slike sarajeva
-
KapFaz
#1 slike sarajeva
molim vas postavite sve slike sarajeva koje ste vi napravili.Mislim,mojte mi davat one koje mogu sa interneta naci,trebaju mi vase slike
-
Eshek
Kaži drug zašto ti treba...Prijatelj mi je profi, radio je neke fotke kada je bio ovdje u posjeti, ostavio mi ih je, ali me je i zamolio da ih ne stavljam u promet jer ih želi zaštititi. Slike su velike rezolucije, teške 2-5 MB, ali bih to mogao izmijeniti.
Treba li ti panorama Sarajeva ili fotke IZ Sarajeva?
Treba li ti panorama Sarajeva ili fotke IZ Sarajeva?
-
KapFaz
ma IZ sarajeva...haj ja nisam bas dobro se izrazio
e vako: pravi se jedna igra za PC(ne bas igra,jedan mod,al ne vjerujem da ikoga interesuje razlika) u kojoj ce biti i Sarajevo.Ja sam u kontaktu s glavnim frajerom koji pravi igricu i zamolio me da ako mogu,dam mu sve moguce slike IZ sarajeva,a prvenstveno zgrade i tako slicno,jer ce oni to nakon toga trebat napraviti u 3d...vjerovatno mnogima je ovo sala,al vjerujtemi nije nek se ime naseg grada cuje i po PCima mladih izvan zemlje!
e vako: pravi se jedna igra za PC(ne bas igra,jedan mod,al ne vjerujem da ikoga interesuje razlika) u kojoj ce biti i Sarajevo.Ja sam u kontaktu s glavnim frajerom koji pravi igricu i zamolio me da ako mogu,dam mu sve moguce slike IZ sarajeva,a prvenstveno zgrade i tako slicno,jer ce oni to nakon toga trebat napraviti u 3d...vjerovatno mnogima je ovo sala,al vjerujtemi nije nek se ime naseg grada cuje i po PCima mladih izvan zemlje!
-
KapFaz
joj ba.... igra ce biti iz godina 1992-1995 , bice Sarajlije protiv ceta, kakvi amerikanci(ustvari mozda jedan nivo ce UN bit) haj molim vas nemojte mi politiku i u ovom topicu unijeti, DA,ZNAM DA UN nije nista uradio zavrsena prica o UNu.
Al uglavnom, bosanci ce bit glavni u toj mapi.
P.S.
evo vam concept art bosanca

a evo vam cetnika

nemaju brade,al to jer bi inace kontali da su talebani
Al uglavnom, bosanci ce bit glavni u toj mapi.
P.S.
evo vam concept art bosanca

a evo vam cetnika

nemaju brade,al to jer bi inace kontali da su talebani
-
everybody hurts
Hmmmm....ima je na counter strike-u...EdaHifi wrote:Zar nema vec na Quake 3 mapa "Skenderija"?
-
King Kikapu