Valter brani Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Edin H.

#26 Re: Valter brani Sarajevo

Post by Edin H. »

video wrote:
Edin H. wrote:
insomnia78 wrote:I tad vas sandze branile? :D
:D
Gledaj ovih "historijsko smrtnih neprijatelja" sto ih samo lamans dijeli.
Jos vam samo kakav svabo treba!
Ovaj mu je duhovit komentar, mora se priznati.
Better Man

#27 Re: Valter brani Sarajevo

Post by Better Man »

Porodice Foht wrote:Dobar direktorski potez Jasmina Durakovica iako filmove vala ne umije praviti.
Neka pridobije par stotina kineskih turista godisnje da dodju u BiH i Sarajevo a kazu da su oni i danas ludi za tim filmom -imalo se razloga ovo otvoriti.
Zna li neko koliko ce biti ulaznica?
5 KM. Bio danas. Dobar muzej. Jedino što je mali. Očekivao sam veći prostor i više eksponata.
strucnjakdemagog

#28 Re: Valter brani Sarajevo

Post by strucnjakdemagog »

Better Man wrote:
Porodice Foht wrote:Dobar direktorski potez Jasmina Durakovica iako filmove vala ne umije praviti.
Neka pridobije par stotina kineskih turista godisnje da dodju u BiH i Sarajevo a kazu da su oni i danas ludi za tim filmom -imalo se razloga ovo otvoriti.
5 KM. Bio danas. Dobar muzej. Jedino što je mali. Očekivao sam veći prostor i više eksponata.
gdje se nalazi muzej?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#29 Re: Valter brani Sarajevo

Post by _BataZiv_0809 »

karanana wrote:nije mi najdrazi film jer je prekomplikovan ali je bas interesantno virnuti u neke dijelove grada koje skoro pa ne mozes ni prepoznati. meni je interesantna scena na ekonomiji. ono je prije bas izgledalo kao fin trg i ljepse mi je nego sada sa onim zidovima
Nema ni akcije.
Better Man

#30 Re: Valter brani Sarajevo

Post by Better Man »

strucnjakdemagog wrote:
Better Man wrote:
gdje se nalazi muzej?
Iza pijace Markale.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#31 Re: Valter brani Sarajevo

Post by mk ultra »

Ako smijem da dodam

Image

Zastava u pozadini je naopako postavljena :mrgreen:
Porodice Foht

#32 Re: Valter brani Sarajevo

Post by Porodice Foht »

Better Man wrote:
Fino, zaradit ce se onda nesto. Posebno mislim od tih tura po gradu gdje se snimao film. Dobar je to koncept i turisticka ponuda vise koja se davno mogla postaviti.
A to za prostor, iskreno i ja kad sam cuo da je 100 m2 muzej velim si, crni Jasmine kako ces nagurati u tako malo kvadrata muzej! Ipak takvi prostori traze komociju i sirinu a ne da bude nabacano zbog skucenosti. Ako krene dobro uvijek se moze prebaciti u neki veci prostor.
maher

#33 Re: Valter brani Sarajevo

Post by maher »

kinezi su ludi za tim filmom jer je to bio jedini strani film koji se mogao prikazivati u kini ... sto bi doktor arsla rekao "bili su prinuđeni da ga gledaju" ... ali u svakom slucaju muzej je dobar potez mada bi bilo dobro za niciju zemlju i oskara nesto napraviti ...
Reisova

#34 Re: Valter brani Sarajevo

Post by Reisova »

Svi filmovi od Sibe Krvavca su predobri: Valter, Most Partizanska eskadrila.... Ne znam ima li ulicu ali po meni ona od Busuladzica ubila se..... za zamjenu....
:)
high_volume

#35 Re: Valter brani Sarajevo

Post by high_volume »

Reisova wrote:Svi filmovi od Sibe Krvavca su predobri: Valter, Most Partizanska eskadrila.... Ne znam ima li ulicu ali po meni ona od Busuladzica ubila se..... za zamjenu....
:)
:thumbup:

Šibi treba dati veću, prometniju, značajniju ulicu, zaslužio je. Ova ustaška nije dovoljna za velikana poput Krvavca
focko

#36 Re: Valter brani Sarajevo

Post by focko »

Nikad fasisticke zaostavstine da se otarasimo ... jel dosta visr bilo komunjara i njihovog. Gdje su jasmila buba jala memo maca daniel boto i druga demokratska krema. Zar mora sve sa dzemalom i brankom poceti i zavrsiti
Porodice Foht

#37 Re: Valter brani Sarajevo

Post by Porodice Foht »

focko wrote:Nikad fasisticke zaostavstine da se otarasimo ... jel dosta visr bilo komunjara i njihovog. Gdje su jasmila buba jala memo maca daniel boto i druga demokratska krema. Zar mora sve sa dzemalom i brankom poceti i zavrsiti
Odakle si ti, druze? Ili bolje, zar te ne obuzme bar malo ponos zbog oslobodjenja Sarajeva 6.aprila prije 74 godine i doprinosa koji je u tome dao Valter? :?
Post Reply