sarajevske manekenke i manekeni....?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

pinkzelena

Post by pinkzelena »

Meni je Farah (mislim da se preziva) Čerkez definitivno jedna od najljepših manekenki u BiH..neobično je lijepa,jako zanimljive fizionomije i jednako je lijepa i bez šminke i sa šminkom..i na fashion weeku i na ulici.
Možda nije eksponirana nešto specijalno,ali Nina Morić joj nije ni do koljena.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

ne znam koliko se cure koje nose jednu reviju godisnje mogu nazivati manekenkama. Jedina cura iz Sarajeva za koju se moze reci da se profesionalno bavi manekenstvom (revije, kampanje, editorijali, katalozi) je Dzejla Glavovic. Djevojka je bila miss i u sred "mandata" je otkacila tu titulu zbog manekenstva. Evo sada radi za Ralpha Laurena

http://www.gracija.ba/Tekst.aspx?TekstID=3059
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Ne znam dal se ona Kerima ( radila u onoj radnji obuce kod raifaizen banke kod centrala :D ) ikad bavila manekenstvom, al je najjaca treba u drzavi, priznacete ... :D
Jimmy The Saint

Post by Jimmy The Saint »

Džejla kraljica :-D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Edoxxx wrote:Ne znam dal se ona Kerima ( radila u onoj radnji obuce kod raifaizen banke kod centrala :D ) ikad bavila manekenstvom, al je najjaca treba u drzavi, priznacete ... :D

Gdje nju nađe :D,a ima nešto fakat.. nije loša,samo nek ne progovara :lol:
musicology

Post by musicology »

ovo je fakat smijesno pitanje i tema za diskusiju :) :)

who cares? :)
Post Reply