ne nego mirc kaze da ona dijeli te certifikate, pa reko to su valjda prave sarajlije po njoj oni koji tako pricaju ... btw ja sam sa Vrbanjusevratnik wrote:Cuj Sanele mi moje!KPNCTNJAH wrote:Nije vratnik jedina mahala mircerko, a to sto si cula da tako pricaju to mi vise na toku, dzeku lici, al nije bitno... certifikat se dobija kad u recenici bude Sanele mi moje, svih mi golfova itd...
http://images.wikia.com/evchk/images/0/ ... ternet.jpg
tako da ja odoh sa ove teme, a ti ostani medju svojom rajom pa caskajte
Ovom recenicom si se jasno kao Bistricanin deklarisao... (Memli Strana), ili po novom MemSide
sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
- KPNCTNJAH
#126 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
-
vratnik
#127 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Tako je bilo osamdesetih na takmicenjima Titovim Stazama Revolucije.. 30 ucenika s bistrika, 15 djevojcica, 12 Sanela.. (i tri Amine)mIRCerka wrote:vratnik wrote:Cuj Sanele mi moje!KPNCTNJAH wrote:Nije vratnik jedina mahala mircerko, a to sto si cula da tako pricaju to mi vise na toku, dzeku lici, al nije bitno... certifikat se dobija kad u recenici bude Sanele mi moje, svih mi golfova itd...
http://images.wikia.com/evchk/images/0/ ... ternet.jpg
tako da ja odoh sa ove teme, a ti ostani medju svojom rajom pa caskajte
Ovom recenicom si se jasno kao Bistricanin deklarisao... (Memli Strana), ili po novom MemSide![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#128 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
nemas ti pojma o mojim certifikatima
i kafic cu otvorit ja, jer mi se povraca od price "gradska raja" "papci" "seljaci"
Ne dam Aerodromsko C5 cijelo za kucu na vratniku! Eto ti sad na!!!

i kafic cu otvorit ja, jer mi se povraca od price "gradska raja" "papci" "seljaci"
Ne dam Aerodromsko C5 cijelo za kucu na vratniku! Eto ti sad na!!!
-
vratnik
#129 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Hajmo sad: ovdje niko nije normalan, nije normalan, nije normalan!!
a rekao je to:
Prvo ovako: ja svojim igracima kazem "od svega je najvaznije da se druzimo i da igramo utakmicu fer, sportski i korektno, ali, momci, mi moramo pobijediti".
a rekao je to:
Prvo ovako: ja svojim igracima kazem "od svega je najvaznije da se druzimo i da igramo utakmicu fer, sportski i korektno, ali, momci, mi moramo pobijediti".
- mali Ninja
#130 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
mIRCerka wrote:nemas ti pojma o mojim certifikatima![]()
![]()
Ne dam Aerodromsko C5 cijelo za kucu na vratniku! Eto ti sad na!!!![]()
komšinice baš me zanima kakav ću ja certifikat fasovat
-
vratnik
#131 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Pa dobro kad je tako: mijenjam POLA aerodromskog C5 naselja za trosoban stan u kuci na Vratniku. Molim samo ozbiljne ponude i sredjen ZK izvadak (ne vise od 1/6 vlasnistvo..)mIRCerka wrote:nemas ti pojma o mojim certifikatima![]()
![]()
- shana_majka
#132 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
@ Vratnik, jesil' S' Vratnika il' SA Vratnika ? (da te vidim...zna se razlika
)
-
mIRCerka
#133 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
veca_sa wrote:mIRCerka wrote:nemas ti pojma o mojim certifikatima![]()
![]()
za kakvu garsonjeru bi i mogla zamjenit, al cijela kuca.....
-
vratnik
#134 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Ja sam s Vratnika. (u stvari nisam, iz Prace sam)shana_majka wrote:@ Vratnik, jesil' S' Vratnika il' SA Vratnika ? (da te vidim...zna se razlika)
(a ne znam za razliku, samo mi ovo sa Vratnika para usi)
Last edited by vratnik on 30/07/2008 15:50, edited 1 time in total.
- terapija
#135 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
LOLin33sa wrote:Papak je neko ko ... preskace preko tramvajskih sina u strahu od udara struje ...
- shana_majka
#136 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
vratnik wrote:Ja sam s Vratnika.shana_majka wrote:@ Vratnik, jesil' S' Vratnika il' SA Vratnika ? (da te vidim...zna se razlika)
(a ne znam za razliku, samo mi ovo sa Vratnika para usi)
uvijek se govorilo s' Vratnika i sa Bstrika...
za ove mladje da znaju....
- KPNCTNJAH
#137 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Jesi ti iz Sarajeva il iz Saraj`vashana_majka wrote:@ Vratnik, jesil' S' Vratnika il' SA Vratnika ? (da te vidim...zna se razlika)
- shana_majka
#138 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Rajvosa...KPNCTNJAH wrote:Jesi ti iz Sarajeva il iz Saraj`vashana_majka wrote:@ Vratnik, jesil' S' Vratnika il' SA Vratnika ? (da te vidim...zna se razlika)
@Vratnik znao sam da ces Bracu spominjati, bem ti mahalu kad nam je on zastitni znak
-
vratnik
#139 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
A u kojem ces gradu podnijeti zahtjev za dozvolu? U Sarajevu ili U Trnovu?mIRCerka wrote:veca_sa wrote:mIRCerka wrote:nemas ti pojma o mojim certifikatima![]()
![]()
za kakvu garsonjeru bi i mogla zamjenit, al cijela kuca.....pojma nemas
ti ces radit ko konobar kod mene mi u kafani
-
vratnik
#140 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Sta fali covjeku, lud je 100%KPNCTNJAH wrote:Jesi ti iz Sarajeva il iz Saraj`vashana_majka wrote:@ Vratnik, jesil' S' Vratnika il' SA Vratnika ? (da te vidim...zna se razlika)
@Vratnik znao sam da ces Bracu spominjati, bem ti mahalu kad nam je on zastitni znak
-
mIRCerka
#141 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Posto mi u Sarajevu sve radimo "po zakonu", zalijepicu natpis RADNJA U PRIPREMI na vrata i krenut s poslom...a dozvolu cu ganjat kasnijevratnik wrote:A u kojem ces gradu podnijeti zahtjev za dozvolu? U Sarajevu ili U Trnovu?
PS Kakvo trnovo sad?
-
lamija_SA
#142 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
E drago mi je da smo to raščistili, jer te komentar da je Sarajevo do Marijin Dvora ne svrstava ni pod jednu kategoriju raje...KPNCTNJAH wrote:Ja nisam ni u jednom svom postu napisao da sebe smatram FGR-om i ne zelim da me neko svrstava u tu grupu, ja sam obicni sarajlija i ne moram ni sebi, a ni drugim dokazivati da sam nesto drugo ... sto se tice Kristijana dovoljno je da pogledate neki intervju sa njim i vidjet cete koji je to idiot i ne znam kako se neko moze furati na njega, a u vezi tih pjesama jeb ga kad skontas da su to u ratu snimali nije ni tako loshe bilo H block, fire point to su neke od grupa iz moje mahalelamija_SA wrote: Ti sebe smatraš FGR........sa ovakvim komentarima....aj nemoj me nasmijavati...
-
mIRCerka
#143 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Sjecam se i jakinte_kunte wrote:***********************************mIRCerka wrote:nemas ti pojma o mojim certifikatima![]()
![]()
hjo ona sa aerodromskog (citaj selo) i nesta nam prosipa ovdje
uh ja se sjecam kad su se dole ovce cuvale
-
vratnik
#144 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Ma nikakvo.. Ali kontam, kad se aerodromsko naselje "uselilo" u Sarajevo, onda je i Trnovo tu neDZe..mIRCerka wrote:Posto mi u Sarajevu sve radimo "po zakonu", zalijepicu natpis RADNJA U PRIPREMI na vrata i krenut s poslom...a dozvolu cu ganjat kasnijevratnik wrote:A u kojem ces gradu podnijeti zahtjev za dozvolu? U Sarajevu ili U Trnovu?Dok Moji dodju na vlast
PS Kakvo trnovo sad?
(samo da podgrijem ovo Sarajevo do Marindvora.. A nije Sarajevo toliko, Sarajevo je od 'ne rusevine kod burekdjinice Sac do gume sto gori)
- zastoqsviram
#145 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
ma ja vam pravo volim slusat i gledat rolingstonse...
-
vratnik
#146 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Uh jebote, kad malo bolje razmislim, onda ni Vratnik nije u Sarajevu..
-
vratnik
#147 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
A ti si onaj sto nas redovno zakamenja kad idemo u pljacku tresnji?zastoqsviram wrote:ma ja vam pravo volim slusat i gledat rolingstonse...
- zastoqsviram
#148 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
ma ne kamenjam ja vas sto vaske ne volim, vec bi i ja da se sa vama druzim....vratnik wrote:A ti si onaj sto nas redovno zakamenja kad idemo u pljacku tresnji?zastoqsviram wrote:ma ja vam pravo volim slusat i gledat rolingstonse...
-
mIRCerka
#149 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
I dzaba sto se prosirilo fizicki, kad mentalno Sarajevo ostade kasaba!vratnik wrote:Ma nikakvo.. Ali kontam, kad se aerodromsko naselje "uselilo" u Sarajevo, onda je i Trnovo tu neDZe..
(samo da podgrijem ovo Sarajevo do Marindvora.. A nije Sarajevo toliko, Sarajevo je od 'ne rusevine kod burekdjinice Sac do gume sto gori)
-
vratnik
#150 Re: sarajevo, papci, fina gradska raja, smajli koji povraća
Dobro, ali prvo moras poloziti test hrabrosti: udjes u tip-top, narucis bozu i pobjegnes.zastoqsviram wrote:ma ne kamenjam ja vas sto vaske ne volim, vec bi i ja da se sa vama druzim....vratnik wrote:A ti si onaj sto nas redovno zakamenja kad idemo u pljacku tresnji?zastoqsviram wrote:ma ja vam pravo volim slusat i gledat rolingstonse...