Sarajevo nekad i sad

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

atko

Post by atko »

Tema na kojoj se moze palamuditi beskonacno a nikad se nece moci izvuci pametam zakljucak.
Tema koja na kraju obavezno postane quratz.
Tema koja iz godine u godinu ima sve vise primjesa rasizma.

Tema koja je samo jedan segment kompletne slagalice koja se zove drzava Bosna i Hercegovina... pardon ne drzava, nije ovo drzava ovo je zemlja jos uvijek...ilovaca...

Zemlja u kojoj svaki pojedinac jedino sto zna da radi je to da bljuje i blati sve od reda sto se izdize iznad horizonta njegove vlastite ucmalosti.

Jebo ti nas :(
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

atko wrote:Tema na kojoj se moze palamuditi beskonacno a nikad se nece moci izvuci pametam zakljucak.
Tema koja na kraju obavezno postane quratz.
Tema koja iz godine u godinu ima sve vise primjesa rasizma.

Tema koja je samo jedan segment kompletne slagalice koja se zove drzava Bosna i Hercegovina... pardon ne drzava, nije ovo drzava ovo je zemlja jos uvijek...ilovaca...

Zemlja u kojoj svaki pojedinac jedino sto zna da radi je to da bljuje i blati sve od reda sto se izdize iznad horizonta njegove vlastite ucmalosti.

Jebo ti nas :(
Nekad ljudi nemaju volje... mudrosti... nekad pak pameti... ljubaznosti... vremena.... no najgore je kad postanu nezainteresovani... pasivni... i sami sebi mrski.... e mislim da se upravo to nama dešava zadnjih godina,... jer nekako svi smo očekivali bolje poslije onakve agresije koju smo pretovarili preko glava, svako na svoj način... , a i na svakog je ostavila traga na drugi način...
Moj Atko jesi u pravu i ti i Stochar... JEBO TI NAS::::

Svi smo mi Ilija Jurišić.....
talijan

Post by talijan »

Post Reply