Banksy wrote:Laprda ti onaj koji te naučio da tako razgovaraš,
a pišem ovako upravo zato jer, za razliku od tebe, kojem je jedini cilj relativizacija Vučićevih djela i kreiranje negativne slike o Sarajevu, jako dobro znam šta ''ljudi u Prijedoru i Zvorniku'' misle o Srbiji i svojim dželatima.
Što opet nema nikakve veze s temom Vučić - Sarajevo, maljutka na Poljinama, meci s Trebevića i sarajevski baliluk 2014.
Znaci ja ako zelim mir u regionu, vrsim relativizaciju Vucicevih djela.
Vidi, mene boli qrac ko je na celu Srbiju, mene zanima to da oni podrzavaju suverenitet i integritet BiH i da se ne mijesaju u nase poslove. Hocu da dolaze u Sarajevo u glavni grad, a ne da hodaju po andricgradovima i nekakvim zabitima.
I na kraju ti opet ko pokvarena ploca, ajde daj mi ti onda svoje diplomatsko rjesenje. Persona non grata - to ti napisa i osta ziv.
I znas sta bi s tim dobili? Dobili bi jos jacu RS i jos jace srpstvo. Jer bi onda isti ovaj Vucic rekao, ok onda odoh ja kod svog mile pa da mi kujemo planove ponovo. kod evrope bi imao objasnjenje, evo isao sam nece me, sta hocete vise od mene. I sta bi dobili mi s tim?
Opet kazem, mucni tikvom pa onda pisi komentare. Mozemo mi svi ovdje palamuditi, ali ovdje se radi o ljudskim zivotima i nasoj buducnosti.
Ti ako hoces zategnute odnose, ja necu. Ne zelim da moje dijete sutra dijete nekog srbina gleda drugim ocima i da konta da su rodjeni da se mrze i da ratuju. Ti to ocito hoces. Ti uci svoje dijete tome, ja necu. Meni je dosta rata, tebi ocito nije pa bi da se jos natezemo.
I ponavljam sto puta, ovo je bila posjeta delegacije Srbije, znaci vrha Srbije. Nije bila posjeta Vucica kao Vucica, jebe mi se za njega, radikal i cetnik od malena i sad ja trebam misliti da je on ko beba, znam da nije, ali on je predstavnik Srbije. I ako oni zele da krenemo u bolje vrijeme, ne znam zasto to ne prihvatiti. Sam je i on rekao ne moramo se voljeti, ali daj da radimo nesto. Kuca do kuce i sad cemo jel svadjati u nedogled, a mozemo se dobro iskoristiti, i oni nas i mi njih. Samo je tu sad pitanje koliko su nasi ovi (ne)sposobni.
I jos ste mi vi smjesniji koji pokusavate da eto nama ulijete neku pamet, ko mi eto ne znamo ko je Vucic, e jebote eto ti mi objasni ko je i sta je.
p.s. Da ne govorimo o tome koliko smo mi makli iz 90-ih, ista stranka nam na vlasti i Bakir nam predsjednik. Toliko i o nama.