Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
100_KA, ne znam kakve direktne veze ima, ali znam da se cijela reklama "savrseno" uklapa u taj dio grada, ja upravo tih 150-200m koje si ti slikao nazivam cunga-lunga setaliste
Ja mislim da ni oni u Opstini ne znaju kako bi taj dio zaista trebao da izgleda... pa zato svako za sebe nesto gradi, rusi, kroji i prekraja...
sad bez zezanja lula mira (iliti Calumet) je donesena indijancima od strane andjela u obliku prelijepe indijanke znane kao White Buffalo Calf Woman...i lula nema veze s mirom, vec predstavlja nesto poput oltara u crkvi...tako da moram priznati da je reklama poprilicno interesantna
Sivilo socijalisticke novogradnje-americki plakari-Charda-Coca Cola-Lula mira-bosnjacka indijanka-Fabrika Duhana Sarajevo...Eeeeee sto ti je ova globalizacija
Nego, salu na stranu....bitno je da se mala navukla na lulu...mira.
Hotel Saraj-ubjedljivo jedno od najvecih rugla grada i jedan od najruznijih objekata koje sam ikada vidio...UZAS i DNO...E,kakva je ta skalamerija-takvo nam je i drustvo.
(Ovo, naravno, nema veze sa 100_KA-om i njegovim fotografijama, koje su uvijek prva liga)
e fakat Saray je kritican, pa ima 850 razlicitih vrsta gradnje i oblika, veze s vezom nema. isto da si djetetu dao razlicite predmete razlicitih boja, pa ih ono onako bezbrizno nabaca kako samo njemu moze pasti na pamet...
JD wrote:e fakat Saray je kritican, pa ima 850 razlicitih vrsta gradnje i oblika, veze s vezom nema. isto da si djetetu dao razlicite predmete razlicitih boja, pa ih ono onako bezbrizno nabaca kako samo njemu moze pasti na pamet...
Saraj je ljepota....kad se poredi sa onim monstrumom od gradjevine pored FDS u Pofalicima. Neko rece da je u pitanju Hotel Elvir & Sons.
100_KA wrote:zgrada je definitivno ruzna, opet su stedjeli na ustrb svojih plata
Zasto ruzna? Napravljena je najbolje sto se moglo od onoga sto je bilo prije... A mislim da se nije moglo previse odstupati od starog izgleda i okruzenja...
Licno mislim da je super ispala.