SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Hakiz
#27501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Alli se policije bivših republika nisu mrzile kao što se mrze policije entiteta. A ako se i ne mrze, ima tu raznih interesa i sujeta koje bi mogle biti povrijeđene.
Džaba moderna sredstva prenosa informacija ako onaj ko ima informaciju ne želi da je pošalje.
Što bih ja kao policajac koji ima informaciju odao mog čovjeka koj je upucao policajca iz neprijateljskog entiteta. Ne da ga neću odati nego ću ga štititi, pa mu jedan dan, na proslavi dana nezavisnosti 9. januara dati orden Radovana Karadžića sa Mladićevom lentom.
Džaba moderna sredstva prenosa informacija ako onaj ko ima informaciju ne želi da je pošalje.
Što bih ja kao policajac koji ima informaciju odao mog čovjeka koj je upucao policajca iz neprijateljskog entiteta. Ne da ga neću odati nego ću ga štititi, pa mu jedan dan, na proslavi dana nezavisnosti 9. januara dati orden Radovana Karadžića sa Mladićevom lentom.
-
Hakiz
#27502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma nemoj tako, momci su raja, ko hljeb, svaki dan bakicama sa pijace cekere nose, ne znaš ti kako su to dobri mladići. Ko suprotno kaže kleveće i laže, to samo zavisnici i ljubomorni lažu i klevetaju naše divne sugrađane.Logovan wrote:Znači ovako, imamo:
Izboden Matulović - nije mi ga žao ni najmanje, što je i normalno.Ko ga jebe. Nadam se da je napadač isti kao i on. Ako jeste, to bi bilo dobro jer smo se riješili dvojice u jednom događaju, pa koliko god vremena da provedemo bez njih dobro je.
Izboden nekakav Adis Šetkić - po slici koja je postavljena na prošloj stranici rekao bih da je običan klošar, lopov, te da su se migranti samo odbranili.
Pucnjava na Stupu - niti jedan nije čist vjerovatno.
-
invincible1921
- stari lisac
#27504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da je tako ni ovih 27 nikad nebi bilo uhapseno,nebi ovaj sa pala bio zadrzan u nasem zatvoru itd itd...Hakiz wrote: Što bih ja kao policajac koji ima informaciju odao mog čovjeka koj je upucao policajca iz neprijateljskog entiteta. Ne da ga neću odati nego ću ga štititi, pa mu jedan dan, na proslavi dana nezavisnosti 9. januara dati orden Radovana Karadžića sa Mladićevom lentom.
- Logovan
#27505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja se izvinjavam na onakvom postu. Fini ljudi.Hakiz wrote: Ma nemoj tako, momci su raja, ko hljeb, svaki dan bakicama sa pijace cekere nose, ne znaš ti kako su to dobri mladići. Ko suprotno kaže kleveće i laže, to samo zavisnici i ljubomorni lažu i klevetaju naše divne sugrađane.
-
Hakiz
#27506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U pravu si.stari lisac wrote:Da je tako ni ovih 27 nikad nebi bilo uhapseno,nebi ovaj sa pala bio zadrzan u nasem zatvoru itd itd...Hakiz wrote: Što bih ja kao policajac koji ima informaciju odao mog čovjeka koj je upucao policajca iz neprijateljskog entiteta. Ne da ga neću odati nego ću ga štititi, pa mu jedan dan, na proslavi dana nezavisnosti 9. januara dati orden Radovana Karadžića sa Mladićevom lentom.
Mene interesuje šta će se desiti kada istraga dovede do policije, pravosudnih organa i moćnih vlasnika raznih poslovnih subjekata, pa i političara.
Da se ne desi kao u filmovima kada dođu da uhapse neku madam koja ima skupi tajni bordel, vide njenu knjigu klijenata i sa izvinjenjem što su joj smetali ljubazno se oproste od nje sve joj ljubeći ruku.
Nešto se sjetih gospode Joze Leutara i Italijana koji se zvao Giovanni Falcone
-
invincible1921
#27507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pogledaj samo srbiju i djindjica....dok se nije presla mjera koja se ne smije preci pa taman i u ovim nasim nazovi drzavama sve je bilo povuci potegni i na kraju nistaHakiz wrote:U pravu si.stari lisac wrote:Da je tako ni ovih 27 nikad nebi bilo uhapseno,nebi ovaj sa pala bio zadrzan u nasem zatvoru itd itd...Hakiz wrote: Što bih ja kao policajac koji ima informaciju odao mog čovjeka koj je upucao policajca iz neprijateljskog entiteta. Ne da ga neću odati nego ću ga štititi, pa mu jedan dan, na proslavi dana nezavisnosti 9. januara dati orden Radovana Karadžića sa Mladićevom lentom.
Mene interesuje šta će se desiti kada istraga dovede do policije, pravosudnih organa i moćnih vlasnika raznih poslovnih subjekata, pa i političara.
Da se ne desi kao u filmovima kada dođu da uhapse neku madam koja ima skupi tajni bordel, vide njenu knjigu klijenata i sa izvinjenjem što su joj smetali ljubazno se oproste od nje sve joj ljubeći ruku.
Nešto se sjetih gospode Joze Leutara i Italijana koji se zvao Giovanni Falcone
-
noviclan
#27508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesu li mislio napisati zestoki momak iz sarajevskog tramvajaEdin H. wrote:Zestoki momak sa sarajevskog asfaltastudiorum_tuzlaensis wrote:sve kreteonidi nekakvi, i čudimo se što ljudi odoše iz ove vukojebine.
Adis Šetkić
-
Nadzorna_ploca
#27509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gdje si ti ba kljucna kost, kako advokatura napreduje?Klavikula wrote:Evo kazu iz MUP-a da ostavis broj telefona pa ce se javiti da ti podnesu raport.Nadzorna_ploca wrote:Neki su nas uvjeravali da puno gledamo filmove i da se slucajevi dvostrukih ubistava policajaca ne rjesavaju preko noci.. mene sad interesuje dokle je to doslo? Jesmo li zaboravili jadne ljude i hoce li krvnici ikad biti pronadjeni?
-
high_volume
#27510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Novinar KLIX-a S.H. izađe u javnost tendencioznim tekstom da je jedna osoba izbodena nožem, a nakon 10-tak sati, drugi novinar, A.Z., kolega iz redakcije, demantuje upotrebu noža.

Obzirom na povećane tenzije u našem društvu i poprilično jak animozitet prema migrantima, nekoliko neprovjerenih medijskih informacija o migrantima pljačkašima koji se nalaze u BiH, "razbojnicima" i sl. i ova informacija novinara S.H. nalazi se u istom "žutilu" KLIX-ovog neprofesionalnog novinarstva.
https://www.klix.ba/impressum

Obzirom na povećane tenzije u našem društvu i poprilično jak animozitet prema migrantima, nekoliko neprovjerenih medijskih informacija o migrantima pljačkašima koji se nalaze u BiH, "razbojnicima" i sl. i ova informacija novinara S.H. nalazi se u istom "žutilu" KLIX-ovog neprofesionalnog novinarstva.
https://www.klix.ba/impressum- vješalica
#27511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da hoce biti ucmekan da ne trosi resurse dzabe,a i da normalan svijet ne strahuje od psihopate
https://pravosudje.ba/vstv/faces/docser ... _doc=45161
Citajuci presudu sticem dojam da mnogo nekih stvari ne stima u zatvoru pa je i logicno da se kabadahije tamo nikako ne mogu popraviti vec se stanje pogorsava
-
tempuser
#27512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno da je bilo rivaliteta i odredjenog animoziteta izmedju republickih SUP-ova.Hakiz wrote:Alli se policije bivših republika nisu mrzile kao što se mrze policije entiteta. A ako se i ne mrze, ima tu raznih interesa i sujeta koje bi mogle biti povrijeđene.
- vješalica
#27513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://faktor.ba/vijest/zbog-pokusaja- ... din-/11364drug_profi wrote:https://faktor.ba/vijest/izbodeni-matul ... raga/11293
jel ovo onaj sto kazu da terorise Kosevsko?
Ma ljepota
- studiorum_tuzlaensis
#27514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
granat mu jebo (svoju) sestru, a ovog bila reda ove hefte.

- drug_profi
#27515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lik je psihopata teski. Samo olovna tableta liječi ovakve.
- Logovan
#27516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Matulović digao ruku na Matulovića. 
-
Naslovnica
#27517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Je li to taj debil?!
https://www.ekskluziva.ba/eldin-iz-sara ... teta/65242
Eldin iz Sarajeva moli Vildanu: Volim te, vrati mi se bar zbog našeg djeteta!
https://www.ekskluziva.ba/eldin-iz-sara ... teta/65242
Eldin iz Sarajeva moli Vildanu: Volim te, vrati mi se bar zbog našeg djeteta!
- SmokingMan
#27518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vidjela sa kakvim siledžijom ima posla i fino lijepo razgulila.Ma vozdra...
-
invincible1921
#27519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni ovaj upravnik zenice djeluje kao prva liga oaoba. Gledo sam i na slucsjevima x i zatvorenici ga cijene.vješalica wrote:Da hoce biti ucmekan da ne trosi resurse dzabe,a i da normalan svijet ne strahuje od psihopate
Citajuci presudu sticem dojam da mnogo nekih stvari ne stima u zatvoru pa je i logicno da se kabadahije tamo nikako ne mogu popraviti vec se stanje pogorsava
- jazzer
#27520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
e jbg..sada Karamatic moze s pravom pricati o teskom polozaju Hrvata u Sarajevu. Rodjena braca al'
opet Eldin na Marka nozem
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#27521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
invincible1921 wrote:Meni ovaj upravnik zenice djeluje kao prva liga oaoba. Gledo sam i na slucsjevima x i zatvorenici ga cijene.vješalica wrote:Da hoce biti ucmekan da ne trosi resurse dzabe,a i da normalan svijet ne strahuje od psihopate
Normalno da ce ga zarobljenici cijeniti, kad ih pušta kad god zazele..
-
Nivelacija
#27522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad komentarise svaka susa po forumima..
Upravnik moze samo i mora izvrsiti odluku suda, ne moze on zadrzati Seraka kada dobije dopust od u ovom slucaju suda u Sarajevu..ali bitno je pokusat se napravit pametan..
Upravnik moze samo i mora izvrsiti odluku suda, ne moze on zadrzati Seraka kada dobije dopust od u ovom slucaju suda u Sarajevu..ali bitno je pokusat se napravit pametan..
- Altsa
#27523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jazzer wrote:e jbg..sada Karamatic moze s pravom pricati o teskom polozaju Hrvata u Sarajevu. Rodjena braca al'
opet Eldin na Marka nozem.
- drug_profi
#27524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E sad skontaj pod kakvim je to uslovima odraslo i kakva je to porodica kad odgoji ovakve debile.
- drag_gost