Svaka čast @kockice. Tvoj me post podsjeti da parafraziram Aleksandra Hemona. Sarajevo ili se voli ili se ne voli.
A ove papanske usporedbe sa Londonom više govore o autoru posta i provincijalnim kompleksima, nego o našem gradu.
SARAJEVO JE...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#277 Re: SARAJEVO JE...
Kao što i ovaj post dovoljno govori o tebi i tvojoj kulturi ophođenja!KatarinaKosaca wrote:Svaka čast @kockice. Tvoj me post podsjeti da parafraziram Aleksandra Hemona. Sarajevo ili se voli ili se ne voli.
A ove papanske usporedbe sa Londonom više govore o autoru posta i provincijalnim kompleksima, nego o našem gradu.
Ako si ti suprotno od papanluka ja potpisujem da budem papak...
- negativ
#278 Re: SARAJEVO JE...
Eeee.., Romeo, Romeo...
Teško je to, zar ne? Voljeti i mrziti svoje, a sve odjednom!
Svi mi to osjećamo u određenim momentima, samo ne pljujemo po svom tako slatko kao ti i još neki, Oooo Romeo...
Svi mi to osjećamo u određenim momentima, samo ne pljujemo po svom tako slatko kao ti i još neki, Oooo Romeo...
- Romeo 80
#279 Re: SARAJEVO JE...
O čemu ti ba?!negativ wrote:Eeee.., Romeo, Romeo...
- negativ
#280 Re: SARAJEVO JE...
Eto... o čemu, a i Novi Pazar je u priči!Romeo 80 wrote:Sarajevo je dokaz da i evolucija može ići u rikverc...
- Romeo 80
#281 Re: SARAJEVO JE...
Pa ja se sjećam Sarajeva od prije rata, pa samo poredim i zaključujem.negativ wrote:Eto... o čemu, a i Novi Pazar je u priči!Romeo 80 wrote:Sarajevo je dokaz da i evolucija može ići u rikverc...
Mi ne stagniramo, mi nazadujemo! Volio bih da nisam u pravu, ali tako je...
-
zonbirile
#282 Re: SARAJEVO JE...
ko je poslije plasta sijena,kao najvišeg objekta ,ugledao neboder,a takvih je mnogo,njima sve u redu i ok.
- negativ
#283 Re: SARAJEVO JE...
To je tačno, ali to sam vidio i vani, znači mjerilo te tvrdnje nije samo Sarajevo. Misliš li da je u USA nešto drukčije, ne baš!!!zonbirile wrote:ko je poslije plasta sijena,kao najvišeg objekta ,ugledao neboder,a takvih je mnogo,njima sve u redu i ok.
- negativ
#284 Re: SARAJEVO JE...
A mislim da su Sarajlije, tamo negdje vani, pokazale veći nivo urbane kulture nego i sami domaćini, naravno izuzeci potvrđuju pravilo.zonbirile wrote:ko je poslije plasta sijena,kao najvišeg objekta ,ugledao neboder,a takvih je mnogo,njima sve u redu i ok.