Susjedimo Isusa?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Sarafcina

Post by Sarafcina »

mIRCerka wrote:
veca_sa wrote:
mIRCerka wrote:da ispravim i vlastitu gresku....

davno, dok sam zivjela na dobrinji, ja sam njima redovno otvarala vrata i uzimala brosure samo ako je ono jednobojno tvrdo pakovanje - skupila sam knjizica svih duginih boja :D po dva primjerka...
ja sam jutros letak uzeo samo zato sto mi je bila slatka djevojka sto je dijelila letke, a sad ne znam dje mi je.
vi bi djavlu dushu prodali za SLATKU djevojku...

tacnije... za frtalj kile mesa :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

debela wrote:sama si kriva sto si uzimala :D to se rjesi prvi put i poslije toga mirna.
na greshkama se uci...u ovom sam slucaju bila glupa pa ucila na svojim greskama...
:(
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Sarafcina wrote:
mIRCerka wrote:
veca_sa wrote: ja sam jutros letak uzeo samo zato sto mi je bila slatka djevojka sto je dijelila letke, a sad ne znam dje mi je.
vi bi djavlu dushu prodali za SLATKU djevojku...

tacnije... za frtalj kile mesa :D
:lol:

ostavljam vas u zdravlju i veselju..
papaaa
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Meni je zera falila da im kazem sinoc "Hajte za mnom" :D ali mi hanuma nije dala, krenula govoriti neke stranjske rijeci koje niJEsam razumio :roll: :oops: :D
Bubamaja

Post by Bubamaja »

Joooj ljudi Jehovini su totalno ludilo...... :-)
Meni dolaze s vremena na vrijeme na vrata, pozvone i fino "po naski" se upitaju al' sega kad vidis da su crni ili kosooki. :-? Jest da malo imaju naglasak al'kontam j*** valja tako naucit nas jezik koji nije nimalo lak. Eh da ne rekoh da zivim u Holandiji.
Al' najextreminije sto mi se desilo u vezi njihA, na poslu prije par godina pocne da radi nova cura ( Kineskinja) i sega ovo ono pravo fina. Elem ja kontam imam bas finu drugaricu Kineskinju. Par godina smo se druzile jest da je ona vise znala o meni ( kad sad nesto skontam) nego ja o njoj al ja kontala to je u prirodi "zutih"malo su zatvoreniji od nas Balkanaca :lol: .
Kad ne lezi vraze zadnji put kad smo se vidjele, kafic zezancija sjedile cugale i ona nesto krene o Bogu i religiji. Ja sve kroz zezu i kazem joj svoj stav koji je u principu totalno neutralan jer nisam odgajana da vjerujem, osim u samu sebe. Ona nije probala da ni negira ( ja sam jasna u svojim stavovima i krajnje tolerantna sto se tice drugih tako da joj je vjerovatno bilo jasno da i nisam pogodna za preobrazbu :lol: :lol: ) .... nikad poslije se nismo vidjele....da u medjuvremenu sam ja vec bila promjenila posao....nije nikad nazvala, na mailove nije odgovarala .....totalno ludilo...imam osjecaj da su na sve spremni......uvlace se hinjski u zivot a s jasnim ciljem....brrrrrr
Post Reply