ja sam glup za auta, bez ironije. reci mi, bez ironije, jel ono što si maloprije napisao znači da misliš da je brzina na mjeraču stvarno bila 244 u momentu sudara, ili da nije?bitanga_sa_otesa wrote:vjerovacemo ti na rijec,ne bih probavao.imam ja slican auto i po snazi i po obliku ,nikad nisam probao koliko moze ici,jelde da sam glup?kloniran wrote:
ko ne vjeruje nek ode i nek proba
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- JThomas
#22426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Naslovnica
#22427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko zna može i pod ručnom da se hvata izlaza.bitanga_sa_otesa wrote:pa ako ti zasmetaju neki sporaci mozes i iz lijeve skrenuti u punoj brzini ako ''uhvatis'' pravu putanjuNaslovnica wrote: 500m prije skretanja nemaš šta preticati ako ćeš skrenuti desno. Samo prilagodiš brzinu, lagano desni žmigavac i isključiš se. Kakva ba preticanja?!
Ja sam stariji čoek sa starijim autom, a i ručna ne hvata baš najbolje...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#22428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vidio sam raznih udesa i crash testova ,sigurno ti mogu reci da nije bila tolika brzina,jer vec na 140 se auto dezintegrise u neprepoznatljivu gomilu lima.pogotovo ovaj teski auto...kazaljka brzinomjera radi na struju tako da nije mogla ostati ''zakucana'' jer cim je nestalo impulsa sa abs senzora vratila se na nulu .osim ako nije doticni glavom ili rukom opalio u km sat i time mehanicki zaglavio kazaljku,sto mi se cini nemogucim u tim milisekundama.posto je pocetnik desila mu se pocetnicka greska koja se svim pocetnicima desava kad izgube kontrolu, a to je da je opalio po kocnici,tako da i ako je isao brzo sigurno je usporio malo...JThomas wrote:
ja sam glup za auta, bez ironije. reci mi, bez ironije, jel ono što si maloprije napisao znači da misliš da je brzina na mjeraču stvarno bila 244 u momentu sudara, ili da nije?
- bitanga_sa_otesa
#22429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
moras imati hidraulicnu rucnu za te stvariNaslovnica wrote: Ko zna može i pod ručnom da se hvata izlaza.
Ja sam stariji čoek sa starijim autom, a i ručna ne hvata baš najbolje...
-
MAN-lion's coach
#22430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam da li pročitah šta gore na temi. Ispada da djevojčice ne treba ni žaliti , jer je neki kreten napravio ovoliko sranje? Pošle su samo na rođendan.Jimmy McNulty wrote: Nevezano sa nesreću, ali društvo je u jednom velikom qrcu i zato me ovo i ne čudi i zato koliko god pokušavam da osjetim neku empatiju prema curama koje su nastradale ne mogu. Imale su izbor tog kobnog dana, pogrešne su odabrale, brutalno su kažnjene i to je to.
Neka mi bog oprosti, njima želim džennet i to, ali nekako ne mogu da žalim i sve to.
Sve je jako pogrešno u cijeloj priči od početka toliko da zaista nemam empatije.
I unaprijed se izvinjavam ako sam koga ovim postom uvrijedio, nije mi bila namjera, samo izražavam svoja osjećanja.
To bi isto bilo (možda i neprimjereno poređenje) da je neko ženu/djevojku napao na ulici jer se samo izazovno obukla , pa je to "zaslužila". Djevojčice nisu ništa krive niti dužne , da bi to plaćale životima !
Poznavajući policajca , oca , od ove jedne poginule djevojke , zasigurno ću reći , sigurno su bile sve na svom mjestu. Neko je još ružnije stvari pisao o njima , da ne citiram , niste vrijedni bilo čega. To što pričate , to je što nosite od sebe.
- kloniran
#22431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sto moras placati i moli ti ih ima sve na youtube, đabe objavljuju tutorijalebitanga_sa_otesa wrote:kloniran wrote:
ma nisi glup samo nemas muda i ne znas da vozis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moracu na neku obuku kod ovih rejsera
a gume su kao sa one muhine slike
- bitanga_sa_otesa
#22432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
e hvala,pogledacu malo te snimke,imas li neku preporuku ili da samo gledam đenada s mercedesom???kloniran wrote:
sto moras placati i moli ti ih ima sve na youtube, đabe objavljuju tutorijale
- kloniran
#22433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
do njega se krece, ostalo samo izbacujebitanga_sa_otesa wrote:e hvala,pogledacu malo te snimke,imas li neku preporuku ili da samo gledam đenada s mercedesom???kloniran wrote:
sto moras placati i moli ti ih ima sve na youtube, đabe objavljuju tutorijale
- bitanga_sa_otesa
#22434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
falavi poyyykloniran wrote:
do njega se krece, ostalo samo izbacuje
-
julisiz es grant
#22435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I još jedna o uzornom momku:
Ferid Ramić, nastavnik tjelesnog i zdravstvenog odgoja koji je u osnovnoj školi predavao nastradalim djevojkama, iako u šoku, smogao je snage te nam je ispričao neke jezive detalje u vezi s nesrećom.
- On (Almir Ejubović, op. a.) divljao je kroz selo i prije nesreće. Kamo sreće da su ga tada zaustavili, da se nešto uradilo... Ali, vrijeme se ne može vratiti, šteta je već napravljena i ništa se neće dobiti da se sada nekome skida glava – kaže Ramić.
- kloniran
#22436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nemoj tako, sve su to bila zlatna djeca
dok divla svi sute
kad ubije nekog onda bude, pa to je bilo zlatno dijete gdje bi on to, zlatan momak uzor drugim brudama
dok divla svi sute
kad ubije nekog onda bude, pa to je bilo zlatno dijete gdje bi on to, zlatan momak uzor drugim brudama
- vješalica
#22437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kloniran wrote:nemoj tako, sve su to bila zlatna djeca
dok divla svi sute
https://www.google.ba/url?sa=t&source=w ... qH6skCx-KJ
Evo rasporeda kad je brudilica polagao vozacki,sve je dostupno....
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#22438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Auto škola "Dolet"vješalica wrote:kloniran wrote:nemoj tako, sve su to bila zlatna djeca
dok divla svi sute
https://www.google.ba/url?sa=t&source=w ... qH6skCx-KJ
Evo rasporeda kad je brudilica polagao vozacki,sve je dostupno....
Stvarno život piše čudne price.
-
julisiz es grant
#22439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A komšiluk zna da je tek položio, ni vozačku nije stigo podić
Joooooj, mahalo, jebem li te.
-
smijesni_ste
#22440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je polaganje propisa, sam vozački je nekoliko mjeseci kasnije položio vjerovatno...
- vješalica
#22441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jastasmijesni_ste wrote:Ovo je polaganje propisa, sam vozački je nekoliko mjeseci kasnije položio vjerovatno...
10.1.2018.
https://www.google.ba/url?sa=t&source=w ... IsDE_gCv_u
- vješalica
#22442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jadnicak pravijulisiz es grant wrote:A komšiluk zna da je tek položio, ni vozačku nije stigo podić![]()
Pola godine brudiliju treba da digne vozacku....jebem te mahalo
-
smijesni_ste
#22443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo kako sam i napisao, razlika izmedju oktobra (propisi) i januara (vožnja) je nekoliko mjeseci.
-
Naslovnica
#22444 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta će ti vozačka kada ti je ćaća drot...
- zateznistub
#22445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Po čemu je mahala kriva?julisiz es grant wrote:A komšiluk zna da je tek položio, ni vozačku nije stigo podić![]()
Samo maloumni otac i još maloumniji sin...niko drugi...
- vješalica
#22446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel ili nije?
Nema niko tacnu informaciju osim,da je od poginule djevojke otac policajac.Puno se hašaju neke privatne stvari
Nema niko tacnu informaciju osim,da je od poginule djevojke otac policajac.Puno se hašaju neke privatne stvari
- Bakir1
#22447 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo sta novinari rade u ovom poremećenom sistemu vrijednosti sa izjavama tipa zakucana kazaljka je samo dizanje rejtinga u krugu slicnih ili istih maloumnika...mk ultra wrote:jasta je 244 vozio.. brzo jeste, ali vise oko 150-170
ne mislim da je i fabricki preko 200 mogao puno
svasta i idioti pisu
- Zejnep
#22448 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisu ni tablice ni auto ubile tri djevojke nego brza vožnja.Naslovnica wrote:Nebitne su i dvije različite nepripadajuće tablice, neregistrovan, neosiguran?!Zejnep wrote:Sve nebitno osim činjenice da je prebrzo vozio.
A nije jedini.
Nadati se da će idući majmun sa ispravnim autom a neispravnim mozgom skinuti nogu sa gasa.
- basicm
#22449 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Registrovano auto ne moze preko 200? Ne daju mu tablice, ili onaj stiker na sajbi?
- O'zone
- Globalni moderator
#22450 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo sad gledam policajac u službenoj uniformi iz granapa sa ženom i maloljetnim djetetom i žena amj fino sjede naprijed dijete u krilo i odiše. Jbo zakon kad ga svako provodi