https://thebosniatimes.ba/17770/video-e ... o-pjesaka/Zejnep wrote:I nikom ništa izgleda. Idiot.
Otkud ovaj snimak?
jbg ocito je da je itekako odgovoran za smrt covjeka,al kao vazda kod nas pojeo vuk magarca
https://thebosniatimes.ba/17770/video-e ... o-pjesaka/Zejnep wrote:I nikom ništa izgleda. Idiot.
Otkud ovaj snimak?
Pokosio covjeka brutalno na pravdi Boga...bitanga_sa_otesa wrote:pa sta je debil? corav? da ovako pogazi covjeka...a po ovome kako ga je smotao vidim da levat pojma s voznjom nema ...
u mobitelLogovan wrote: Nije mi jasno kako ga nije vidio, u šta je gledao.
Od cinjenice da krivicna djela vlastodrzaca prolaze nekaznjeno strasnija je samo pomisao da ih uticajniji od njih mogu ovako izlagati pritiscima.vješalica wrote:Pogani bahatluk ne zastarjeva
A koji je korektiv za nalogodavce na vrhu? One sto su u najuzoj halci?JThomas wrote:bolje i takav pritisak i korektiv nego nikakav.
U principu njihovi vlasnici su im omogucili da se bahatewewa wrote:Od cinjenice da krivicna djela vlastodrzaca prolaze nekaznjeno strasnija je samo pomisao da ih uticajniji od njih mogu ovako izlagati pritiscima.vješalica wrote:Pogani bahatluk ne zastarjeva
Nisu u pitanju pp aparati nego oprema iz hidranta. Crijeva i mlaznice su nestale brzinom svjetlosti odmah po tehnickom prijemu. PP aparati su na sigurnom iza 7 staklenih vrata, u slucaju belaja, porazbijati pola zgrade ako uopste dobacis do prostorije gdje su aparati. Ne znas ko je veci pp strucnjak, nadaleko poznati upravitelj Metal Export ili trenutni PEV. Najbolje bi bilo da ne zatreba nista od navedenog, ali u slucaju belaja lakse ce biti pozar ugasiti fildzanom izvorske vode nego raspolozivom pp opremom.JThomas wrote:kad je unipromet u marka marulića rađen tehnički prijem, kružila je priča da je veći broj požarnih aparata donesen namjenski samo te dane, i odmah odnesen kad je završila komisija![]()
ne znam, ali lako može biti istina
pa odnio investitor crijeva na sljedeci objekatrizibizi wrote:Nisu u pitanju pp aparati nego oprema iz hidranta. Crijeva i mlaznice su nestale brzinom svjetlosti odmah po tehnickom prijemu. PP aparati su na sigurnom iza 7 staklenih vrata, u slucaju belaja, porazbijati pola zgrade ako uopste dobacis do prostorije gdje su aparati. Ne znas ko je veci pp strucnjak, nadaleko poznati upravitelj Metal Export ili trenutni PEV. Najbolje bi bilo da ne zatreba nista od navedenog, ali u slucaju belaja lakse ce biti pozar ugasiti fildzanom izvorske vode nego raspolozivom pp opremom.JThomas wrote:kad je unipromet u marka marulića rađen tehnički prijem, kružila je priča da je veći broj požarnih aparata donesen namjenski samo te dane, i odmah odnesen kad je završila komisija![]()
ne znam, ali lako može biti istina
Ovo je fotomontazaLogovan wrote:Nije mi jasno kako ga nije vidio, u šta je gledao.oldtajmer wrote:Semir Efendic
Na sliKi 10 jel ono neko lobanjom polirao sajbu?duga puska wrote:Na Otoci neki jaci sudar bio,sad mi gospoja javlja
Pojas je za pitjke....vješalica wrote:Na sliKi 10 jel ono neko lobanjom polirao sajbu?duga puska wrote:Na Otoci neki jaci sudar bio,sad mi gospoja javlja
jer pojas je za piĆke...vješalica wrote:
Na sliKi 10 jel ono neko lobanjom polirao sajbu?
pazi kako se izražaješbitanga_sa_otesa wrote:jer pojas je za piĆke...vješalica wrote:
Na sliKi 10 jel ono neko lobanjom polirao sajbu?