Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Banksy

#401 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Banksy »

OldMayor wrote:
Banksy wrote:
OldMayor wrote:
Samo da vam je incidenata!...
:mrgreen:

Nakon one: Jest malo puc'o, al trebamo misliti na djecu, ovo je već novi nivo relativizacije.

Neko bi rekao: Samo da nam je pravde! ali lijepo nam je Dedo odmah nakon rata rekao da je neće biti. Jedino što nismo znali šta s tim sve stiže, u paketu, i što nismo znali da će ovoliko boljeti.
@Banksy,

Laprdas li laprdas - a sve sa sigurne udaljenosti, jelde?

Ajd pitaj ljude po Zvorniku i Prijedoru sta bi oni voljeli - da imaju Srbiju kao takvog-kakvog prijatelja ili da ih proglasimo neprijateljima i personama non grata.

Razmisli malo, mucni glavom i ne zaboravi da ljudi zive i izvan Sarajeva.

:run:
Laprda ti onaj koji te naučio da tako razgovaraš,
a pišem ovako upravo zato jer, za razliku od tebe, kojem je jedini cilj relativizacija Vučićevih djela i kreiranje negativne slike o Sarajevu, jako dobro znam šta ''ljudi u Prijedoru i Zvorniku'' misle o Srbiji i svojim dželatima.
Što opet nema nikakve veze s temom Vučić - Sarajevo, maljutka na Poljinama, meci s Trebevića i sarajevski baliluk 2014.
OldMayor

#402 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by OldMayor »

Banksy wrote:Laprda ti onaj koji te naučio da tako razgovaraš,
a pišem ovako upravo zato jer, za razliku od tebe, kojem je jedini cilj relativizacija Vučićevih djela i kreiranje negativne slike o Sarajevu, jako dobro znam šta ''ljudi u Prijedoru i Zvorniku'' misle o Srbiji i svojim dželatima.
Što opet nema nikakve veze s temom Vučić - Sarajevo, maljutka na Poljinama, meci s Trebevića i sarajevski baliluk 2014.
Znaci ja ako zelim mir u regionu, vrsim relativizaciju Vucicevih djela.

Vidi, mene boli qrac ko je na celu Srbiju, mene zanima to da oni podrzavaju suverenitet i integritet BiH i da se ne mijesaju u nase poslove. Hocu da dolaze u Sarajevo u glavni grad, a ne da hodaju po andricgradovima i nekakvim zabitima.

I na kraju ti opet ko pokvarena ploca, ajde daj mi ti onda svoje diplomatsko rjesenje. Persona non grata - to ti napisa i osta ziv.

I znas sta bi s tim dobili? Dobili bi jos jacu RS i jos jace srpstvo. Jer bi onda isti ovaj Vucic rekao, ok onda odoh ja kod svog mile pa da mi kujemo planove ponovo. kod evrope bi imao objasnjenje, evo isao sam nece me, sta hocete vise od mene. I sta bi dobili mi s tim?

Opet kazem, mucni tikvom pa onda pisi komentare. Mozemo mi svi ovdje palamuditi, ali ovdje se radi o ljudskim zivotima i nasoj buducnosti.

Ti ako hoces zategnute odnose, ja necu. Ne zelim da moje dijete sutra dijete nekog srbina gleda drugim ocima i da konta da su rodjeni da se mrze i da ratuju. Ti to ocito hoces. Ti uci svoje dijete tome, ja necu. Meni je dosta rata, tebi ocito nije pa bi da se jos natezemo.

I ponavljam sto puta, ovo je bila posjeta delegacije Srbije, znaci vrha Srbije. Nije bila posjeta Vucica kao Vucica, jebe mi se za njega, radikal i cetnik od malena i sad ja trebam misliti da je on ko beba, znam da nije, ali on je predstavnik Srbije. I ako oni zele da krenemo u bolje vrijeme, ne znam zasto to ne prihvatiti. Sam je i on rekao ne moramo se voljeti, ali daj da radimo nesto. Kuca do kuce i sad cemo jel svadjati u nedogled, a mozemo se dobro iskoristiti, i oni nas i mi njih. Samo je tu sad pitanje koliko su nasi ovi (ne)sposobni.

I jos ste mi vi smjesniji koji pokusavate da eto nama ulijete neku pamet, ko mi eto ne znamo ko je Vucic, e jebote eto ti mi objasni ko je i sta je. :run:

p.s. Da ne govorimo o tome koliko smo mi makli iz 90-ih, ista stranka nam na vlasti i Bakir nam predsjednik. Toliko i o nama.
LBVIEW

#403 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by LBVIEW »

raskopusa wrote:
Chmoljo wrote:
Bodkin wrote:
ama provalio me ultima vec. moras razdvojiti dvije stvari. vucica radikala devedesetih i vucica koji je danas premijer. moras razlikovati jer si na jednog mogao pucati, a drugog moras primiti uz drzavnicke pocasti. na tebi je da izvuces korist iz ovog drugog i cinjenice da ga zapad pritisce da bude "stabilizator u regionu"
to je sve ok. samo bi trebalo i malo kičme pokazati... neka tebe, evo ti državničke počasti, bićeš dočekan ljudski, ali ono, znamo se... ;)
:? dvadeset godina da je rat stao a mi jos u devedesetima. :run:
Aha, mi smo u 90-tim, a oni sto tvrde kako Bosna ne moze opstati, a to je glavom,bradom i kokardom stranacki drug pi'ckoustog su valjda napredni. :-) Da sad ne spominjem aritmeticku operaciju "jedan Srbin=100 Bosnjaka" na koju patent ima pi'ckousti, za koju nikad nije izustio ni rijec kajanja,ogradio se,bilo sto. Izgleda kako tebi nije samo nik raskopusan.
LBVIEW

#404 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by LBVIEW »

OldMayor wrote:
Banksy wrote:
OldMayor wrote:
Samo da vam je incidenata!...
:mrgreen:

Nakon one: Jest malo puc'o, al trebamo misliti na djecu, ovo je već novi nivo relativizacije.

Neko bi rekao: Samo da nam je pravde! ali lijepo nam je Dedo odmah nakon rata rekao da je neće biti. Jedino što nismo znali šta s tim sve stiže, u paketu, i što nismo znali da će ovoliko boljeti.
@Banksy,

Laprdas li laprdas - a sve sa sigurne udaljenosti, jelde?

Ajd pitaj ljude po Zvorniku i Prijedoru sta bi oni voljeli - da imaju Srbiju kao takvog-kakvog prijatelja ili da ih proglasimo neprijateljima i personama non grata.

Razmisli malo, mucni glavom i ne zaboravi da ljudi zive i izvan Sarajeva.

:run:
Proglasili mi ili ne, stanje po povratnicku populaciju se nece promijeniti jer se strategija srpske politike prema istima nije i nikad nece promjeniti,jedino metode.Moras biti doobro naivan ili zlonamjeran pa u korelaciju dovesti ovo dvoje,ispade da bi oni povratnike drzali "k'o malo vode na dlanu" da politicko Sarajevo "ne provocira" nazivajuci stvari pravim imenom,tipicna zamjena teza, relativizacija i opravdavanje. Zvanicno Sarajevo vrlo malo ili gotovo nikako ne dopire u npr. Prijedor, pa gradonacelnik istog relativizira pogrom nesrba, ne dozvoljava izgradnju spomen-obiljezja, a manifestaciju "Bijelih traka" posprdno naziva gay-paradom. :evil:
Po tebi,izgleda, dovoljno je "vraga" prefarbati u bijelo i sve ce biti ok. :-) Da nas ta naivnost,snishodljivost i na kraju krajeva nevidena glupost nije toliko kostala mozda bi se covjek i nasmijao, ovako je to za zaljenje i,buduci da takvih razmisljanja slicnog tvom uopce "na ovoj strani" ima, razlog za zabrinutost jer ovdje nista jos nije rijeseno.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#405 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Chmoljo »

raskopusa wrote:
zar je stao? kada?

znam da se prestalo pucati.

nije trebao niko Vučića vratiti preko granice (jes i kad bi moglo) niti izazvati ikakav diplomatski skandal. fino je to što je došao... ali, ali... ne vidim principijelnost u našoj politici. u običnom čovjeku.

niti vidim da cijenimo podnesene žrtve.

ne da te žrtve brane Tope, Švrakići i slični "rat nam brat" družine, nego da krenemo od sebe samih, a time i biramo takve ljude. lijepo sve to što Vučić izjavljuje, ali pisale su se neke vijesti o programu njegove stranke, pa niko da priupita, 'nako, čisto informativno. niko da ga pita je li se ograđuje od tadašnjih izjava. je li "pametniji" danas... ono bar malo... pa nije mu niko od nas gurao te riječi u usta.

ali ništa.

nejse...
Edin H.

#406 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Edin H. »

Chmoljo wrote:
raskopusa wrote:
zar je stao? kada?

znam da se prestalo pucati.

nije trebao niko Vučića vratiti preko granice (jes i kad bi moglo) niti izazvati ikakav diplomatski skandal. fino je to što je došao... ali, ali... ne vidim principijelnost u našoj politici. u običnom čovjeku.

niti vidim da cijenimo podnesene žrtve.

ne da te žrtve brane Tope, Švrakići i slični "rat nam brat" družine, nego da krenemo od sebe samih, a time i biramo takve ljude. lijepo sve to što Vučić izjavljuje, ali pisale su se neke vijesti o programu njegove stranke, pa niko da priupita, 'nako, čisto informativno. niko da ga pita je li se ograđuje od tadašnjih izjava. je li "pametniji" danas... ono bar malo... pa nije mu niko od nas gurao te riječi u usta.

ali ništa.

nejse...
Pitao ga je novinar, nesto kao u stilu da li se smanjio broj muslimana koje treba ubiti u odnosu na jednodnog Srbina, ali ja nisam razumio sta je tacno odgovorio, u principu je izbjegao odgovoriti na pitanje.
moke33-sa

#407 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by moke33-sa »

Ma nebi me cudilo da nam dodje u sarajevo i kradjic i mladic pa da ih primimo s izgovorom da smo mi liberalan narod i da zelimo promjene.poslje onakve izjave vucica da ce za svakog ubijenog srbina ubiti 100 musliman svaka iole normalna drzava bi ga stavila na crnu listu i nebi ga nikada pustila da dodje i ovako dignute glave prkosi zrtvama koje su on i njegov seselj ubijali po sarajevu i BIH.sto je jos najgore od svega cim je dosao u srbiju odma je izjavio kako nije dao da mu u sarajevu pametuju i pitaju ga o proslosti i to je dokaz da vuk dlaku mjenja ali cetnik nikada se ne moze promjeniti.meni je ovo samo dokaz koliko smo mi jadan narod i koliko (ne)cijenimo svoje.pozz :run:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#408 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Chmoljo »

Edin H. wrote:
Pitao ga je novinar, nesto kao u stilu da li se smanjio broj muslimana koje treba ubiti u odnosu na jednodnog Srbina, ali ja nisam razumio sta je tacno odgovorio, u principu je izbjegao odgovoriti na pitanje.
i to je to... poj'o vuk magarca.
MOSALJOZE

#409 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by MOSALJOZE »

Ma kao ironično se nasmijao i rekao ima li pitanja
Edin H.

#410 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Edin H. »

moke33-sa wrote:Ma nebi me cudilo da nam dodje u sarajevo i kradjic i mladic pa da ih primimo s izgovorom da smo mi liberalan narod i da zelimo promjene.poslje onakve izjave vucica da ce za svakog ubijenog srbina ubiti 100 musliman svaka iole normalna drzava bi ga stavila na crnu listu i nebi ga nikada pustila da dodje i ovako dignute glave prkosi zrtvama koje su on i njegov seselj ubijali po sarajevu i BIH.sto je jos najgore od svega cim je dosao u srbiju odma je izjavio kako nije dao da mu u sarajevu pametuju i pitaju ga o proslosti i to je dokaz da vuk dlaku mjenja ali cetnik nikada se ne moze promjeniti.meni je ovo samo dokaz koliko smo mi jadan narod i koliko (ne)cijenimo svoje.pozz :run:
Ma da, onda ce covjek reci, ja sam pokazao volju, oni me ne pustaju i dritto za Andricgrad. Politika je malo kompleksnija od emocija. Bosnjacka nefleksibilnost je ionako potpmogla onome sto se desilo, recimo odbijanje sporazuma sa Milosevicem. Sarajevo je glavni grad BiH, ne samo Federacije. Ne bi sigurno ni Vucic kao deklarisani radikal dosao u Sarajevo da nije bio pritisnut. Ovdje je samo problem sto se nije insistiralo kada je protokol dogovarao posjetu da se Vucic izvini za fasisticku izjavu koju je dao tokom rata, a uostalom i da skine cipele u Begovoj dzamiji.
sinuhe

#411 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by sinuhe »

Da je Pipi ziv bilo bi frke.
Creasy

#412 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Creasy »

Pa vjerovatno je dogovoreno već ranije da se priča samo o ekonomskoj saradnji, a da se ne dotiču prošlosti...
Paranoid

#413 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Paranoid »

Image

Poplave u fokusu svima osim Irineju...
OldMayor

#414 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by OldMayor »

Edin H. wrote:Ma da, onda ce covjek reci, ja sam pokazao volju, oni me ne pustaju i dritto za Andricgrad. Politika je malo kompleksnija od emocija. Bosnjacka nefleksibilnost je ionako potpmogla onome sto se desilo, recimo odbijanje sporazuma sa Milosevicem. Sarajevo je glavni grad BiH, ne samo Federacije. Ne bi sigurno ni Vucic kao deklarisani radikal dosao u Sarajevo da nije bio pritisnut. Ovdje je samo problem sto se nije insistiralo kada je protokol dogovarao posjetu da se Vucic izvini za fasisticku izjavu koju je dao tokom rata, a uostalom i da skine cipele u Begovoj dzamiji.
Upravo tako.

Isto ko sto je Haris zavro bio za 100% BiH, pa evo dobismo 25%, a Harisa nigdje?! Te 4 godine palamudjenja o ukidanju RS-a je toliko ojacao Dodika i sam RS, da evo tolike godine to ne moze da splasne. I sta bi, kaze nece covjek vise da se bavi politikom, dosta mu...a to sto je pojebo milion stvari, nek mi poparu jedemo za to.

Shvatite da mi nemamo opcija. Niko nas ne ferma ni 2%, ni Evropa, ni Amerika. Pokusali su, ne ide. Srbija je trenutno u deset puta boljoj poziciji nego mi, i ocito je da i oni igraju pametno, ko vele okrenut cemo mi list, jebo Kosovo, jebo sve, bolje spasavat zivu glavu. Jel iskreno, nije...evropu to boli briga, ako vide djela njima je to dovoljno.

I ako krenemo sa odbijanjem saradnje, ovi odlaze kod Dodika koji ce ih docekati otvorenih ruku, pa ce tek onda krenuti kovanje planova.

Ne znam za vas, ali ja vise volim da je Beograd blizi nama, nego Banja Luci.
Haman

#415 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Haman »

Svoj odnos prema Bosni i Bosnjacima njihovoj tradiciji pokazao je prilikom posjete Begovoj dzamiji. Odmah po dolasku u Beograd izmedju ostalog kazao je.
Mogao je, kaže, da osjeti dio nepovjerenja nekih ljudi. "Mislili su da mogu da razgovaraju sa nekim na lak način, da mogu da vam drže pridike, da mogu Srbiji da drže pridike iz prošlosti - to nisam dozvolio, kao što nisam hteo da dozvolim da mi držimo bilo kome pridike", istakao je Vučić.
Da li se gospodin Vucic promijenio. Po mm misljenju nije. U ratu je pucao po sarajevskim civilima, i o tome "niko ne sme da ga pita". Po dolasku u Begovu dzamiju pokazao je svoju aroganciju i nepostovanje elementarne islamske tradicije. To su djela po kojima nesto treba da cijenimo. Uostalom, sta su Bosnjaci dobili time sto je Vucic posjetio Beogovu dzamiju. Nista, samo jednu uvredu koju neki nece da primijete.

Po mom misljenju Vucica nije ni trebalo zvati. On je trebao prvi da izrazi zelju da posjeti BiH. Zelja bi trebala biti ispunjena kad on svojim djelima pokaze da se promijenio. Prazna retorika sluzi za promicanje imidza u Srbiji i sire, jer Vucicu trebaju pare medjunarodne zajednice, a bez para nema muzike, nema oporavka Srbije.

Sve u svemu ima dosta indicija koje ukazuju da ce on polako kliznuti u diktaturu tipa Milosevic. Milosevic je srpsku euforiju podigao do " plafona ", tako da je Vucic u odnosu na njega jos uvijek pocetnik.Dakle, nama ostaje da vidimo kakvi su rezultati njegove posjete BiH, a to ce pokazati vrijeme.
:novine: :novine: :novine: :novine:
LBVIEW

#416 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by LBVIEW »

Edin H. wrote:
moke33-sa wrote:Ma nebi me cudilo da nam dodje u sarajevo i kradjic i mladic pa da ih primimo s izgovorom da smo mi liberalan narod i da zelimo promjene.poslje onakve izjave vucica da ce za svakog ubijenog srbina ubiti 100 musliman svaka iole normalna drzava bi ga stavila na crnu listu i nebi ga nikada pustila da dodje i ovako dignute glave prkosi zrtvama koje su on i njegov seselj ubijali po sarajevu i BIH.sto je jos najgore od svega cim je dosao u srbiju odma je izjavio kako nije dao da mu u sarajevu pametuju i pitaju ga o proslosti i to je dokaz da vuk dlaku mjenja ali cetnik nikada se ne moze promjeniti.meni je ovo samo dokaz koliko smo mi jadan narod i koliko (ne)cijenimo svoje.pozz :run:
Ma da, onda ce covjek reci, ja sam pokazao volju, oni me ne pustaju i dritto za Andricgrad. Politika je malo kompleksnija od emocija. Bosnjacka nefleksibilnost je ionako potpmogla onome sto se desilo, recimo odbijanje sporazuma sa Milosevicem. Sarajevo je glavni grad BiH, ne samo Federacije. Ne bi sigurno ni Vucic kao deklarisani radikal dosao u Sarajevo da nije bio pritisnut. Ovdje je samo problem sto se nije insistiralo kada je protokol dogovarao posjetu da se Vucic izvini za fasisticku izjavu koju je dao tokom rata, a uostalom i da skine cipele u Begovoj dzamiji.
Sami smo krivi za sve sto nam se desilo, jel' tako. :-)
Koji si ti lik, to je za ne povjerovati, drz se ti sinko nogometa manje se provaljujes.
Adriatic

#417 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Adriatic »

Hajd što su mu lizali dupe usred Sarajeva.
Da mi je znati koja je korist od toga.
Došao vuk u janjećoj koži.
A ovaca nije manjkalo.
Juvelandia

#418 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Juvelandia »

Samo multikulti, no siki :izet:
Objektivni navijac

#419 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Objektivni navijac »

Srbija ce uvijek biti BiH susjedna zemlja,uvijek u vrhu po ekonomskoj saradnji i razmjeni. To nista ne moze promijeniti. Za desetak godina cemo opet sa Srbijom biti u drzavnoj zajednici. BiH mora razgovarati i saradjivati sa vlastima Srbije,ko god bio na vlasti kod a i kod nas. Trebalo je s tim poceti 1996-e,ovo sve godine to je uzalud izgubljeno vrijeme. Da,ko ne voli RS,najbolji nacin da joj naskodi je da prestigne RS po privrednoj saradnji sa Srbijom,da postane veci i vazniji partner.
Adriatic

#420 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Adriatic »

Francis Donelly wrote:
Objektivni navijac wrote:Srbija ce uvijek biti BiH susjedna zemlja,uvijek u vrhu po ekonomskoj saradnji i razmjeni. To nista ne moze promijeniti. Za desetak godina cemo opet sa Srbijom biti u drzavnoj zajednici. BiH mora razgovarati i saradjivati sa vlastima Srbije,ko god bio na vlasti kod a i kod nas. Trebalo je s tim poceti 1996-e,ovo sve godine to je uzalud izgubljeno vrijeme. Da,ko ne voli RS,najbolji nacin da joj naskodi je da prestigne RS po privrednoj saradnji sa Srbijom,da postane veci i vazniji partner.
Neće biti uvijek,bit će do dok se RS ne odvoji.
Ne može se odvojiti, može samo izazvati rat.
Haman

#421 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Haman »

Dakle, trebamo sve zaboraviti: klanje, ubijanje, silovanje, etnicko ciscenje, rusenje i pljackanje, trebano zaboraviti sto vise ne zivimo na prostoru cijele BiH nego na 22-23% njenog prostora, zaboravimo Srebenicu, Tomacicu itd.Uostalom evo ti jedan objektivan srpski komentar.

http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... enicu.html

:novine: :novine: :novine: :novine:
radostan dan

#422 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by radostan dan »

area51 wrote:
ultima_palabra wrote:Jesmo to i madner i ja u salonce otišli? :mrgreen: Normalno da ću ih prozivati kad nam skaču po glavama zbog gluposti, a sad šute ko zaliveni.
Javi se radosnom u vezi papirologije :D
Postao/la ultima_palabra dana 15/05/2014 10:24

:lol:
Postao/la Bodkin dana 15/05/2014 10:28

:lol:

dodžite, dodžite... :D

Image

i ti areiČ, i ti dodži...
Last edited by radostan dan on 15/05/2014 16:51, edited 2 times in total.
cindrlimindrli

#423 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by cindrlimindrli »

OldMayor wrote:
Edin H. wrote:Ma da, onda ce covjek reci, ja sam pokazao volju, oni me ne pustaju i dritto za Andricgrad. Politika je malo kompleksnija od emocija. Bosnjacka nefleksibilnost je ionako potpmogla onome sto se desilo, recimo odbijanje sporazuma sa Milosevicem. Sarajevo je glavni grad BiH, ne samo Federacije. Ne bi sigurno ni Vucic kao deklarisani radikal dosao u Sarajevo da nije bio pritisnut. Ovdje je samo problem sto se nije insistiralo kada je protokol dogovarao posjetu da se Vucic izvini za fasisticku izjavu koju je dao tokom rata, a uostalom i da skine cipele u Begovoj dzamiji.
Upravo tako.

Isto ko sto je Haris zavro bio za 100% BiH, pa evo dobismo 25%, a Harisa nigdje?! Te 4 godine palamudjenja o ukidanju RS-a je toliko ojacao Dodika i sam RS, da evo tolike godine to ne moze da splasne. I sta bi, kaze nece covjek vise da se bavi politikom, dosta mu...a to sto je pojebo milion stvari, nek mi poparu jedemo za to.

Shvatite da mi nemamo opcija. Niko nas ne ferma ni 2%, ni Evropa, ni Amerika. Pokusali su, ne ide. Srbija je trenutno u deset puta boljoj poziciji nego mi, i ocito je da i oni igraju pametno, ko vele okrenut cemo mi list, jebo Kosovo, jebo sve, bolje spasavat zivu glavu. Jel iskreno, nije...evropu to boli briga, ako vide djela njima je to dovoljno.

I ako krenemo sa odbijanjem saradnje, ovi odlaze kod Dodika koji ce ih docekati otvorenih ruku, pa ce tek onda krenuti kovanje planova.

Ne znam za vas, ali ja vise volim da je Beograd blizi nama, nego Banja Luci.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/patrijar ... /140515107

Doduse, vama dvojici ne treba braniti da sanjate...nista ne kosta.
bogumila

#424 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by bogumila »

[quote="Francis Donelly] Protiv koga rat ?[/quote]

To je valjda jasno ne pravi se lud
Paranoid

#425 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Paranoid »

bogumila wrote:[quote="Francis Donelly] Protiv koga rat ?
To je valjda jasno ne pravi se lud[/quote][/quote]

Troll ba..
Post Reply