Sarajevo ili Zeljeznicar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Re87
#26 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Ne navijam ja ni za jedan od klubova, nego uvijek sam imao neki utisak da je Grbavica uvijek 100 % za Zelju bila a dok su ostali dijelovi grada onako majoritetski bili za Sarajevo, ali posto nisam siguran zato vas na forumu pitam 
- stochar
#28 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
ovo k'o kad je Nisvet Dzanko u onoj birtiji u Sanskom mostu (il' Kljucu) vidio onog prepariranog medvjeda i pit'o 'ko je ubio medzeda?'. kaze neki lik: uh, gdje ces to pitat'... i napravio Dzanko serijal od nekoliko epizoda...
- Peppers
#29 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Ko je rekao da oni sa Grbavice i oko Grbavice navijaju iskljucivo za Zelju? I Grbavica, kao ni ostala sarajevska naselja, nije postedjena tih doseljavanja ruralnog stanovnistva, tako da i u tu mozes pronaci simpatizere Sarajeva.Re87 wrote:Pa jeli hoces da kazes Peppers da pravi navijaci ili to reci prave Sarajlije navijaju iskljucivo za Zelju, a ako navijaci Zelje zivi oko Grbavice i u blizini grbavice da svi oni ostali nisu sarajlije haha?
- -danTe-
#30 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
mircerka,pape il ko vec...dajte zkaljucajte ovo Boga vam...zar nema dosta tema na kojim se krvimo

- M_e_m_o
#31 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Bolje nego klub koji ima drveni stadioncikcanga wrote: Ljubomora je cudo.
Kako se osjecate kao "klub" bez stadiona.
Aj zdra'o, odo gledati tekmu....
- cikcanga
#32 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Jeste l' ono prosle godine ispali iz kupa il' iz aviona?M_e_m_o wrote:Bolje nego klub koji ima drveni stadioncikcanga wrote: Ljubomora je cudo.
Kako se osjecate kao "klub" bez stadiona., koji godinama gleda u leđa gradskom rivalu, koji godinama nije pobijedio gradskog rivala, koji godinama nije izašao u Evropu, koji godinama nije pobijedio u gostima, koji nema para da plati struju kako bi jednu utakmicu odigrao pod reflektorima, itd.
Aj zdra'o, odo gledati tekmu....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#33 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
ma samo pisem recke za banovice...and1medjed wrote:mircerka,pape il ko vec...dajte zkaljucajte ovo Boga vam...zar nema dosta tema na kojim se krvimo![]()
![]()
pa evo 2 stranice teme, a Re87 je vec mogao vidjeti odron...
PS Maleni....mi imamo i reflektore i stadion
- -danTe-
#34 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
vidim ja da je tebi merak ovo pratitmIRCerka wrote:ma samo pisem recke za banovice...and1medjed wrote:mircerka,pape il ko vec...dajte zkaljucajte ovo Boga vam...zar nema dosta tema na kojim se krvimo![]()
![]()
pa evo 2 stranice teme, a Re87 je vec mogao vidjeti odron...![]()
-
balkanboyo
#35 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Vi koji ovdje glumite navijace Sarajeva i Zeljeznicara da idete redovno na tekme svojih klubova ne bi na forumu k'o djeca se raspravljali! pusti ba pricu, otidjite na tekmu, poderite grla za svoj klub, to je ono sto se trazi.. da ste pravi navijaci ne bi se ovdje raspravljali!!!! WOOZDRA
-
paja_patak
#36 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
svaka cast, duboki naklonPeppers wrote:Ne postoje navijaci Sarajeva. Postoje oni koji navijaju za Zelju i oni koji navijaju protiv Zelje. Ljesevo ti je mjesto koje je jezgro tih koji navijaju protiv Zelje.
- rado_vidjen
#37 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
haj ti to reci gundeljima bez svog stadiona. tzv. teletext huligani.balkanboyo wrote:Vi koji ovdje glumite navijace Sarajeva i Zeljeznicara da idete redovno na tekme svojih klubova ne bi na forumu k'o djeca se raspravljali! pusti ba pricu, otidjite na tekmu, poderite grla za svoj klub, to je ono sto se trazi.. da ste pravi navijaci ne bi se ovdje raspravljali!!!! WOOZDRA
vise je navijaca Zeljeznicara, o tome je bespredmetno raspravljat. kejs klouzd. gazdarice, lokaj temu!
- Neelix
#38 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
kakvi ba skretnicari
ti su ti glavni u kiseljaku. dodji u sarajevo i pogledaj malo boje, sve ce ti bit jasno. pusti ove okolne 
- HAVANA
#39 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Bruke i sramote,kolko je ovde pitara. 
-
Re87
#40 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
haha posto ovo sve visi i vise lici na svadju mozda je bolje onda postaviti ovako pitanje, u tom naselju sarajeva gdje vi zivite, koliko poznajete ljudi koji znate su navijaci FK Sarajeva ili Zelje hahaha:D?
-
Bandierra Rossa
#41 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Kad bi se do kraja proveo Aneks 7 Daytona,u Sarajevu bi ostalo 200 navijača želje...mIRCerka wrote:evo re, vidis kako maleni (pitari) odgovaraju....pusti njega, on pojma nema, nas plavih ima 30ak hiljada...njih jedva 10dva.morica wrote:sad ce se javit herbion i reci da je 30 30 30naime,treba da znas da za olimpik navija bar 20 000 simpatizera koji ce puniti njihovo brazilsko zdanje od stadiona
![]()
a sada bez zajebancije, zeljinih simpatizera je negdje oko par hiljada, a grad ima 400 000 stanovnika. ostatak stanovnika voli i zivi za FCS do groba!!!
-
SemiR_SA
#42 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Na otoci su samo Horde!
- HAVANA
#43 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Re87 wrote:haha posto ovo sve visi i vise lici na svadju mozda je bolje onda postaviti ovako pitanje, u tom naselju sarajeva gdje vi zivite, koliko poznajete ljudi koji znate su navijaci FK Sarajeva ili Zelje hahaha:D?
Ja od moje generacije ne znam ni jednog pitara iz naselja.
Možda kakav pritajeni i podli elemenat da je bio al to nije ispoljavao.
- M_e_m_o
#44 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Bandierra Rossa wrote: Kad bi se do kraja proveo Aneks 7 Daytona,u Sarajevu bi ostalo 200 navijača želje...
-
paja_patak
#45 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
na grbavici su vecina manijaci mada se i ovdje doselilo uljeza pa ima i dio pitara...
- Peppers
#46 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Hoces da kazes da je samo toliko pravih Sarajlija ostalo u gradu?Bandierra Rossa wrote:Kad bi se do kraja proveo Aneks 7 Daytona,u Sarajevu bi ostalo 200 navijača želje...
-
bos
#47 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Dobro, ti svakako zivis u svijetu iluzije i laznih vrijednosti. Znamo po temama o mrtvim predsjednicima i slicnim glupostima. Bice da i u mladosti nisi iz kuce izlazio. Taman takvi i danas simpatisu propale klubove. Garant i za Not.Forest ludo navijas.HAVANA wrote:Re87 wrote:haha posto ovo sve visi i vise lici na svadju mozda je bolje onda postaviti ovako pitanje, u tom naselju sarajeva gdje vi zivite, koliko poznajete ljudi koji znate su navijaci FK Sarajeva ili Zelje hahaha:D?
Možda kakav pritajeni i podli elemenat da je bio al to nije ispoljavao.
-
paja_patak
#48 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
znaci toliko dosljaka ima na Cvili da su sad pitari vecina?bos wrote:Dobro, ti svakako zivis u svijetu iluzije i laznih vrijednosti. Znamo po temama o mrtvim predsjednicima i slicnim glupostima. Bice da i u mladosti nisi iz kuce izlazio. Taman takvi i danas simpatisu propale klubove. Garant i za Not.Forest ludo navijas.HAVANA wrote:Re87 wrote:haha posto ovo sve visi i vise lici na svadju mozda je bolje onda postaviti ovako pitanje, u tom naselju sarajeva gdje vi zivite, koliko poznajete ljudi koji znate su navijaci FK Sarajeva ili Zelje hahaha:D?
Možda kakav pritajeni i podli elemenat da je bio al to nije ispoljavao.Ako nekad davno nije bila, sada je bez dileme mahala nasa. C.Vila= HZ87.
- Peppers
#49 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
bos wrote:Ako nekad davno nije bila, sada je bez dileme mahala nasa. C.Vila= HZ87.
Vidis Re87, o tome ti ja pricam
- Peppers
#50 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
ćiro wrote:I kvantitet, a prvenstveno kvalitet, kada su navijači iz glavnog grada u pitanju, je apsolutno na strani najtrofejnijeg BH-a kluba, FK Sarajevo.Re87 wrote:Zanima me jer nisam iz Sarajeva koliki dio grada navija za Sarajevo a koliki za Zelju. Znam da je to sigurno nemoguce znati ali otprilike po vasem misljenju i koji su dijelovi grada pretezno za Sarajevo a koji za Zelju, zna li se to?