Sarajevski spiderman
-
Vingo
#52 Re: Sarajevski spiderman
Hierarchia wrote:Ovo sa unutrašnje strane?BugsBunny wrote:Umalo ne pozvah 122![]()
![]()
![]()
![]()
No way.
Pa jest fakat, vidis da mu ciza prelazi preko ramena i guze
- karanana
#53 Re: Sarajevski spiderman
jeste. vidis ove tanke crne linije. One ti govore da i iza frajera ima staklo. Znaci imas prozore pa onda imas jos jedan stakleni stit preko cijele zgrade. Sto li su to uradili? Jeli ovo vanjsko staklo blindirano i neprobojno?Hierarchia wrote:Ovo sa unutrašnje strane?BugsBunny wrote:Umalo ne pozvah 122![]()
![]()
![]()
![]()
No way.
-
Hierarchia
black wrote:ali se na pricu primio "novinar"as-a
...u nedostatku dnevnih događanja.
Ja ove cize ne bih nikad primijetila, ne shvatam nikako zašto je to vanjsko staklo potrebno?
-
ibrik
Fakat mi nije jasno kako to ranije niste skontali...fino se vidi i na slici, a ako ikoga interesovala ta zgrada morao je primjetiti da je fasada ravna i da nema prostora gdje bi ovaj covjek stajao sa vanjske strane...a novine su nam glavne...nikakve provjere informacija, niti bilo sta samo je bitno objaviti, pa makar se i provalili...
-
Hierarchia
Briga njega, on se ogradio od informacije - "Sa vanjske strane zgrade bez ikakve zaštite, KAKO TVRDI FORUMAŠ BUGS BUNNY".ibrik wrote:Fakat mi nije jasno kako to ranije niste skontali...fino se vidi i na slici, a ako ikoga interesovala ta zgrada morao je primjetiti da je fasada ravna i da nema prostora gdje bi ovaj covjek stajao sa vanjske strane...a novine su nam glavne...nikakve provjere informacija, niti bilo sta samo je bitno objaviti, pa makar se i provalili...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
svaki dan sam prolazila pored zgrade, na platou milion puta subotom, i fakat sam od ovog stakla kontala da je ona zastitna mreza i sve cekala kad ce da skinu...sad mi izgleda nedovrseno, ali sta ja znam o arhitekturiibrik wrote:Fakat mi nije jasno kako to ranije niste skontali...fino se vidi i na slici, a ako ikoga interesovala ta zgrada morao je primjetiti da je fasada ravna i da nema prostora gdje bi ovaj covjek stajao sa vanjske strane...a novine su nam glavne...nikakve provjere informacija, niti bilo sta samo je bitno objaviti, pa makar se i provalili...
- black
ma kakvi novinari ba...jadni su to novinari koji ovuda skupljaju informacije i na osnovu toga pisu textove ( a ima ih podosta)ibrik wrote:Fakat mi nije jasno kako to ranije niste skontali...fino se vidi i na slici, a ako ikoga interesovala ta zgrada morao je primjetiti da je fasada ravna i da nema prostora gdje bi ovaj covjek stajao sa vanjske strane...a novine su nam glavne...nikakve provjere informacija, niti bilo sta samo je bitno objaviti, pa makar se i provalili...
-
ibrik
E j... ga mirci, provjeri onda malo dioptrijumIRCerka wrote:svaki dan sam prolazila pored zgrade, na platou milion puta subotom, i fakat sam od ovog stakla kontala da je ona zastitna mreza i sve cekala kad ce da skinu...sad mi izgleda nedovrseno, ali sta ja znam o arhitekturiibrik wrote:Fakat mi nije jasno kako to ranije niste skontali...fino se vidi i na slici, a ako ikoga interesovala ta zgrada morao je primjetiti da je fasada ravna i da nema prostora gdje bi ovaj covjek stajao sa vanjske strane...a novine su nam glavne...nikakve provjere informacija, niti bilo sta samo je bitno objaviti, pa makar se i provalili...
-
mamica papucarka
koliko puta nesto lupim. Ne bi bilo cudo da ispadnem u novinamablack wrote:ma kakvi novinari ba...jadni su to novinari koji ovuda skupljaju informacije i na osnovu toga pisu textove ( a ima ih podosta)ibrik wrote:Fakat mi nije jasno kako to ranije niste skontali...fino se vidi i na slici, a ako ikoga interesovala ta zgrada morao je primjetiti da je fasada ravna i da nema prostora gdje bi ovaj covjek stajao sa vanjske strane...a novine su nam glavne...nikakve provjere informacija, niti bilo sta samo je bitno objaviti, pa makar se i provalili...
Ljudi, pazite sta pisete
-
mamica papucarka
#64 Re: Sarajevski spiderman
Sutra ce osvanut novi text u novinama. Naslov "Zbog cega je blindirano staklo na zgradi Skupstine"karanana wrote:jeste. vidis ove tanke crne linije. One ti govore da i iza frajera ima staklo. Znaci imas prozore pa onda imas jos jedan stakleni stit preko cijele zgrade. Sto li su to uradili? Jeli ovo vanjsko staklo blindirano i neprobojno?Hierarchia wrote:Ovo sa unutrašnje strane?BugsBunny wrote:Umalo ne pozvah 122![]()
![]()
![]()
![]()
No way.
-
mIRCerka
mirci ima vision 20/20 hvala na pitanjuibrik wrote:E j... ga mirci, provjeri onda malo dioptrijumIRCerka wrote:svaki dan sam prolazila pored zgrade, na platou milion puta subotom, i fakat sam od ovog stakla kontala da je ona zastitna mreza i sve cekala kad ce da skinu...sad mi izgleda nedovrseno, ali sta ja znam o arhitekturiibrik wrote:Fakat mi nije jasno kako to ranije niste skontali...fino se vidi i na slici, a ako ikoga interesovala ta zgrada morao je primjetiti da je fasada ravna i da nema prostora gdje bi ovaj covjek stajao sa vanjske strane...a novine su nam glavne...nikakve provjere informacija, niti bilo sta samo je bitno objaviti, pa makar se i provalili...![]()
![]()
![]()
...s kilometar se vidi da je ono staklo, a ne neka zastitna mreza...ali mozda sam ja samo (iako nazalost nemam nikakve veze sa arhitekturom) zaljubljen u arhitekturu i razlicite tipove gradjevina pa primjecujem stvari koje drugima nisu interesantne...
i fakat, staklo je iste boje kao zastitna mreza *(nit zeleno nit plavo)...
a mene inace te stvari ne privlace pa fakat perifernim vidom to primjetim sve
-
mamica papucarka
a zbog cega preko stakla ide ona ciza 
-
mamica papucarka
ne bih ja rekla
malo mi je ukrivo 
-
mIRCerka
staklo se ne spaja, vec su ploce staklene vrlo blizu...
sto se bugsy tice, kralju otvori temu UKINUTA RS i pukni par slika, da izazovemo histeriju kao Orvel...
:D:D:D
nije bugs kriv sto novinari ne dizu guzu vec poso rade na forumu...
sto se bugsy tice, kralju otvori temu UKINUTA RS i pukni par slika, da izazovemo histeriju kao Orvel...
nije bugs kriv sto novinari ne dizu guzu vec poso rade na forumu...
-
Zhaba
Hierarchia wrote:Za ime Božije, Zvekane.Saraswati wrote:Ne mogu da vjerujemBugsBunny wrote:
E, sad ispadoh glup, cuj mislio zvati policiju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi slikamo mjesecima i mjesecima, a on napravi par fotografija tokom pušpauze i odmah ga "okačilo u novine".
- karanana
#72 Re: Sarajevski spiderman
mamica 31 wrote:Sutra ce osvanut novi text u novinama. Naslov "Zbog cega je blindirano staklo na zgradi Skupstine"![]()
.....kako tvrdi dobro upuceni forumas karanana.
-
mamica papucarka
#73 Re: Sarajevski spiderman
mislim da ce tvoj nick cenzurisatkaranana wrote:mamica 31 wrote:Sutra ce osvanut novi text u novinama. Naslov "Zbog cega je blindirano staklo na zgradi Skupstine"![]()
- karanana
#74 Re: Sarajevski spiderman
sto? pa nije tako los. da sam neki vanzemaljski, svemirski jebach....pa hajde. hej gdje je onaj frajer? jesu ga to dozivotno banovali?mamica 31 wrote:mislim da ce tvoj nick cenzurisatkaranana wrote:mamica 31 wrote:Sutra ce osvanut novi text u novinama. Naslov "Zbog cega je blindirano staklo na zgradi Skupstine"![]()