''Šaranje'' na forumu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Irm@
#101 Re: ''Šaranje'' na forumu
aido to ja tebi samo tepam

- ljubav_aha
#102 Re: ''Šaranje'' na forumu
redovan dio pribora za "saranje" gumice za brisanje

formusko "saranje" se moze upotrebiti kako sredstvo upoznavanja,ili zabave,zavisi od lokacije forumasha,kao i iskrenosti koja se ipak ne moze dvoljno dozivjeti kao putem licnog upoznavanja,koje je najbolji nacin upoznavanja

formusko "saranje" se moze upotrebiti kako sredstvo upoznavanja,ili zabave,zavisi od lokacije forumasha,kao i iskrenosti koja se ipak ne moze dvoljno dozivjeti kao putem licnog upoznavanja,koje je najbolji nacin upoznavanja
- GandalfSivi
#103 Re: ''Šaranje'' na forumu
Ma meni je to nekako pateticno, da prostis...
-
♥ Julianna ♥
#104 Re: ''Šaranje'' na forumu
Koliko sam vidjela ovdje ima i udatih/oženjenih, a upucavanja u 16. Doprinosi li "šaranje po forumu" blagostanju u braku ili ..?
Znam, nisu ljudi umrli ako su se poženili, ali ipak
Znam, nisu ljudi umrli ako su se poženili, ali ipak
-
Kjajević Majko
#105 Re: ''Šaranje'' na forumu
Pa šaraju javno, dakle nije za ozbiljno. To je kao da si u društvu i zezaš se.
Ja ne vidim ništa loše u tome.
- anais_nin
#106 Re: ''Šaranje'' na forumu
vecina ljudi makar ponekad flertuje van okvira vezeKjajević Majko wrote:Pa šaraju javno, dakle nije za ozbiljno. To je kao da si u društvu i zezaš se.Ja ne vidim ništa loše u tome.
ali postavljac teme upita sta kad osobi s kojom smo to smeta...ovo forumsko...sto znaci da ona vidi, procita, "na njene oci je"
treba imati mjeru i poznavati granice, u svemu, pa i u tome
p.s. a i ovo "dakle nije ozbiljno" je relativno...ta crta gdje neozbiljno prelazi u barenje je razlicita zavisno od osobe do osobe (ima cak i takvih koji smatraju da ih bari svako ko im "fino javi"
-
Kjajević Majko
#107 Re: ''Šaranje'' na forumu
Naravno da treba imati mjeru i obzira prema osobi do koje ti je stalo.
Opet ne vidim problem ako nekome udjelim kompliment pred curom ako sam već primjetio, neki prisniji razgovori nikad. Ali tako neke bezazlene svari su mi normalne jer nikad ne mislim ništa pod tim više od toga što kažem.
Istina i za ove kojima ne smiješ ni reći da fino izgledaju da te ne bi pogrešno shvatili.

Granica jeste tanka zato to obično radim sa curama koje me ne privlače i za koje sam bar malo siguran da im nisam zanimljiv na taj način. A po forumu svakako nikoga ne znaš (možda neke) i tu je sve manje više zajebancija, a i nema neverbalne komunikacije nego samo čitaš tekst koji može pisati bilo ko predstavljajući se dugačije.
Opet ne vidim problem ako nekome udjelim kompliment pred curom ako sam već primjetio, neki prisniji razgovori nikad. Ali tako neke bezazlene svari su mi normalne jer nikad ne mislim ništa pod tim više od toga što kažem.
Granica jeste tanka zato to obično radim sa curama koje me ne privlače i za koje sam bar malo siguran da im nisam zanimljiv na taj način. A po forumu svakako nikoga ne znaš (možda neke) i tu je sve manje više zajebancija, a i nema neverbalne komunikacije nego samo čitaš tekst koji može pisati bilo ko predstavljajući se dugačije.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#108 Re: ''Šaranje'' na forumu
Kjajević Majko wrote:
A po forumu svakako nikoga ne znaš (možda neke) i tu je sve manje više zajebancija, a i nema neverbalne komunikacije nego samo čitaš tekst koji može pisati bilo ko predstavljajući se dugačije.
- Dr.Cuddy
- strong69
#110 Re: ''Šaranje'' na forumu
Nikad nisam "sarao" ne samo po forumu nego na netu uopste. Ne mogu nikako razgovarati s nekom osobom o intimnim i licnim stvarima koju ne poznajem i koju nisam vidio. Dakle, moglo bi se reci da nisam komunikativan.
Mnogo sam aktivniji u "real life" jer ne provodim mnogo vremena na forumskim portalima pa to nije moj fah. Inace, naravno da mislim da do tog "saranja" itekako moze doci.
Mnogo sam aktivniji u "real life" jer ne provodim mnogo vremena na forumskim portalima pa to nije moj fah. Inace, naravno da mislim da do tog "saranja" itekako moze doci.
- sabinaM
#111 Re: ''Šaranje'' na forumu
Volim "šaranje" po forumu, samo sto ja to zovem "ganjanje"...volim intelektualno preucavanje i nadmudrivanje, volim igre rijecima...ma i s forumasima i s forumasicama...naravno da ti je uvijek netko zanimljiviji a netko manje..sve je javno i muz vjerojatno i cita neke moje postove...ma nema u tome nista lose (naravno ako je u okvirima dobrog ukusa)
A sada dali moze preci u realu...pa narvno da moze...ako nismo dovoljno daleko...u realu moze prijeci i prijateljstvo a ako oboje zele i u vezu...ma ista stvar kao i u realnom zivotu, ako ces prevariti partnera, prevariti ces ga i ovako i onako
A ako ti je dovoljno zanimljivo u realnom zivotu...vjerojatno neces tu ni visiti
A sada dali moze preci u realu...pa narvno da moze...ako nismo dovoljno daleko...u realu moze prijeci i prijateljstvo a ako oboje zele i u vezu...ma ista stvar kao i u realnom zivotu, ako ces prevariti partnera, prevariti ces ga i ovako i onako
A ako ti je dovoljno zanimljivo u realnom zivotu...vjerojatno neces tu ni visiti
- Šeherzada
#112 Re: ''Šaranje'' na forumu
E t se nebih slozila s tobom.Mozes imati ispunjen realni zivot a viska slobodnog vremena koje provodis ovdjesabinaM wrote:
- rajvosa^
#113 Re: ''Šaranje'' na forumu
Pa jebo ga zar vas nije strah sarat? Sta znas sta je s druge strane ako odlucite onako na fuka da se nadjete. Mozda je brkata jebo ga patak. 
-
njeka
#114 Re: ''Šaranje'' na forumu
Pa nećeš je ženiti!!!rajvosa^ wrote:Pa jebo ga zar vas nije strah sarat? Sta znas sta je s druge strane ako odlucite onako na fuka da se nadjete. Mozda je brkata jebo ga patak.
- BarbaDue
#115 Re: ''Šaranje'' na forumu
rajvosa^ wrote:Pa jebo ga zar vas nije strah sarat? Sta znas sta je s druge strane ako odlucite onako na fuka da se nadjete. Mozda je brkata jebo ga patak.
- kolega
#116 Re: ''Šaranje'' na forumu
u razdjeljak je ljubimrajvosa^ wrote:Mozda je brkata jebo ga patak.
- Šeherzada
#117 Re: ''Šaranje'' na forumu
a STA AKO NEMA RAZDJELJKA?
- sabinaM
#118 Re: ''Šaranje'' na forumu
Ako ti je to najveca fobija...poneses britvicurajvosa^ wrote:Pa jebo ga zar vas nije strah sarat? Sta znas sta je s druge strane ako odlucite onako na fuka da se nadjete. Mozda je brkata jebo ga patak.
- Šeherzada
#119 Re: ''Šaranje'' na forumu
Ili joj kupi one depilacijske trake za zenske brkove
-
njeka
#120 Re: ''Šaranje'' na forumu
Ma nek odma izvrši dapipaciju da se može kafa popiti (ako problem nije veći
)
- Šeherzada
#121 Re: ''Šaranje'' na forumu
Mozda ce je manje boljeti ako to urade muske ruke 
- ljubav_aha
#122 Re: ''Šaranje'' na forumu
meni je sharanje na poslu mnogo draze i bolje od sharanja na forumu
- kolega
#123 Re: ''Šaranje'' na forumu
koja to nema razdjeljkaaida05 wrote:a STA AKO NEMA RAZDJELJKA?
- kolega
#124 Re: ''Šaranje'' na forumu
a ti sigurno radis u nekom dizajnerskom studiju gdje ima dosta crtanjaljubav_aha wrote:meni je sharanje na poslu mnogo draze i bolje od sharanja na forumu
- Šeherzada
#125 Re: ''Šaranje'' na forumu
Nemam jakolega wrote:koja to nema razdjeljka