Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sjecam se i ove zgrade na lijevoj strani slike, odmah pored zgrade se ulazilo u "Romaniju", na tombolu, ... ali ... nema trafike prije mosta. Sjecam se i ovog starinskog stuba za oglasavanje, ... U onoj zgradi poslije mosta je bila biblioteka "Vlatko Foht", ...
Sjecam se i ove zgrade na lijevoj strani slike, odmah pored zgrade se ulazilo u "Romaniju", na tombolu, ... ali ... nema trafike prije mosta. Sjecam se i ovog starinskog stuba za oglasavanje, ... U onoj zgradi poslije mosta je bila biblioteka "Vlatko Foht", ...
Ta je biblioteka bila tu i posle rata, samo mislim da se nije tako zvala.
muha_sa wrote:
Jel' ovo ova ulica bila dvosmjerna, vidim ovog stojadina (ili koje je vec auto) okrenuto 'naopako'?!
Last edited by alibaba_i_30_godina on 17/10/2011 20:24, edited 1 time in total.
Ta je biblioteka bila tu i posle rata, samo cini mi se da se nije tako zvala.
muha_sa wrote:
Jel' ovo ova ulica bila dvosmjerna, vidim ovog stojadina (ili koje je vec auto) okrenuto 'naopako'?!
jeste dvosmjerna--skoro sve ulice su tada bile dvosmjerne.a auto je tristac Fiat 1300.
Ne mogu ni zamisliti koja bi guzva bila da je i sada tako.
Pravo mi se svidja kako je izgledao onaj dio od poste na obali pa do Latinske cuprije, onaj zasadjen drvored i nesto kao setaliste. Steta sto to upropastise.