insaneinthebrain wrote:veselo na ulicama rajvoSa![]()
![]()
Ja dobre emisije
insaneinthebrain wrote:veselo na ulicama rajvoSa![]()
![]()
maxell_sarajevo wrote:Mene veceras balavac od 22 godine i 2.41 promila alkohola udario sa autom i kaze policiji "Nisam ja kriv"
povedi ga kuciZejnep wrote:Meni ga žao nešta
Meni je dva puta pljackao radnju koju sam vodio kasnih devedesetih, mislim da je tad imao tih nekih 13 godina.Policija je odmah poslije prvog puta po nacinu kradje bila ubijedjena da je vernes.Ne znam je li proslo desetak dana, na isti nacin uleti ponovo.I onda se desi da ga skontamo u blizini radnje nekoliko dana poslije (skontali ga po opisu murije)...Uhvatili smo ga i obavili informativni razgovor u magacinuNaslovnica wrote:Na naše pitanje šta dalje planira raditi u životu, hoće li prestati s kriminalom, budući da je u maju ove godine ko zna koji put izašao iz zatvora, odgovara da se želi oženiti i zasnovati porodicu.
– Teško je to. Ko će meni dati posao. Znam da sam sto puta rekao da neću više u kriminal, ali nikada ne mogu garantovati. Mnogo puta sam rekao da ću biti na slobodi makar imao samo marku u džepu, kupiti sok, ali hodati kuda hoću. Boriću se da održim obećanje – kaže Vernes Ibranović na kraju.
No, ko zna šta nosi sutra jer, kako i sam kaže, šta ću kad imam lopovske oči.
Ovaj retard bi i nakon 40 godina "Shawshank-a" izašao na slobodu i ukrao. Nema tu rehabilitacije. Samo lomljenje ekstremiteta pomaže.
Ovim likovima da sutra daš kakav god posao, on bi gledao kako da ukrade.
Da je po godinu za svako, iznijeli bi samo prašinu od njega na kraju.drug_profi wrote:Ali koliko to dobija zatvora kad je već odslužio 1200 djela?
Nije mi ga tol'ko žaobitanga_sa_otesa wrote:povedi ga kuciZejnep wrote:Meni ga žao nešta
Niti jedno niti drugo, nego u gips.Haris.ba wrote:I šta bi forumsko pučanstvo sa Vernesom? Pustilo ga da krade, ili doživotan zatvor?
Parazitsko-kriminogena sprega uniprometa i metal exporta. Treba im neko reci da su reklamu na zgradi zaboravili, da se vrate i po nju. Stoka.kloniran wrote:pa odnio investitor crijeva na sljedeci objekat
I sta kaze nikad stanove nije radio, a zene ga s balkona bacale na foricu. Joj sto ne mogu na rende kora, jebo li ga Robin (H)ud.Naslovnica wrote:Niti jedno niti drugo, nego u gips.Haris.ba wrote:I šta bi forumsko pučanstvo sa Vernesom? Pustilo ga da krade, ili doživotan zatvor?
O'zone wrote:Kad nema konsenzusa....jedni bi na Skenderiji drugi na Baščaršiju
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180709021
Znači šerijat.Naslovnica wrote:Niti jedno niti drugo, nego u gips.Haris.ba wrote:I šta bi forumsko pučanstvo sa Vernesom? Pustilo ga da krade, ili doživotan zatvor?