N.N. wrote:Ma oni imaju pravo da stave cijenu i 50 KM.
Ali posto ja nisam Jan Si Šmung nikakav, niti indijanac da me prave budalom, neka im se matere vozaju.
Nije rahmetli moj otac, a dido od 'te male', svoje kosti ostavio na Bijelom bucju '93, eto onako, pa da bi ovi kleptomani mene/nas u svojoj drzavi pucali po usima, usta im se na*serem svima od reda.
Jesi li cuo alibaba!?

Pa što si uopšte išao - ne kontam likove poput tebe. Znaš da je cijena 20 KM i ti odeš i nerviraš se. Ne znam, niste mi jasni. Ako ti ta cijena ne odgovara, upali auto i furaj. Ili nemoj nikako ići gore, idi negdje gdje misliš da ćeš dobiti neku vrijednost za svoj novac.
Ok, možda nisi bio upoznat. Ali eto upoznali su te sa cijenom? Zašto si tom djetetu onda uskraio to? Znači zbog 14 KM si se tu svima posrao u ćeif - ko biva ti nešto da dokažeš?
Ja opet kažem, ja od nijednog stranca nisam čuo da mu je puno. Ali od koga jesam čuo da mu je puno? Pa od naše dijaspore koja se slomi da dokaže kako je to previše, eto zabrinuti oni za strance, a ustvari za svoju guzicu se brinu.
I to nisam čuo od jednog dijasporca, nego od svakog drugog. Srecom dosta ih ima nase dokumente, pa eto brze bolje to rovi trazi licne...eeeej dje neces 7 EUR ba ustedit...
Smijesno. Ko i dalje misli da je jednom strancu puno 10 EUR, ko i dalje misli da stranac se ubi od zavisti kako on mora platiti 7 EUR vise nego domaci, onda ne znam...u nekim drugim vasionama ocito boravimo.