zavisi gdje.leet wrote:Pospan sam, pardon.
Ne vodite djecu na stadione, huligani vladaju.
djeca su mirna na jugu Doline
Moderators: Charuga, Tomahawk11
zavisi gdje.leet wrote:Pospan sam, pardon.
Prije ili poslije ulijetanja zaštitara na tribinu? Da ne idem dalje.wewa wrote:zavisi gdje.leet wrote:Pospan sam, pardon.
Ali ti nije smetalo da me "napadnes" ...leet wrote:Pospan sam, pardon.
velika je to tribina, belajsuza malo.leet wrote:Prije ili poslije ulijetanja zaštitara na tribinu? Da ne idem dalje.wewa wrote:zavisi gdje.leet wrote:Pospan sam, pardon.
velika je to tribina.[/quote]wewa wrote:Prije ili poslije ulijetanja zaštitara na tribinu? Da ne idem dalje.wewa wrote:zavisi gdje.leet wrote:Pospan sam, pardon.
wewa wrote:zavisi gdje.leet wrote:Pospan sam, pardon.
Stvarno nije malo. Jos kad se uracuna da vecina navijaca zeljA dolazi izdaleka treba tu ukljuciti I vozne/autobusne karte do grada, pa sendvic itd nabrace se to opasno.wewa wrote:mi htjeli voditi djecu, ali bome 60 KM je prevelika donacija za kone.
komsija, moja je mahala tradicionalno zeljovska - stariji bjelavcani bi se mogli sjetiti i mahalskih bitaka vodjenih za svetinje.bjelave wrote:Stvarno nije malo. Jos kad se uracuna da vecina navijaca zeljA dolazi izdaleka treba tu ukljuciti I vozne/autobusne karte do grada, pa sendvic itd nabrace se to opasno.wewa wrote:mi htjeli voditi djecu, ali bome 60 KM je prevelika donacija za kone.
vidi, ima i statisticara medju pitarimabjelave wrote:Nijedna mahala nije zeljovska iako se nadje pokoja crna ovca. zeljavacA po mahalam ima vrlo malo. Perferija grada I nova naselja su druga prica.
Ja govorim o cinjenicama koje su jedino nepoznate onima koje grad vide jednom godisnje I to onda kad se derbi igra na Kosevu.wewa wrote:vidi, ima i statisticara medju pitarimabjelave wrote:Nijedna mahala nije zeljovska iako se nadje pokoja crna ovca. zeljavacA po mahalam ima vrlo malo. Perferija grada I nova naselja su druga prica.
leet wrote:Malo je i 8KM za jug al' dobar potez svejedno
Bistrik? Logavina?bjelave wrote:Nijedna mahala nije zeljovska iako se nadje pokoja crna ovca. zeljavacA po mahalam ima vrlo malo. Perferija grada I nova naselja su druga prica.

Pa šta hoćeš? Za onu zdenku platimo po cenera i svaki , al' svaki put uđe više ljudi nego što može stati, do wc-a i ne pomišlja niko da ode, ne bi za sat stig'o. Na Koševu sve imate i puno ti sad 8 KM. Bježi ba.EdinŠopović wrote:Nadam se da će na i na Grbavici članovi kluba za Sjever plaćati 10 KM, a navijači manjeg i mlađeg sarajevskog kluba 15 KM.
Nije puno osam, nego 15.Butmiran wrote:Pa šta hoćeš? Za onu zdenku platimo po cenera i svaki , al' svaki put uđe više ljudi nego što može stati, do wc-a i ne pomišlja niko da ode, ne bi za sat stig'o. Na Koševu sve imate i puno ti sad 8 KM. Bježi ba.EdinŠopović wrote:Nadam se da će na i na Grbavici članovi kluba za Sjever plaćati 10 KM, a navijači manjeg i mlađeg sarajevskog kluba 15 KM.
A mislim da po pravilima navijači dva kluba koji su smješteni na istoj tribini ne smiju plaćati različite cijene karata.
EdinŠopović wrote:Bistrik? Logavina?bjelave wrote:Nijedna mahala nije zeljovska iako se nadje pokoja crna ovca. zeljavacA po mahalam ima vrlo malo. Perferija grada I nova naselja su druga prica.
Jebi ga, hoćeš gospodski da sjedneš i gledaš tekmu, platiš 15 KM i izvoli.EdinŠopović wrote:Nije puno osam, nego 15.Butmiran wrote:Pa šta hoćeš? Za onu zdenku platimo po cenera i svaki , al' svaki put uđe više ljudi nego što može stati, do wc-a i ne pomišlja niko da ode, ne bi za sat stig'o. Na Koševu sve imate i puno ti sad 8 KM. Bježi ba.EdinŠopović wrote:Nadam se da će na i na Grbavici članovi kluba za Sjever plaćati 10 KM, a navijači manjeg i mlađeg sarajevskog kluba 15 KM.
A mislim da po pravilima navijači dva kluba koji su smješteni na istoj tribini ne smiju plaćati različite cijene karata.
Nije na istoj tribini, nego na tribini iste kvalitete. Što je slučaj sa sjeverom i jugom Koševa.