Sarajevo - Syracuse
-
white_sugar
pa eto ne bi se puno bunila protiv tog komsiluka

-
shadow
utica je super
..kupis kucu za 40 milja...i to maraka, ne dolara
u gradu ima mozda 40 milja stanovnika, od tog 25 milja nasih
, vecinom babinih ja mislim...imaju i jednu fabriku, cijeli grad tu radi, samo su rasporedjeni u 3 smjene, pravi energoinvest
...pa ko ne bi pozelio tamo zivjeti, ja se odavno razmisljam na taj potez
nego nema se para za takav luxuz 
-
white_sugar
shadow bices deportovan tamoshadow wrote:utica je super..kupis kucu za 40 milja...i to maraka, ne dolara
u gradu ima mozda 40 milja stanovnika, od tog 25 milja nasih
, vecinom babinih ja mislim...imaju i jednu fabriku, cijeli grad tu radi, samo su rasporedjeni u 3 smjene, pravi energoinvest
...pa ko ne bi pozelio tamo zivjeti, ja se odavno razmisljam na taj potez
nego nema se para za takav luxuz
-
EI Presidente
Salt Lake City je lijep, kao i ostatak drzave Utah. Samo ih .ebu religijski extremisti i konzervativci. U SLC sam pojeo samo takve cevape!Šeha wrote:...Ameri bi ih rasporedili tamo i sto je interesantno Detroit, St. Louis, Salt Lake City i Jacksonville su bile ostale popularne destinacije...
Ima posla nema ljepote... Pa onda imigrante tamo
Odmah do SLC je Park City, a u blizini je i Sundance...za one sto vole skijat, planinarit, itd. ovo su sve idealna mjesta.
-
white_sugar
shadow wrote:vala bi mogo..dokurchila mi plaza, ocean, bikiniji i banana boatpozelio sam se energoinvesta
-
EI Presidente
steeleru, nisam znao da se zenis
moja kamera je spremna, odijelo je ispeglano, samo reci kad i gdje pa da to slikamo 
-
white_sugar
sto jel si i ti to kandidat? da te stavim na listuŠeha wrote:Ova bi samo udavala... Dabogda se tebi desilo... znaswhite_sugar wrote:shadow wrote:vala bi mogo..dokurchila mi plaza, ocean, bikiniji i banana boatpozelio sam se energoinvesta
i meni ali ipak neka hvala. ali eto mozemo kakvu mladu ti naci tamo pa da se ugovori sta
da te udamo zajedno s pittuljicom sve o jedno trosku
![]()
![]()
ma bolje da ih udam nego da ovdje dangube na sa-x
-
shadow
white_sugar wrote:shadow wrote:vala bi mogo..dokurchila mi plaza, ocean, bikiniji i banana boatpozelio sam se energoinvesta
i meni ali ipak neka hvala. ali eto mozemo kakvu mladu ti naci tamo pa da se ugovori sta
da te udamo zajedno s pittuljicom sve o jedno trosku
ne brini ti o troskovima, snaci cemo se...odosmo grla u iowi traziti
-
white_sugar
sto ima li kandidata??pitt wrote:Secerko, jel se to nudis?
-
EI Presidente
no worries, dobices Washingtonske cijenepitt wrote:Polako kolega, ti ces biti oficijelni fotograf naravnoEI Presidente wrote:steeleru, nisam znao da se zenismoja kamera je spremna, odijelo je ispeglano, samo reci kad i gdje pa da to slikamo
:D cijena sitnica
-
white_sugar
kada prije trecu zenu???pitt wrote:evo ahbab seha trecu zenu traziwhite_sugar wrote:sto ima li kandidata??pitt wrote:Secerko, jel se to nudis?![]()
![]()
Vozdrica tek prvu.....pa biraj