Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Itakoto

#376 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Itakoto »

O'ladi bre covece. Prosto mi se povraca kad citam tvoje komentare.
hatemondays

#377 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by hatemondays »

Ima jedan problem NS, ovo nije pocetak 92, foru smo popusili, prodali ste nam ciglu, ali na tvoju zalost neki su prezivjeli to foru, e pa haveru mane sevi, lijepo zboris ali nevjerujemo ti, jer vjerovanje takvima kao sto si ti u buducnosti blizoj ili daljoj vodi do jednog - gubitka glavuse.Dakle netrudi se dzaba palamudis, ti svoje pilaj a mi cemo svoje pa cemo vidjeti.
Imate jedan veliki problem a to je gospoja Hilari dolazi uskoro, zato je drug putin pozurio da zgrabi sto moze dok je ovaj levat na vlasti.Za neskidanje cipale u dzamiji trebali su smrada vratiti jer samo smrad moze to uraditi.Jadan dosao je jer je morao natjeralo ga pa onda kevce po begesu kao ja sam ovo ono, aha sta ima mangupeeee.Velesila hebote upiskili smo se od hastra.
Johnzy

#378 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Johnzy »

Ja ne znam šta ste vi očekivali? Šta? Da vaši političari izbodu noževima Vučića? Da ga neko gađa zoljom? Da se radikal bez bedža izvinjava i traži oprost? Pa mogao je, on je sad pola Đinđić, pola Kant, u svojoj glavi, ali da li bi to ikome značilo, i da li bi u to iko poverovao? Šta? Ovo je bila prilika za jedne i druge da uberu poene i da se malo učepe međunarodnoj zajednici, a pre svega EU. Kao ono, eto, civilizovani smo toliko da se ne koljemo kad se nađemo na istom mestu. Onda ćemo mi misliti da smo nešto postigli, EU će da nas potapše po glavi i da kaže attaboy, a onda mesto!, i svi srećni i zadovoljni. Ili ipak ne.
Drinski

#379 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Drinski »

Sto se tice skidanja cipela, nije tu on kriv nego domaćin, mada svi znamo da njemu smrdi trag.
madner

#380 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by madner »

Martinez_ wrote:
madner wrote:
Uzrok Srbofobije je srpska politika koja je dala konkretne rezultate.
Samo retardirani maloumnik moze preci preko toga, dok se ne desi jasan odklon od te politike.

Nisu Njemci i Francuzi 1919 poceli sa dobrosusjedskim odnosima, dok je jednima bilo zao sto su izgubili a drugima sto ih nisu vise dobili.
Kada Srbija odustane od te politike, sto se nije desilo, onda mozemo pricati o poboljsanju odnosa. Recimo kada podrzi funckionalnu reformu ustava BiH a ne podrzavanje ovog karcinoma kojeg je stvorila.

Paralele sa Francuskom i Nemačkom su deplasirane jer je normalizaciju doneo potpuni poraz i krah jedne od strana, što se nikom na Balkanu nije desilo niti će, kao što se nije desilo ni Turcima ni Rusima ni mnogim drugim koji ne priznaju svoje grehe iz prošlosti. Jedna jedina Nemačka u istoriji- i odmah bi svi da je uzimaju kao jedini ispravan primer.

Srbija nigde ničim nije obavezana da podrži ''funkcionalnu reformu BiH'' po meri jednog, bošnjačkog naroda. Ona je obavezana da, kao i svi drugi, poštuje međunarodno priznate granice druge članice UN, Bosne i Hercegovine. Sve preko toga je premija, izuzetna dobra volja
Nije problem no onda idemo ka drugacijim odnosima. Dakle nesto kao Grcka i Turska, ne Francuska i Njemacka.

Dakle trazi se malo konzistentnosti.
ultima_palabra

#381 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by ultima_palabra »

Johnzy wrote:Ja ne znam šta ste vi očekivali? Šta? Da vaši političari izbodu noževima Vučića? Da ga neko gađa zoljom? Da se radikal bez bedža izvinjava i traži oprost? Pa mogao je, on je sad pola Đinđić, pola Kant, u svojoj glavi, ali da li bi to ikome značilo, i da li bi u to iko poverovao? Šta? Ovo je bila prilika za jedne i druge da uberu poene i da se malo učepe međunarodnoj zajednici, a pre svega EU. Kao ono, eto, civilizovani smo toliko da se ne koljemo kad se nađemo na istom mestu. Onda ćemo mi misliti da smo nešto postigli, EU će da nas potapše po glavi i da kaže attaboy, a onda mesto!, i svi srećni i zadovoljni. Ili ipak ne.
Ja sam očekivao da ga neko pogodi jajetom, održi neki performans, pusti njegov govor iz skupštine na razglas... bilo šta.

Ne bi to ništa promijenilo, ali eto...
Drinski

#382 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Drinski »

ultima_palabra wrote: Ja sam očekivao da ga neko pogodi jajetom, održi neki performans, pusti njegov govor iz skupštine na razglas... bilo šta.

Ja sam očekivao da se dignu oni PleHnumasi, da kazu ono sto pricaju na razglase da su oni ovu drzavu gradili i branili i sl.
ultima_palabra

#383 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by ultima_palabra »

Drinski wrote:
ultima_palabra wrote: Ja sam očekivao da ga neko pogodi jajetom, održi neki performans, pusti njegov govor iz skupštine na razglas... bilo šta.

Ja sam očekivao da se dignu oni PleHnumasi, da kazu ono sto pricaju na razglase da su oni ovu drzavu gradili i branili i sl.
Što plenumaši, oni ne furaju taj patriotizam i to... ja sam očekivao da se dignu razna udruženja, veterani, beretke, Švrakići itd... nije valjda da im je Bakir rekao da ostanu kod kuće?
Johnzy

#384 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Johnzy »

Ma ko će bre da se digne? Izvinite, nisam vaš zemljak, ali izgleda da je situacija prilično ista. Gledajući vaš protest, vama, kao i nama, je kičma slomljena, ujarmljeni smo. Imamo amove i žvale, i samo guramo napred. Imali ste pokušaj građanskog bunta, ali to je bilo toliko tanko da je to poražavajuće. Čim su se konsolidovali od prvobitnog šoka, vaš establišment je preduzeo potrebne mere da se taj protest razvodni, da se baci senka na njega i da bude napušten, u samom začetku. Mi ni to nemamo, mi smo imali ono devedesetih, ali sada, većina građana koji su izneli te proteste, najradije bi u zemlju potonuli. Preveslali su nas, ovi koji su došli ništa nisu hteli da menjaju, nego malo oni da pljačkaju za promenu. Tako izgledaju i ti vaši "plenumi", ko se najviše lakta u njima za najbitnije pozicije? Vi znate. I šta će neko da gađa Vučića? Šta ima od toga? Pa uhapsili bi ga, možda koje rebro slomljeno, u domu zdravlja bi našljivio gore nego od milicije, a treba preživeti i treba hraniti porodicu. Ovo stanje ne može da se promeni bez jedne dobre francuske revolucije sa sve giljotinama i javnim egzekucijama, da sledbenicima nikad na pamet ne padne ovako da se ponašaju. Nije bitna EU, nije bitno kada ćemo ući, ako je perspektiva baba sera. Bolje i da ne uđemo, ako možemo da preskočimo tu civilizacijsku lestvicu, koju smo propustili u istoriji. I vi mislite da je bitan taj Vučić? Pa su podržali iz EU, dolaze mu da mu dostave zadatke, i da ga promovišu pred narodom, pre toga Tadića, posle njega neko treći. I on će da bude puž golać, po moralnoj konstituciji, kao i prethodnici. Kao i vaši ti tu političari.
Last edited by Johnzy on 15/05/2014 09:46, edited 1 time in total.
madner

#385 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by madner »

Bakiru Davotoglu, Bakir njima.

Poltroni.
drndalo

#386 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by drndalo »

ultima_palabra wrote:
Drinski wrote:

Što plenumaši, oni ne furaju taj patriotizam i to... ja sam očekivao da se dignu razna udruženja, veterani, beretke, Švrakići itd... nije valjda da im je Bakir rekao da ostanu kod kuće?
Kao sto vec rekoh prije 10 strana, protestovali su protiv Bregnog i Breninog koncerta, dok im nije isplacena "pomoc za napacene" Upravne odbore beretki... Onda su naglo bili za to da ti isti, jucer "zlocinci", sada "dobrocinitelji" odrze najbolje koncerte ikada... Sigurno su i sjedili u VIP lozi... O cemu pricamo...?
Paranoid

#387 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Paranoid »

Jest mi žao salonaca koji su priželjkivali "incident" u p.m., tamam bi se danas otvarale teme tipa "Nikolić je u pravu" ili "Mudzahedini u akciji" itd..itd..

Srećom pa se prešlo na "plan B" pa se sad prozivaju z. beretke, a otvaraju teme o kojekakvim profiterima pripadnicima zlatnih ljiljana...

PS: Molim Boga da pink pokrene "Farmu", pa da nas papci malo popuste...
ultima_palabra

#388 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by ultima_palabra »

Jesmo to i madner i ja u salonce otišli? :mrgreen: Normalno da ću ih prozivati kad nam skaču po glavama zbog gluposti, a sad šute ko zaliveni.
area51

#389 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by area51 »

ultima_palabra wrote:Jesmo to i madner i ja u salonce otišli? :mrgreen: Normalno da ću ih prozivati kad nam skaču po glavama zbog gluposti, a sad šute ko zaliveni.
Javi se radosnom u vezi papirologije :D
Last edited by area51 on 15/05/2014 11:25, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#390 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by ultima_palabra »

area51 wrote:
ultima_palabra wrote:Jesmo to i madner i ja u salonce otišli? :mrgreen: Normalno da ću ih prozivati kad nam skaču po glavama zbog gluposti, a sad šute ko zaliveni.
Javi se @radosnom u vezi papirologije :D
:lol:
Bodkin

#391 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Bodkin »

area51 wrote:
Javi se radosnom u vezi papirologije :D
:lol:
Paranoid

#392 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Paranoid »

:lol: :lol: ...e jbg palabra...sorry. Nisi ti, a niti madner salonci, ali vaše primjedbe će povući klizište salonaca veće nego ovaj potop regije.
madner

#393 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by madner »

Ovi navijaci su najgori.
raskopusa

#394 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by raskopusa »

Chmoljo wrote:
Bodkin wrote:
ama provalio me ultima vec. moras razdvojiti dvije stvari. vucica radikala devedesetih i vucica koji je danas premijer. moras razlikovati jer si na jednog mogao pucati, a drugog moras primiti uz drzavnicke pocasti. na tebi je da izvuces korist iz ovog drugog i cinjenice da ga zapad pritisce da bude "stabilizator u regionu"
to je sve ok. samo bi trebalo i malo kičme pokazati... neka tebe, evo ti državničke počasti, bićeš dočekan ljudski, ali ono, znamo se... ;)
:? dvadeset godina da je rat stao a mi jos u devedesetima. :run:
OldMayor

#395 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by OldMayor »

ultima_palabra wrote:Što plenumaši, oni ne furaju taj patriotizam i to... ja sam očekivao da se dignu razna udruženja, veterani, beretke, Švrakići itd... nije valjda da im je Bakir rekao da ostanu kod kuće?
A što ti vrli momce ne uradi nista? Jelde ajde nek neko drugi prima batine u marici, ja cu biti na sigurnoj udaljenosti i gledati fotografije na klixu?

Samo da vam je incidenata!

Meni je drago sto smo jos jednom pokazali ko su sarajlije, kome je do incidenata, eno mu pala pa neka nadje sebi slicne i nek idu u sumu i nek se gombaju.

Ovo za dzamiju, pa je li ikome tamo palo na pamet jebemu da kaze: Gospodine Vucicu, nazalost ne mozete uci u cipelama u dzamiju. Ne mozete. Jok, oni mu jos najlon donijeli?!? Pa normalno da ce covjek preko najlona. Jer ja sam 100% siguran da ga nisu pitali, nego su to prostrli, tj. neko im je rekao vjerovatno da to brze ide.

I sta se onda sad zalimo koji qrac? Najgore su ove nase tetke, koje su sacekale sve, sacekali da ode, e onda ajmo srat sto nije skino cipele. Pa gotovo je sad jebote, to ste mu trebali reci odmah, dok je prilazio dzamiji. :roll:

Na stranu to sad je li on zna ili ne zna da se trebaju skidati cipele. Nije bitno, mozda je provocirao a mozda jednostavno covjek nema pojma kako ide procedura. Ne znam ni ja kako se ponasa u crkvi. Ne znam ni neke stvari za dzamiju, nisam neki vjernik. Ali kad idem brate pitam ili mi kazu. Nije mi se jednom desilo na odmoru da ne mogu uci u crkvu jer sam nepropisno obucen, ali mi kazu ljudi to fino i pristojno, zahvalim se i dovidjenja.

I u dzamiju isto tako kad su serijatska vjencanja, pola zena ne moze uci jer nisu pokrivene. Ko hoce uzme maramu, ko nece ne moze uc i kraj price.

Ali jok, bosnjo ti nece rec, stavit ce najlon, pa ce ti kasnije srat, jer eto tamo nekakav Vucic mora znat brate da ne moze u cipelama. Reci, reci bosnjo smotani nemoj sutit...
ultima_palabra

#396 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by ultima_palabra »

OldMayor wrote:A što ti vrli momce ne uradi nista? Jelde ajde nek neko drugi prima batine u marici, ja cu biti na sigurnoj udaljenosti i gledati fotografije na klixu?

Samo da vam je incidenata!
Ja ne serem protiv Brene i Ace Lukasa... neko ko to radi trebao bi reagovati i na Vučića.

Drugo, ko je to još dobio batine zbog mirnih protesta?

Ovo za džamiju si u pravu.
Banksy

#397 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Banksy »

OldMayor wrote:
Samo da vam je incidenata!...
:mrgreen:

Nakon one: Jest malo puc'o, al trebamo misliti na djecu, ovo je već novi nivo relativizacije.

Neko bi rekao: Samo da nam je pravde! ali lijepo nam je Dedo odmah nakon rata rekao da je neće biti. Jedino što nismo znali šta s tim sve stiže, u paketu, i što nismo znali da će ovoliko boljeti.
madner

#398 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by madner »

Kakvo spominjane incidenta?
OldMayor

#399 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by OldMayor »

Banksy wrote:
OldMayor wrote:

Nakon one: Jest malo puc'o, al trebamo misliti na djecu, ovo je već novi nivo relativizacije.

Neko bi rekao: Samo da nam je pravde! ali lijepo nam je Dedo odmah nakon rata rekao da je neće biti. Jedino što nismo znali šta s tim sve stiže, u paketu, i što nismo znali da će ovoliko boljeti.
@Banksy,

Laprdas li laprdas - a sve sa sigurne udaljenosti, jelde?

Ajd pitaj ljude po Zvorniku i Prijedoru sta bi oni voljeli - da imaju Srbiju kao takvog-kakvog prijatelja ili da ih proglasimo neprijateljima i personama non grata.

Razmisli malo, mucni glavom i ne zaboravi da ljudi zive i izvan Sarajeva.

:run:
drndalo

#400 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by drndalo »

OldMayor wrote:
Banksy wrote:
OldMayor wrote:

@Banksy,

Laprdas li laprdas - a sve sa sigurne udaljenosti, jelde?

Ajd pitaj ljude po Zvorniku i Prijedoru sta bi oni voljeli - da imaju Srbiju kao takvog-kakvog prijatelja ili da ih proglasimo neprijateljima i personama non grata.

Razmisli malo, mucni glavom i ne zaboravi da ljudi zive i izvan Sarajeva.

:run:
Da, i u SveCkoj i Norveskoj...
Post Reply