hvala hvala
Sarajevo-x forumsko upoznavanje...
-
soraya BA
Vozdrica svima!
Stranica vam je jako lijepa i drago mi je da imate jedan ovakav prozor iz vana na BiH i na rajvosa.
Rodjena sam u Sarajevu (Mejtas),sadasnja adresa je Ferhadija.
Nadam se da cemo se lijepo druziti narednih nekoliko mjeseci koje cu provesti u Kraljevini Norveskoj poslovno i na usavrsavanju.Vec sam ovdje mjesec dana i vec mi je dosadno....nedostaje mi onaj ciganluk
Ali zato je sarajevo-x tu sa svojim prozorom na grad.Zahvaljujem!
Ugodan dan svima zeli Soraya!
Stranica vam je jako lijepa i drago mi je da imate jedan ovakav prozor iz vana na BiH i na rajvosa.
Rodjena sam u Sarajevu (Mejtas),sadasnja adresa je Ferhadija.
Nadam se da cemo se lijepo druziti narednih nekoliko mjeseci koje cu provesti u Kraljevini Norveskoj poslovno i na usavrsavanju.Vec sam ovdje mjesec dana i vec mi je dosadno....nedostaje mi onaj ciganluk
Ali zato je sarajevo-x tu sa svojim prozorom na grad.Zahvaljujem!
Ugodan dan svima zeli Soraya!
- chinese_water
Zovem se Mrtvi, a neki me zovu Morte, imam ozbiljnih psihickih poremecaja 
- chinese_water
djes irfo legendo?
ja evo malo odmaram do ponedeljka pa reko da zachatavam
:D:D
al' nikog od ekipe nema
beu nisam cuo godinama, saru,sarale tu i tamo se vrti na takarenju
:D
sogy glup, nema mu pomoci, itd... jesi ti ziv?
drogiras li se?
:D:D:D
ja evo malo odmaram do ponedeljka pa reko da zachatavam
al' nikog od ekipe nema
beu nisam cuo godinama, saru,sarale tu i tamo se vrti na takarenju
sogy glup, nema mu pomoci, itd... jesi ti ziv?
drogiras li se?
- irfan2
ma naviko ja na to
..to ti dolazi u talasima, nema nekad ovog nekad onog ... nekad pomislim da treba imat fixni termin jednom sedmicno :d .dodji tad i tad da gubimo vrijeme zajedno
..
..
evo jedan, onako jubilarni ... tj u spomen na danasnji dan 1998 kad se nista nije desilo
..
odlucili jarani da organizuju dernek, al dogovorili se da niko ne dodje "nasmijan" ..vlasnik stana u kojem ce se sve to odigrati nadje kesicu i rizlu ..konta on, ma steta da je baci, a ionako ce joj brzo istec rok ..medjutim, za svaki slucaj napisao na komad papira sta da napise kad mu dodju prijatelji, u slucaju da se izgubi..odjednom zazvoni interfon..
-ko je?
-to smo mi zarez tvoji prijatelji tacka otvaraj vrata uzvicnik .....
poa nako, sad sam posto rekreativni userdrogiras li se?:D:D
evo jedan, onako jubilarni ... tj u spomen na danasnji dan 1998 kad se nista nije desilo
odlucili jarani da organizuju dernek, al dogovorili se da niko ne dodje "nasmijan" ..vlasnik stana u kojem ce se sve to odigrati nadje kesicu i rizlu ..konta on, ma steta da je baci, a ionako ce joj brzo istec rok ..medjutim, za svaki slucaj napisao na komad papira sta da napise kad mu dodju prijatelji, u slucaju da se izgubi..odjednom zazvoni interfon..
-ko je?
-to smo mi zarez tvoji prijatelji tacka otvaraj vrata uzvicnik .....
- chinese_water
ma i ja se svaki dan bavim rekreacijom
:D:D:D
al' gusto postalo prijatelju, hem radim za druge, hem otvorio svoju firmu
pa onda budem nasmijan zarez samo kad stignem tacka jer se puno radi zarez a ne mogu poslodavcima na oci zarez sa ovakvim ocima zarez kakve su sad tacka
al' gusto postalo prijatelju, hem radim za druge, hem otvorio svoju firmu
pa onda budem nasmijan zarez samo kad stignem tacka jer se puno radi zarez a ne mogu poslodavcima na oci zarez sa ovakvim ocima zarez kakve su sad tacka
- chinese_water
Ma sekretaricu imam, trebam li da ti govorim njene proporcije ili vec sam mozes da skontas?
a treba nam jedan da mota joye na putovanjima pa eto
pro forma
a treba nam jedan da mota joye na putovanjima pa eto
pro forma
-
samvan
evo,da se i ja predstavim. zovem se branko kockica,rodjen sam poslije Tite u jednom gradu na Miljacki,trenutno malo u Sa malo u dezeli.buduci inzinjer telekomunikacija.strastveni navijac Zelje.ljubimac filmova,fudbala i zena.sviram i pjevam narodne pjesme po domovima al samo zenskim,ako kome treba nek samo kaze
.
toliko za sada,
pozdrav
PS:
U svetu postoji jedno carstvo
u njemu caruje drugarstvo
U njemu je sve lepo
u njemu je sve nezno
u njemu se svet raduje
U njemu je sve lepo
u njemu je sve nezno
u njemu se svet raduje
Tamo su kuce od cokolade
prozori su od marmelade
tamo svako radi ono sta hoce
tamo raste svako voce
toliko za sada,
pozdrav
PS:
U svetu postoji jedno carstvo
u njemu caruje drugarstvo
U njemu je sve lepo
u njemu je sve nezno
u njemu se svet raduje
U njemu je sve lepo
u njemu je sve nezno
u njemu se svet raduje
Tamo su kuce od cokolade
prozori su od marmelade
tamo svako radi ono sta hoce
tamo raste svako voce
- Amazonka27
-
Area_51
Moja sekretarica fina zena, cestita. Odah se imam sekretaticu.Amazonka27 wrote:chinese_water wrote:Ma sekretaricu imam, trebam li da ti govorim njene proporcije ili vec sam mozes da skontas?:D:D
a treba nam jedan da mota joye na putovanjima pa eto:D:D
pro forma
jest epokvareni...nismo sve sekretarice rospije
-
kucuk
”LAZNI PATRIOTA”
Zivim u gradu u kojem ima 20 raznih nacija, pa mene, Mirka, Matu Salju i Muju zovu balkancima, nece ljudi da pamte, dosta im 20. Mato se ljuti, ali oni ni habera, ”isti ste vi svi”, kazu ”a i cesto ste zajedno”.
Mene opet Mirko zove balija, nekad se ko bajagi sali a nekad i ozbiljno, Mirkovica Rada, imenom, ali i nju ponekad prevari pa veli, ”isprati Mirko onog baliju” misli da ja u hodniku ne cujem.
Mujo me zove cetnik, /ja mu objasnjavao da cetnik nije nacija ali dzaba/. Mujaginica Hamsa kad je dobre volje, komsijom ali mi ipak za svaki Bozic posalje cestitku i Radovanovu sliku preko mobilnog. Zovne me vala i na kolace za Bajram, ”ma dolazio je nama prije rata za Bajram i komsija Pero, pa neka i njeg”,brani se kad joj Mujaga prigovori.
Mato me zove imenom ali mi kazu da je rekao Mirku da on ne voli one Hercegovacke balije a da protiv ovih iz istocne Bosne nema nista.
I ovdje na forumu mi kazu da nisam Bosnjak i da sam lazni patriota a niko nece da mi kaza kakav treba da bude pravi a kakav je to lazni patriota.
Eto to vam je Kucuk
Zivim u gradu u kojem ima 20 raznih nacija, pa mene, Mirka, Matu Salju i Muju zovu balkancima, nece ljudi da pamte, dosta im 20. Mato se ljuti, ali oni ni habera, ”isti ste vi svi”, kazu ”a i cesto ste zajedno”.
Mene opet Mirko zove balija, nekad se ko bajagi sali a nekad i ozbiljno, Mirkovica Rada, imenom, ali i nju ponekad prevari pa veli, ”isprati Mirko onog baliju” misli da ja u hodniku ne cujem.
Mujo me zove cetnik, /ja mu objasnjavao da cetnik nije nacija ali dzaba/. Mujaginica Hamsa kad je dobre volje, komsijom ali mi ipak za svaki Bozic posalje cestitku i Radovanovu sliku preko mobilnog. Zovne me vala i na kolace za Bajram, ”ma dolazio je nama prije rata za Bajram i komsija Pero, pa neka i njeg”,brani se kad joj Mujaga prigovori.
Mato me zove imenom ali mi kazu da je rekao Mirku da on ne voli one Hercegovacke balije a da protiv ovih iz istocne Bosne nema nista.
I ovdje na forumu mi kazu da nisam Bosnjak i da sam lazni patriota a niko nece da mi kaza kakav treba da bude pravi a kakav je to lazni patriota.
Eto to vam je Kucuk