Idem redovnocat lover wrote:kakav je ono atelje u Jusufa H.ne čini mi se loš za
sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
-
bisera
#226 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#227 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Ja sam šupak, kao najviši stadij papka. Gdje se oni okupljaju?bisera wrote:Idem redovnocat lover wrote:kakav je ono atelje u Jusufa H.ne čini mi se loš za
dakleM otvoreno za papke
![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#228 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
@HAVANA,sanabe wrote:PipiDugaDevetka wrote:Ja sam šupak, kao najviši stadij papka. Gdje se oni okupljaju?cat lover wrote:kakav je ono atelje u Jusufa H.ne čini mi se loš za
U Parlamentu![]()
![]()
![]()
Vlast se promijenila kaćeš me povesti na 19. sprat Zgrade institucija BiH?
Sa prozora ćemo bacati kese pune vode.
-
flyawayll
#229 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Kako me nervirate vise sa ovom pricom. 100% sam Sarajlija, kao i moja porodica ali brate smarate sa ovim pricama o pravm Sarajlijama, dosljama i slicnim temama
Kako ne shvatate da imamo vecih problema svi zajedno ?!
- Miki123
#230 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
To neki haretov 100 %?flyawayll wrote:Kako me nervirate vise sa ovom pricom. 100% sam Sarajlija, kao i moja porodica ali brate smarate sa ovim pricama o pravm Sarajlijama, dosljama i slicnim temamaKako ne shvatate da imamo vecih problema svi zajedno ?!
-
flyawayll
#231 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Umalo da ti ne kazemMiki123 wrote:To neki haretov 100 %?flyawayll wrote:Kako me nervirate vise sa ovom pricom. 100% sam Sarajlija, kao i moja porodica ali brate smarate sa ovim pricama o pravm Sarajlijama, dosljama i slicnim temamaKako ne shvatate da imamo vecih problema svi zajedno ?!
politika
-
zonbirile
#232 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
---------------------------------------------------------flyawayll wrote:Kako me nervirate vise sa ovom pricom. 100% sam Sarajlija, kao i moja porodica ali brate smarate sa ovim pricama o pravm Sarajlijama, dosljama i slicnim temamaKako ne shvatate da imamo vecih problema svi zajedno ?!
na forumu si,na toj temi,o čemu bulazniš ?
-
zeleni walter
#233 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća

Rece frajer iz StoCa ...
O sebi i vrsti umjetnosti kojom se bavi, Ibrahim kaže da je tu najbolji.
- Posljednja izložba zvala mi se "Simply the Best". Ljudi misle da sam prepotentan, ali da bi se bavio ovim poslom, moraš imati svoj svijet i "filing". Ja sam najbolji u tom svijetu. Imam milion poziva za izložbe iz Holandije, Barcelone, Istanbula, Rijeke te iz Stoca, odakle je moje porijeklo. Moj je život užitak. Želim da odem na Bukovik, da pričam sam sa sobomi zapalim džoint. Pušim 30 godina i to ću raditi dok ne umrem, toga se ne stidim - govori Hrle.
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/svijet ... video.html
-
Ko to smat
#234 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Mojne ganje on je naivni umjetnikjeni .on sipu dzoint dali papci uopste znaju jesta to.On pusi jer on je dingospo Ganje traze cak i u Holandiji jer on je zdamo i sexualno slobodan jer on sipu dzoint.
- Kona__
-
sarajev_o
#236 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
ma nema veze odakle si al kad si papak ne zelim da imam ista sa tobom,to se odnosi na sve ljude koji se ne ponasaju gradski a zive u gradu.
Bacanje smeca kroz prozor,deranje po gradu,pljuvanje itd itd itd
Bacanje smeca kroz prozor,deranje po gradu,pljuvanje itd itd itd
-
miljenko_jergovic
#237 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Stara sarajevska piljarska porodica, tu smo od '72.