Sarajevo-x forumsko upoznavanje...
- new_jazzWa
hocu i ja s vama !!!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Akme teme. Kod mene se nista nije promijenilo osim bracnog statusa, mjesta boravka i profesije
Inace, kako ste svi vi?
Inace, kako ste svi vi?
-
_ambassador
sta li ima taj veca pa ga svaka na forumu hvalimima wrote:Naravno da da cemo pustiti........pa on mi je najdrazi djecak ovdje.......zena21 wrote:mima, hocemo pustiti da nas veca izvede na kafu
veca majstore, sta im to radis?
- kekec
Nije te odavno bilo, barem te ja ne nadjoh.horns&drums wrote:Akme teme. Kod mene se nista nije promijenilo osim bracnog statusa, mjesta boravka i profesije![]()
![]()
Inace, kako ste svi vi?
Izgleda da su aklimatizacija i ostale pripreme
zavrsene i da si ponovo u forum-formi.
Sa srecom.
Kakvi su opsti utisci?
Isplati li se "udati" da se malo vise angazujem?
-
King Kikapu
used to beSemiramida wrote:People call me Tricky?King Kikapu wrote:king, 31, skorpija u znaku, podznaku, te skorpija u suncu, dakle trostruka. komunista, hedonista i brdski biciklista. nekad pisao poeziju i diplomiro za profesora knjizevnosti. danas deminer i postdiplomira za managera deminerskih organizacija. sarajlija, neozenjen, voli rostilj, pivo i detaljno depilirane zene. divi se hemingveju i orvelu jer su otisli u spaniju da se bore na pravoj strani!
-
King Kikapu
jesil detaljno depilirana?Amazonka27 wrote:Gdje rastu ovakvi?King Kikapu wrote:king, 31, skorpija u znaku, podznaku, te skorpija u suncu, dakle trostruka. komunista, hedonista i brdski biciklista. nekad pisao poeziju i diplomiro za profesora knjizevnosti. danas deminer i postdiplomira za managera deminerskih organizacija. sarajlija, neozenjen, voli rostilj, pivo i detaljno depilirane zene. divi se hemingveju i orvelu jer su otisli u spaniju da se bore na pravoj strani!
- Amazonka27
-
King Kikapu
Amazonka27 wrote:King Kikapu wrote:jesil detaljno depilirana?Amazonka27 wrote: Gdje rastu ovakvi?
tek sad vidjeh ovo![]()
a odgovor pogledaj a temi Glatka medzunozja
sretan je muskarac koji te imaAmazonka27 u temi glatka medjunozja wrote:
Ja sam potom pitanju...sretna zena.
- Amazonka27
-
King Kikapu
aha...jesil u fazi da ti treba rame?
- Amazonka27
-
King Kikapu
znaci moram smislit novi fol 
- Amazonka27
- Babsy
Bokte koja temaBabsy wrote:Ja sam Babsy, Sarajka, 19togodisnja studentica Ekonomije, nadam se buduca ekonomistica... filmofilka... sta imam vise reci o sebi?!
Well.. došlo je do nekih promjena..
Babs - još uvijek
22 godine
Studentica - još uvijek
samo vise ne Ekonomije :killmyself:
-
rikardoreis
ja sam rikardoreis, oni koji me volU zovu me riki
evo jednog subjektivnog vidjenja mene od strane prijatelja mi
(dio gdje sam pohvaljen je cenzurisan
):
Druga osoba koja je spomenuta uz covjeka sa milion nadimaka jeste jedna ziva poema. To je boem koji.................................
Ocaravaju ga neki ludi pojmovi, i neke slozene „ode“ i „ilijade“, inspirisu ga pjesme radjane u bunilu, iritiraju ga glupi hitovi nekih bezveznih grupa, u trans ga bacaju neke iskomplicirane muzicke note...i muzike rijeci.
Rodjen je negdje na plavom jadranskom moru, a sada zivi u nekom poznatom prigradskom naselju, i to zeljom, i greskom, njegovih naredbodavaca-roditelja.
Ko zna?, mozda je i u pojedincu bila glavna mana? On je zvijer za svoje godine, on je nasmijeseni ritualni podsjetnik za svoju izazivacku narav, on je virus AIDS-a, i SIDE lijek...on je...i samo on...
On i njegov kolega su u istoj rupi za spasavanje nespasivog, oni su na terenu zabranjenom za igru, oni su pretencirani da budu ono sto jesu...a ono sto jesu, ne mogu da kazem...oni su dostojni da budu spomenuti u jednoj prici o jednom pultu, skrivenom daleko od pogleda nesvjesnosti...oni su..i samo oni...

evo jednog subjektivnog vidjenja mene od strane prijatelja mi
Druga osoba koja je spomenuta uz covjeka sa milion nadimaka jeste jedna ziva poema. To je boem koji.................................
Ocaravaju ga neki ludi pojmovi, i neke slozene „ode“ i „ilijade“, inspirisu ga pjesme radjane u bunilu, iritiraju ga glupi hitovi nekih bezveznih grupa, u trans ga bacaju neke iskomplicirane muzicke note...i muzike rijeci.
Rodjen je negdje na plavom jadranskom moru, a sada zivi u nekom poznatom prigradskom naselju, i to zeljom, i greskom, njegovih naredbodavaca-roditelja.
Ko zna?, mozda je i u pojedincu bila glavna mana? On je zvijer za svoje godine, on je nasmijeseni ritualni podsjetnik za svoju izazivacku narav, on je virus AIDS-a, i SIDE lijek...on je...i samo on...
On i njegov kolega su u istoj rupi za spasavanje nespasivog, oni su na terenu zabranjenom za igru, oni su pretencirani da budu ono sto jesu...a ono sto jesu, ne mogu da kazem...oni su dostojni da budu spomenuti u jednoj prici o jednom pultu, skrivenom daleko od pogleda nesvjesnosti...oni su..i samo oni...
- sekiracija
#174 Re: Sarajevo-x forumsko upoznavanje...
SVE SMO MOGLI MIIIIIleeloo wrote:Nemojte se odmah izvikati na mene, tipa... Ova tema je bila bla, bla....
Sjećam se kada sam se prijavila na forum (stari forum)... bilo je to daaavno.... da je bila neka takva tema.
No kako je wireless internet ušao u dom moj... više vremena provodim na netu i po forumima, pa bih htjela da vas malo upoznam.
Dakle ja sam leeloo, 25 godina, novinar, neudata, iz Sarajeva sam...
DA SI SAMO MALO MLADJA TI
- Orhanowski
Evo da se i ja predstavim. Zovem se Orhan, babo mi se zove Mujaga, dedo mi se zove Mustafa a mama mi se zove Hatidzehanum
Imam brata koji se zove Omer i sestru koja se zove Slavenka
Masallah
Ne studiram, nikad nisam, al mi zato hanuma studira i ponosim se time (njeno ime namjerno izostavljeno)
Ponosan sam otac dvoje djece, jedno je vanbracno drugo je normalno
Prvo dijete se zove Snjezana a sin se zove Ernesto
Volim muziku i dugogodisnji sam sakupljac erotskih sevdalinki. (Zna li neko koja je prva erotska sevdalinka ? ) Inace imam 31 godinu, crn k'o Turcin, nekad pustim bradu pa se pozdravljam sa selam alejk', a nekad nosim PLO maramu i suncane naocale i svi mi kazu da izgledam ljepse nego je Arafat izgledao kada se 1968 slikao sa PLO maramom i suncanim naocalama
Alkohol pijem svim danima osim petkom i subotom, tad se odmaram od svega, pogotovo od ljudi
Od forumasa volio bih da upoznam Blacka i Tetka. Od forumasica volio bih da saznam ko su Hierarchia, Danas i Infra. Samo to, nikakvo upoznavanje sa njima
Zaboravio sam reci da volim da citam
Mnogi misle da sam nacitan a ja im kazem: abrakadabra
Inace sam raja