Sinoc skrecem kod tramvajske okretaljke-2 lijevo, ispred mene neki golf 2 bijeli, vidis odmah odozada da je neka lolanska glava, a kastofon svijetli obasjo mu citavo auto, i sad on ide isrped mene i zaustavlja se u desnoj traci koja iskljucivo sluzi da se ide pravo, preko onog novog mosta, lijeva traka je bila prazna i dok cekamo na crveno dolazi zuta trica karavan, neki taxi, stao je u lijevu koja sluzi da ili ides pravo ili skrenes lijevo pa se ukljucis na glavnu prema gradu, i pali nam se zeleno, kad taj lolan slozi gascinu, poce slajdrati i sijece pravac taxisti koji je krenuo pravo, da taxi nije zakocio udario bi ga u njegova vrata. Na mostu nas isto uhvati crveno i gledam taxistu i dize ruke u stilu "vela havle idiota"
Znaci zamisli mozga, imao je slobodnu lijevu traku za lijevo, ali jok, papak hoce iz desne u stilu sumija
Isto sinoc poslije te scene, kod obdanista na ch.willi, cekam na semaforu za desno prema bosmalu, 2 auta ispred mene, a dva auta pored u lijevoj traci za pravac preko mosta, i gledam ama bas niko nije dao zmigavac, to sto me nervira malo je rec.
Jutros oko 15 do 8, semafor kod Alipasine dzamije, ja u desnoj traci a neki seljucan u lijevoj, cetvorka metalik siva, vidis mu na faci da je neki lolan i da mu malo treba da pokaze sav svoj kraknluk, i krecemo na zeleno i sad je desna traka malo brza, a gledam njega on se sav u lijevoj negdje gura, ne zna vise gdje bi, i pocne preticati kod kina radnik iz lijeve preko duple pune i vozi sve suprotnim pravcem do semafora kod americke ambasade i ode pravo prema ciglanama.
Znaci papcina 1/1 , da sam mu uspio zapazit tablice majke mi bi ga prijavio muriji.