Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑20/11/2020 21:10
I ja sam za jezik sile i sve što se pod tim podrazumijeva, ali ako se ispostavi da si greškom naleman ili slično, e onda jarane fino preko advokata ispostaviti zahtjev za debelu odštetu.
Mislim, mala je šansa da se to dogodi bilo kome od poštenih ljudi, ali, događa se.
U Bosni? Da dobijes odstetu jer te policija nalemala?
Pruzao je otpor druze sudija!
Dead Man Walking wrote: ↑20/11/2020 21:29
Cek, lik kojeg su uhapsili nije onaj sa slike, ili jeste sa slike ali nije ubica? Ko je uopste pustio one slike osumnjicenih u javnost sto raja vrti po fejsu i na osnovu cega?
Pa krene tako sto se neko nade pametan i posta slike odnekle..nije bitno jesu li to ti likovi i onda ode to vviral jaliti viralno jer mi volimo senzacije i mislimo da "cinimo pravu stvar".
I ja sam za jezik sile i sve što se pod tim podrazumijeva, ali ako se ispostavi da si greškom naleman ili slično, e onda jarane fino preko advokata ispostaviti zahtjev za debelu odštetu.
Mislim, mala je šansa da se to dogodi bilo kome od poštenih ljudi, ali, događa se.
E. K. je dana 29. 1. 2019. pristupio u policijske prostorije i prijavio da je njemu poznata osoba bacila Molotovljev koktel. Napominjemo da je dana 26. 1. 2019. godine u 22.15 sati medicinsko osoblje Hitne pomoći obavijestilo Prvu PU da su intervenirali u ulici Višegradska kapija zbog samopovređivanja E. K. koji je izjavio da se posjekao na staklu prilikom bacanja smeća - saopćeno je iz MUP-a KS.
Jutro, evo mi ulice, sto ne mogu rende kora ovog dijasporskog.
Vratis se u 70, godini, fina penzija, djeca salju , 2 studenata podstanari, uveo sebi plin, i pametuje okolo i svima zamjsra sto loze drva i gume, raja nema para
Ima se kuća od 250 kvadrata a nema se para za grijanja
Svake godine 1000+ ljudi otegne papke u Sarajevu radi zagađenja, budimo solidarni i doprinesimo tome.
Evo ja ću prvi staviti 4 stare ljetne gume na vječnu vatru, da smanjimo opterećenje na PIO/MIO.