re: ''Šaranje'' na forumu
- zena21
#77 Re: ''Šaranje'' na forumu
dajte ba ljudi.. jel vi fakat ozbiljno uzimate ove stvari sto se ovdje pisu
ne kontam vas
ne kontam vas
- 3xa
#78 Re: ''Šaranje'' na forumu
to je jos jedna u nizu nasih internih zeza.
nema razloga za brigu 
- zena21
#79 Re: ''Šaranje'' na forumu
ma bogami iz ovih komentara ja skontah da dosta forumasha ozbiljno shvata ove zeze sto se ovdje pisu3xa wrote:to je jos jedna u nizu nasih internih zeza.nema razloga za brigu
iznenadih se pravo
- 3xa
#80 Re: ''Šaranje'' na forumu
ma jok, bar ja ne shvatam ozbilno, ali rekoh da odgovorim na temu, mislim da stvarno ima dosta ljudi koji pogresno procitaju signale pa ostanu povrijedjeni, ne mislim samo na forumu nego u zivotu inace
- zena21
#81 Re: ''Šaranje'' na forumu
to si u pravu.. evo ja cu za sebe ponoviti jos jednom.. mada sam vec nekoliko puta to rekla :3xa wrote:ma jok, bar ja ne shvatam ozbilno, ali rekoh da odgovorim na temu, mislim da stvarno ima dosta ljudi koji pogresno procitaju signale pa ostanu povrijedjeni, ne mislim samo na forumu nego u zivotu inace
OVDJE SE SAMO ZEZAM.. NE UZIMAJTE ME ZAOZBILJNO
-
*mima*
#82 Re: ''Šaranje'' na forumu
zena21 wrote:to si u pravu.. evo ja cu za sebe ponoviti jos jednom.. mada sam vec nekoliko puta to rekla :3xa wrote:ma jok, bar ja ne shvatam ozbilno, ali rekoh da odgovorim na temu, mislim da stvarno ima dosta ljudi koji pogresno procitaju signale pa ostanu povrijedjeni, ne mislim samo na forumu nego u zivotu inace
Sad mi to kazes?
- zena21
#83 Re: ''Šaranje'' na forumu
osim onoga sto kazem u kafani naravno.. tamo se ne salim nimalomima wrote:zena21 wrote:to si u pravu.. evo ja cu za sebe ponoviti jos jednom.. mada sam vec nekoliko puta to rekla :3xa wrote:ma jok, bar ja ne shvatam ozbilno, ali rekoh da odgovorim na temu, mislim da stvarno ima dosta ljudi koji pogresno procitaju signale pa ostanu povrijedjeni, ne mislim samo na forumu nego u zivotu inace
Sad mi to kazes?
-
sapati srca
#84 Re: ''Šaranje'' na forumu
Zastupnice, kako bona nema3xa wrote:to je jos jedna u nizu nasih internih zeza.nema razloga za brigu
- maccarona
#85 Re: ''Šaranje'' na forumu
nema saranja
kako u RL tako i ovdje 
ja vrdam kako kad
pa eto
ko hoce da se druzi nek se javi

ja vrdam kako kad
- 3xa
#86 Re: ''Šaranje'' na forumu
sapati srca wrote:Zastupnice, kako bona nema3xa wrote:to je jos jedna u nizu nasih internih zeza.nema razloga za brigu
![]()
![]()
Jos nam ostaje saciniti dosta prvanih detalja oko prebracnih ugovora
Oko koristenja foruma, i kojih podforuma
I to lijepo da se zna koji su dani ozbiljni a koji nisu
Sve neka je po zakonu
![]()
![]()
Ma priznaj, pravi sam legalis
Mi nas "posao" rasirismo po cijelom forumu, jos samo da se pojavimo u auto forumu
-
sapati srca
#87 Re: ''Šaranje'' na forumu
Ili da napravimo pravilnik o ozbiljnosti, i u njemu sve pojedinacno definisemo3xa wrote:sapati srca wrote:Zastupnice, kako bona nema3xa wrote:to je jos jedna u nizu nasih internih zeza.nema razloga za brigu
![]()
![]()
Jos nam ostaje saciniti dosta prvanih detalja oko prebracnih ugovora
Oko koristenja foruma, i kojih podforuma
I to lijepo da se zna koji su dani ozbiljni a koji nisu
Sve neka je po zakonu
![]()
![]()
Ma priznaj, pravi sam legalis
Mi nas "posao" rasirismo po cijelom forumu, jos samo da se pojavimo u auto forumuTako da stavka koristenja foruma i podforuma glasi : koristiti sve!
Ozbilni i neozbilni dani, to vam ostavljam slobodu odluke po raspolozenju. Sve stavke smo presli, sta se sada ceka
Pravilnik za ozbiljne i Pravilnik za neozbiljne
- 3xa
#88 Re: ''Šaranje'' na forumu
pa izgleda da ti nesto vrdas
hoces nesto da mi kazes 
-
sapati srca
#89 Re: ''Šaranje'' na forumu
Pa ja, opet po meni3xa wrote:pa izgleda da ti nesto vrdashoces nesto da mi kazes
- 3xa
#90 Re: ''Šaranje'' na forumu
sapati srca wrote:Pa ja, opet po meni3xa wrote:pa izgleda da ti nesto vrdashoces nesto da mi kazes
Vazdan jadno musko krivo
Ima onih agencija i za muska prava
- 3xa
#91 Re: ''Šaranje'' na forumu
Ok, eto ubijedio si me, upravu si kao i uvijek. Nema osoba na forumu koje mogu shvatiti nesto ozbiljno
jel sad uredu 
p.s. bolje se sloziti nego raspravljati
-
sapati srca
#92 Re: ''Šaranje'' na forumu
E nije3xa wrote:Ok, eto ubijedio si me, upravu si kao i uvijek. Nema osoba na forumu koje mogu shvatiti nesto ozbiljnojel sad uredu
-Nasrudin Hodža bi izabran za kadiju...Prvo sudenje na kojem se dvojica potukla...Kaze Nasrudin ostrim glasom prvom "Pricaj istinu i samo istinu"...Ovaj prica i normalno laze da je zrtva da je napadnut i slicno...
Kaze mu Nasrudin" Dosta je...upravu si, slobodan si mozes ici"... Naredi da mu dovedu drugoga pa i njemu rece da kazuje i da istinu i samo istinu kazuje...Normalno ovom to ne pade napamet neho kao i prvi on nije kriv, napadnut je, zrtva i slicno... I njeGa Nasrudin prekide i recu mu:" Slobodan si mozes ici jeri si upravu:
Ovaj se izgubi, a ostali se u cudu zgledase, ali posto je kadija niko se ne usudi na njegove rezone oponirati...Ali njegova rodena zena
On je pogleda i mirnim glasom joj rece:" I ti si zeno upravu...
- 3xa
#93 Re: ''Šaranje'' na forumu
sapati srca wrote:E nije3xa wrote:Ok, eto ubijedio si me, upravu si kao i uvijek. Nema osoba na forumu koje mogu shvatiti nesto ozbiljnojel sad uredu
p.s. bolje se sloziti nego raspravljatiSta sam bona ubjedivao
I daba meni sto sam ja upravu kad zen sprovede opet svoje
Da te nasmijem slusaj...
-Nasrudin Hodža bi izabran za kadiju...Prvo sudenje na kojem se dvojica potukla...Kaze Nasrudin ostrim glasom prvom "Pricaj istinu i samo istinu"...Ovaj prica i normalno laze da je zrtva da je napadnut i slicno...
Kaze mu Nasrudin" Dosta je...upravu si, slobodan si mozes ici"... Naredi da mu dovedu drugoga pa i njemu rece da kazuje i da istinu i samo istinu kazuje...Normalno ovom to ne pade napamet neho kao i prvi on nije kriv, napadnut je, zrtva i slicno... I njeGa Nasrudin prekide i recu mu:" Slobodan si mozes ici jeri si upravu:
Ovaj se izgubi, a ostali se u cudu zgledase, ali posto je kadija niko se ne usudi na njegove rezone oponirati...Ali njegova rodena zenarece:" Pa bolan NAsrudine kako obojica mogu biti upravu, gjde si vidio da su obojica upravu?"
On je pogleda i mirnim glasom joj rece:" I ti si zeno upravu...![]()
![]()
- Prozor
#94 Re: ''Šaranje'' na forumu
dje si sta ima jel ugodna vecerzena21 wrote:dajte ba ljudi.. jel vi fakat ozbiljno uzimate ove stvari sto se ovdje pisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne kontam vas
-
Meyrem
#95 Re: ''Šaranje'' na forumu
ahmed&nedzad wrote:Šta mislite o forumskim ašikovanjima, ono kad se dvoje forumaša šali na taj način?
Recimo ako momak piše tako neke komentare, kroz zezanciju, neke kao ljubavne poruke kolegici forumašici
i ''ašikuje'' sa njom, a i ne poznaju se izvan foruma, ima li osoba s kojom je u vezi u real life-u razloga da
bude ljubomorna na to, i da joj smeta?! Da li se nekad desi ta se ta forumska ašikovanja i
koketiranja pređu u sferu real life-a?!
a ti ne asikujes u stvarnom zivotu?
fakat propustas mnogo u zivotu
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#96 Re: ''Šaranje'' na forumu
To nije dozvoljeno po Kur'anu 
- Šeherzada
#97 Re: ''Šaranje'' na forumu
Ali znam ja ko nije bvjernik i ko sara......IRMAAAAAAAA
- Irm@
#98 Re: ''Šaranje'' na forumu
Bogme aido dosad si se samo ti pozalila... a jedino tebe nisam prevarila

- Šeherzada
#99 Re: ''Šaranje'' na forumu
Valjda se kaze Aida ne aidoIrm@ wrote:Bogme aido dosad si se samo ti pozalila... a jedino tebe nisam prevarila![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#100 Re: ''Šaranje'' na forumu
pravilno je i jedno i drugo...kad idemo na kafu aida ili aido operi suđe poslije ruckaaida05 wrote:Valjda se kaze Aida ne aidoIrm@ wrote:Bogme aido dosad si se samo ti pozalila... a jedino tebe nisam prevarila![]()
Ih cemu te sve nauci onaj tech