plain vanilla wrote:nije slicica, ali![]()
Sarajevska zicara?
- skafiskafsnjak
#3101 Re: Sarajevska zicara?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3102 Re: Sarajevska zicara?
Kafa u minkenu plaćena 7.50 eura, a vi ovdje zapeli oko cijene karte za zicaru, ma treba je na 50 KM podici..žžž 
- skafiskafsnjak
#3103 Re: Sarajevska zicara?
Đe to 7 eurakonektovan wrote:Kafa u minkenu plaćena 7.50 eura, a vi ovdje zapeli oko cijene karte za zicaru, ma treba je na 50 KM podici..žžž
ja Bgm 2evrica platim
- konektovan
#3104 Re: Sarajevska zicara?
BMW welt/ muzej.....skafiskafsnjak wrote:Đe to 7 eurakonektovan wrote:Kafa u minkenu plaćena 7.50 eura, a vi ovdje zapeli oko cijene karte za zicaru, ma treba je na 50 KM podici..žžž![]()
ja Bgm 2evrica platim
- skafiskafsnjak
#3105 Re: Sarajevska zicara?
E jesi nasao gdje ces je pitikonektovan wrote:BMW welt/ muzej.....skafiskafsnjak wrote:Đe to 7 eurakonektovan wrote:Kafa u minkenu plaćena 7.50 eura, a vi ovdje zapeli oko cijene karte za zicaru, ma treba je na 50 KM podici..žžž![]()
ja Bgm 2evrica platim
Ja tu dodjem, samo razgledam....
- konektovan
#3106 Re: Sarajevska zicara?
Nisam ja platio, drug je platio.... 
- skafiskafsnjak
#3107 Re: Sarajevska zicara?
Pa tako recikonektovan wrote:Nisam ja platio, drug je platio....
- skafiskafsnjak
#3108 Re: Sarajevska zicara?
Gdje jedva cekas? Na zicaru ?sherbett wrote:I ja jedva cekMskafiskafsnjak wrote:Otiso na zicaru..bezze, necu vise.
Otiso na Jahorinu na coaster.... opet cu . Vrh![]()
E jel ima neko onaj video di ono dvoje u zicari zahvaljuju skaki na zicari?
- skafiskafsnjak
#3109 Re: Sarajevska zicara?
10km samo coaster,a 15 lift i coaater .sherbett wrote: Ne
Fuckas zicaru
Na coaster![]()
Kolko su stavili voznju?
Nije jeftino....al ako nista, svima je isto
- skafiskafsnjak
#3110 Re: Sarajevska zicara?
Ma ono na Sunnylandu je za djecusherbett wrote: Koliko je duga staza?
Nije malo al nije ni problem da platim koliki mi gust
Kolko sam samo puta isla na onaj na sunnylandu
Isto mi dodje
Neusporedivo sa zicarom
2,5 kilometra... najduzi u Evropi, ako sam dobro procitao.
- amidzazeher
#3111 Re: Sarajevska zicara?
Nije najduzi ali jeste jedan od duzih! I ne kontam usporedbu zicare i roller coastera?!skafiskafsnjak wrote:Ma ono na Sunnylandu je za djecusherbett wrote: Koliko je duga staza?
Nije malo al nije ni problem da platim koliki mi gust
Kolko sam samo puta isla na onaj na sunnylandu
Isto mi dodje
Neusporedivo sa zicarom![]()
2,5 kilometra... najduzi u Evropi, ako sam dobro procitao.
- alibaba_i_30_godina
#3112 Re: Sarajevska zicara?
sherbett wrote:I ja sam veliko dijete i dobar mi je i taj![]()
Sad kad sam bila jedan divan djecak i njegova mama mi kupili na Vrelu na Bosne one kuglice sto se kresu pa pucaju.. znaci sta mi treba vise
Nego dajte mi taj video netko
Vodimo te.
- alibaba_i_30_godina
#3113 Re: Sarajevska zicara?
sherbett wrote:Pazi sta si rekoalibaba_i_30_godina wrote:sherbett wrote:I ja sam veliko dijete i dobar mi je i taj![]()
Sad kad sam bila jedan divan djecak i njegova mama mi kupili na Vrelu na Bosne one kuglice sto se kresu pa pucaju.. znaci sta mi treba vise
Nego dajte mi taj video netko![]()
Vodimo te.![]()
![]()
Mogla bi u rujnu doci
Samo nemoj da je tamo od 15 do 22...tad sam bas busy.
A mogli bi se bas svi potrpat i....
- skafiskafsnjak
#3114 Re: Sarajevska zicara?
Cemu visok ton?amidzazeher wrote:
Nije najduzi ali jeste jedan od duzih! I ne kontam usporedbu zicare i roller coastera?!
To je problem sto mi zicara nije nesto posebno, a coaster super ?
- Nisrin
#3115 Re: Sarajevska zicara?
je li prebrz ili je ko na sunnylandu?
- amidzazeher
#3116 Re: Sarajevska zicara?
Kakav visok ton? Samo pitam kako se moze porediti to dvoje?skafiskafsnjak wrote:Cemu visok ton?amidzazeher wrote:
Nije najduzi ali jeste jedan od duzih! I ne kontam usporedbu zicare i roller coastera?!
To je problem sto mi zicara nije nesto posebno, a coaster super ?
Coaster je i meni super ali ga ne mogu nikako porediti sa zicarom i nije isti dozivljaj. Pogotovo cijene ne mozes porediti. Da si rekao bolja gondola na Ravnoj planini jer te odveze na jezero, u restoran pa hajde, ovako ispada da samo hoces da ocrnis zicaru jer ti je bolji coaster.
- skafiskafsnjak
#3117 Re: Sarajevska zicara?
Kada se stavi uzvicnik na kraju, meni to znaci visok tonamidzazeher wrote: Kakav visok ton? Samo pitam kako se moze porediti to dvoje?
Coaster je i meni super ali ga ne mogu nikako porediti sa zicarom i nije isti dozivljaj. Pogotovo cijene ne mozes porediti. Da si rekao bolja gondola na Ravnoj planini jer te odveze na jezero, u restoran pa hajde, ovako ispada da samo hoces da ocrnis zicaru jer ti je bolji coaster.
Ja poredim dozviljaje na Trebevicu jedan dan, i na Jahorini drugi dan. A to su u sustini, zicara i coaster.
Da se ispravim, nije zicara bezveze... cisto meni nije zanimljivo tj zanimljivo je jednom i ne vuce me vise da odem.
- amidzazeher
#3118 Re: Sarajevska zicara?
Sorry onda za usklicnik, nije bilo namjere 
Jebiga ima i zicara svoje čari, cak i 6sjed je super ali eto da jos ima nesto na vrhu kad dodjes pa da taj dozivljaj upotpuni bilo bi puno bolje.
Onda ova prica za skijaliste gore nigdje veze, mozda bi bolje bilo nesto za sankanje napraviti ali kakvi su, skontali bi da gube povratnu voznju pa bi u jednom pravcu naplacivali 6KM
Jebiga ima i zicara svoje čari, cak i 6sjed je super ali eto da jos ima nesto na vrhu kad dodjes pa da taj dozivljaj upotpuni bilo bi puno bolje.
Onda ova prica za skijaliste gore nigdje veze, mozda bi bolje bilo nesto za sankanje napraviti ali kakvi su, skontali bi da gube povratnu voznju pa bi u jednom pravcu naplacivali 6KM
- alibaba_i_30_godina
#3119 Re: Sarajevska zicara?
Nisam jos bio ali sam vidio da se moze kočiti i tako prilagođavati brzinu kako tebi odgovara.Nisrin wrote:je li prebrz ili je ko na sunnylandu?
Nadam se da nećeš biti ispred mene odmah pa me usporavati.
- skafiskafsnjak
#3120 Re: Sarajevska zicara?
40kmh max kako sam skontao. Ovako se cini sporo, ali kada se vozis, vjeruj da nijealibaba_i_30_godina wrote:Nisam jos bio ali sam vidio da se moze kočiti i tako prilagođavati brzinu kako tebi odgovara.Nisrin wrote:je li prebrz ili je ko na sunnylandu?
Nadam se da nećeš biti ispred mene odmah pa me usporavati.![]()
- skafiskafsnjak
#3121 Re: Sarajevska zicara?
Ja sam samo iskreno rekao, bez namjere da ocrnim ikoga. Objekte dole i na vrhu su uredili, ali nije zgrada dovoljna, potrebni su neki sadrzaji . Ne znam....nemam neku zelju opet da se vozim. Eventualno po noci da odem, sigurno je ljepse.amidzazeher wrote:Sorry onda za usklicnik, nije bilo namjere
Sestosjed je isto lijepo iskustvo... Ni na Jahorini nema nista kada izadjes na vrh . Ali vidio sam da prave, bice restoran neki za pocetak .
Coaster je ekstra....al Bgm nije jeftino
Last edited by skafiskafsnjak on 28/08/2019 10:37, edited 1 time in total.
- amidzazeher
#3122 Re: Sarajevska zicara?
To je i najvece njesra kod ovih coastera, u ova 2,5 kilometra velike su sanse da ce nekog ispred tebe biti strah i da ce kociti u svakoj krivini. Na kraju se i tebi posere u ceif 
- skafiskafsnjak
#3123 Re: Sarajevska zicara?
Pa ja sam prvi put nedavno bio....tek na drugoj trecini otprilike sam se opustio, da ne kocimamidzazeher wrote:To je i najvece njesra kod ovih coastera, u ova 2,5 kilometra velike su sanse da ce nekog ispred tebe biti strah i da ce kociti u svakoj krivini. Na kraju se i tebi posere u ceif
Ma znas sta , nema neke guzve...tako da, mozes zamoliti njih gore da sacekas malo prije nego krenes.
- amidzazeher
#3124 Re: Sarajevska zicara?
Ma Jahorina je drugi svijet. Uskoro ce i gondolu napraviti, ljudi stalno ulazu u nesto. Naravno moraju te pare nekako i izvuci ali kako sam citao zimska sezona im je bila veoma uspjesna a i ovaj coaster ce unovciti dobro, iako se dosta pise da su karte skupe.skafiskafsnjak wrote:Ja sam samo iskreno rekao, bez namjere da ocrnim ikoga. Objekte dole i na vrhu su uredili, ali nije zgrada dovoljna, potrebni su neki sadrzaji . Ne znam....nemam neku zelju opet da se vozim. Eventualno po noci da odem, sigurno je ljepse.amidzazeher wrote:Sorry onda za usklicnik, nije bilo namjere
Sestosjed je isto lijepo iskustvo... Ni na Jahorini nema nista kada izadjes na vrh . Ali vidio sam da prave, bice restoran neki za pocetak .
Coaster je ekstra....al Bgm nije jeftinoAko izaberes pjeske do gore, dobijes coaster za 10km . Nije ni to losa opcija, ako se zelis malo umoriti i prohodati . I jedino je jos zafrkano sto bez auta gore ne mozes...ima lijepe voznje .
Jebiga ja kazem da su barem neki djeciji park gore na Trebevicu napravili, tobogan, ljuljacke ma bilo sta dok se ne sredi, ovako fakat odes samo eto da mozes sebi reci ”eto bio sam, provozao sam se”
- skafiskafsnjak
#3125 Re: Sarajevska zicara?
pa sad trenutno nema nista, ali vidio sam da je malo vece gradiliste.... Ovaj coaster je pusten i prije vremena, valjda da zarade sto prijeamidzazeher wrote:
Ma Jahorina je drugi svijet. Uskoro ce i gondolu napraviti, ljudi stalno ulazu u nesto. Naravno moraju te pare nekako i izvuci ali kako sam citao zimska sezona im je bila veoma uspjesna a i ovaj coaster ce unovciti dobro, iako se dosta pise da su karte skupe.
Jebiga ja kazem da su barem neki djeciji park gore na Trebevicu napravili, tobogan, ljuljacke ma bilo sta dok se ne sredi, ovako fakat odes samo eto da mozes sebi reci ”eto bio sam, provozao sam se”
karte Bgm jesu povisoke, pogotovo ko uzme sestosjed i coaster. Zeni i meni 30km
Ev odakle se krece coasterom :

upload image