jos jedna nesreca
ljubina, u tih par kilometara su se prije rata redovno krsili sa smrtnim ishodomnaseroric wrote: udes kod Srednjeg nezvanicno dvije osobe poginule
dokaz je ako na licu mjesta predas policijiOptimus09 wrote:Imate li vi kamere u autu,jesu li vam kada pomogle u slucaju utvrdjivanja krivca u udesima.Kako policija na to gleda ?
zaboravila mlada u crvenom minicu da naspe goriva. a nije zaboravila da se nafrakainsaneinthebrain wrote:IzudinES wrote:fukara dijasporska![]()
zbog gluposti pojedinca, gradski prevoz 20 min nije bio u funkciji![]()
https://avaz.ba/kantoni/sarajevo/432166 ... bustavljen
Dupli, sorry.insaneinthebrain wrote:zaboravila mlada u crvenom minicu da naspe goriva. a nije zaboravila da se nafrakaIzudinES wrote:fukara dijasporska![]()
Na mladima svijet ostaje.konektovan wrote:Vidi nona vidi nona, zato su omladinci iz traNvaja odmah priskocili u pomoć, da joj gurnu, ovog volva.IzudinES wrote:fukara dijasporska![]()
A ako je policija krivashandrprcSA wrote:dokaz je ako na licu mjesta predas policijiOptimus09 wrote:Imate li vi kamere u autu,jesu li vam kada pomogle u slucaju utvrdjivanja krivca u udesima.Kako policija na to gleda ?
Tu je negdje poginuo i Radivoj Korać, čini mi se.Filter wrote:ljubina, u tih par kilometara su se prije rata redovno krsili sa smrtnim ishodomnaseroric wrote: udes kod Srednjeg nezvanicno dvije osobe poginule
Banksy wrote:Tu je negdje poginuo i Radivoj Korać, čini mi se.Filter wrote:ljubina, u tih par kilometara su se prije rata redovno krsili sa smrtnim ishodomnaseroric wrote: udes kod Srednjeg nezvanicno dvije osobe poginule
Stari moj je zbao sve detalje oko te nesrece, udes se desio tako sto je Korac preticanjem uletio u makaze i kad je pokusao da prikoci i vrati se nazad, vozac kojeg je preticao je takodjer poceo da koci. Ako se dobro sjecam price vozio je bubu.Banksy wrote:
Tu je negdje poginuo i Radivoj Korać, čini mi se.
Da, i moj je,tempuser wrote:Stari moj je zbao sve detalje oko te nesrece,Banksy wrote:
Tu je negdje poginuo i Radivoj Korać, čini mi se.
udes se desio tako sto je Korac preticanjem uletio u makaze i kad je pokusao da prikoci i vrati se nazad, vozac kojeg je preticao je takodjer poceo da koci. Ako se dobro sjecam price vozio je bubu.
Policija moze, ali i ne mora uzeti snimak iz kamere u razmatranje. To sto policija ne mora uzeti snimak u razmatranje, buni ljude, pa misle da je snimak ne vazeci. Ali, ako dodje slucaj do suda, sud razmatra snimak kao bilo koji dokaz koji stranka u postupku predoci.Optimus09 wrote:Imate li vi kamere u autu,jesu li vam kada pomogle u slucaju utvrdjivanja krivca u udesima.Kako policija na to gleda ?
Edin H. wrote:
Na mladima svijet ostaje.![]()
lafo mačkici nestalo gorivakonektovan wrote:Edin H. wrote:
Na mladima svijet ostaje.![]()
Cura ko bombon.
O'zone wrote:Udes u Rajlovcu kod Domavije. Mlada u Polu oduzela prvenstvo kamionu. Polo za otpisa ona srećom živa.

Mora prstičima biti udobno.Naslovnica wrote:Divje joj volana dedeti
![]()
![]()
U skladu sa suknjomNaslovnica wrote:Divje joj volana dedeti
![]()
![]()
emigrazione wrote:Ne postoje opasne dionice[/b{, uklete ceste ispod kojih je nasip sa starog groblja i slicna sranja kojima se napune glave ovih sto tek poloze, pa razmisljaju o tim sranjima umjesto o onome o cemu moraju razmisljati...