Ovaj mu je duhovit komentar, mora se priznati.video wrote:Gledaj ovih "historijsko smrtnih neprijatelja" sto ih samo lamans dijeli.Edin H. wrote:insomnia78 wrote:I tad vas sandze branile?
Jos vam samo kakav svabo treba!
Valter brani Sarajevo
- Edin H.
#26 Re: Valter brani Sarajevo
- Better Man
#27 Re: Valter brani Sarajevo
5 KM. Bio danas. Dobar muzej. Jedino što je mali. Očekivao sam veći prostor i više eksponata.Porodice Foht wrote:Dobar direktorski potez Jasmina Durakovica iako filmove vala ne umije praviti.
Neka pridobije par stotina kineskih turista godisnje da dodju u BiH i Sarajevo a kazu da su oni i danas ludi za tim filmom -imalo se razloga ovo otvoriti.
Zna li neko koliko ce biti ulaznica?
- strucnjakdemagog
#28 Re: Valter brani Sarajevo
gdje se nalazi muzej?Better Man wrote:5 KM. Bio danas. Dobar muzej. Jedino što je mali. Očekivao sam veći prostor i više eksponata.Porodice Foht wrote:Dobar direktorski potez Jasmina Durakovica iako filmove vala ne umije praviti.
Neka pridobije par stotina kineskih turista godisnje da dodju u BiH i Sarajevo a kazu da su oni i danas ludi za tim filmom -imalo se razloga ovo otvoriti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#29 Re: Valter brani Sarajevo
Nema ni akcije.karanana wrote:nije mi najdrazi film jer je prekomplikovan ali je bas interesantno virnuti u neke dijelove grada koje skoro pa ne mozes ni prepoznati. meni je interesantna scena na ekonomiji. ono je prije bas izgledalo kao fin trg i ljepse mi je nego sada sa onim zidovima
- Better Man
#30 Re: Valter brani Sarajevo
Iza pijace Markale.strucnjakdemagog wrote:gdje se nalazi muzej?Better Man wrote:5 KM. Bio danas. Dobar muzej. Jedino što je mali. Očekivao sam veći prostor i više eksponata.Porodice Foht wrote:Dobar direktorski potez Jasmina Durakovica iako filmove vala ne umije praviti.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#31 Re: Valter brani Sarajevo
Ako smijem da dodam

Zastava u pozadini je naopako postavljena

Zastava u pozadini je naopako postavljena
- Porodice Foht
#32 Re: Valter brani Sarajevo
Fino, zaradit ce se onda nesto. Posebno mislim od tih tura po gradu gdje se snimao film. Dobar je to koncept i turisticka ponuda vise koja se davno mogla postaviti.Better Man wrote:5 KM. Bio danas. Dobar muzej. Jedino što je mali. Očekivao sam veći prostor i više eksponata.Porodice Foht wrote:Dobar direktorski potez Jasmina Durakovica iako filmove vala ne umije praviti.
A to za prostor, iskreno i ja kad sam cuo da je 100 m2 muzej velim si, crni Jasmine kako ces nagurati u tako malo kvadrata muzej! Ipak takvi prostori traze komociju i sirinu a ne da bude nabacano zbog skucenosti. Ako krene dobro uvijek se moze prebaciti u neki veci prostor.
-
maher
#33 Re: Valter brani Sarajevo
kinezi su ludi za tim filmom jer je to bio jedini strani film koji se mogao prikazivati u kini ... sto bi doktor arsla rekao "bili su prinuđeni da ga gledaju" ... ali u svakom slucaju muzej je dobar potez mada bi bilo dobro za niciju zemlju i oskara nesto napraviti ...
- Reisova
#34 Re: Valter brani Sarajevo
Svi filmovi od Sibe Krvavca su predobri: Valter, Most Partizanska eskadrila.... Ne znam ima li ulicu ali po meni ona od Busuladzica ubila se..... za zamjenu....

-
high_volume
#35 Re: Valter brani Sarajevo
Reisova wrote:Svi filmovi od Sibe Krvavca su predobri: Valter, Most Partizanska eskadrila.... Ne znam ima li ulicu ali po meni ona od Busuladzica ubila se..... za zamjenu....
Šibi treba dati veću, prometniju, značajniju ulicu, zaslužio je. Ova ustaška nije dovoljna za velikana poput Krvavca
-
focko
#36 Re: Valter brani Sarajevo
Nikad fasisticke zaostavstine da se otarasimo ... jel dosta visr bilo komunjara i njihovog. Gdje su jasmila buba jala memo maca daniel boto i druga demokratska krema. Zar mora sve sa dzemalom i brankom poceti i zavrsiti
- Porodice Foht
#37 Re: Valter brani Sarajevo
Odakle si ti, druze? Ili bolje, zar te ne obuzme bar malo ponos zbog oslobodjenja Sarajeva 6.aprila prije 74 godine i doprinosa koji je u tome dao Valter?focko wrote:Nikad fasisticke zaostavstine da se otarasimo ... jel dosta visr bilo komunjara i njihovog. Gdje su jasmila buba jala memo maca daniel boto i druga demokratska krema. Zar mora sve sa dzemalom i brankom poceti i zavrsiti