Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Kolaps u gradu. Sad cekamo dezurne dijasporce na temi da nam objasne da smo Banglades
Ovo danas što smo vidjeli je baš bilo za crne hronike.
Kolaps kod Energoinvesta na Pofalicima. A glupi zandari pustaju samo Hamdiju Cemerlica. A na Putu zivota kolona do Kranjceviceve
Vidio sam cirkus kod Energoinvesta. Strašno!
U ulici Krupska, frajer "zaglavio" u vodi. Mislio da može proći sa kantom od auta, vozio, vozio i stade ispred onog parkinga. Pa gdje si krenuo živ bio 100 godina.
Naplacuj ulaz u grad autom pa ces vidjet kolko ce bit auta...Sto neko napisa komentar na fb cim se neko rodi odma mu daj vozacku da moze na kafu atuom...
Svaka kuca po dva auta ima zivis u hrasnom imas trolu, tramvaj komercijalu, al jok daj da autom ja do grada
Da jos dodam nerelano velika kazna onom momku sto ubi ona dva krimosa...s obzirom na okolnosti tesko da je trebo i 10 dobit
juce nekako dosao do M.Dvora, ugasio auto i 40min u mjestu stajao . kad sam prosao Pofalice isto da sam na autoput izasao, auta kao da je nedelja prema Ilidzi,a prema gradu od studentskih domova u Nedzaricima kolona prema gradu .
jebote izasao iz auta kukovi mi se ukocili ne mogu da hodam
ali sam se dobro iznenadio, tu gdje sam stajao nije niko svirao i psovao eto onako
invincible1921 wrote:Naplacuj ulaz u grad autom pa ces vidjet kolko ce bit auta...Sto neko napisa komentar na fb cim se neko rodi odma mu daj vozacku da moze na kafu atuom...
Svaka kuca po dva auta ima zivis u hrasnom imas trolu, tramvaj komercijalu, al jok daj da autom ja do grada
Da jos dodam nerelano velika kazna onom momku sto ubi ona dva krimosa...s obzirom na okolnosti tesko da je trebo i 10 dobit
Optužnica Sanjina Sefića tereti da je 10. oktobra 2016. u večernjim satima, u ulici Zmaja od Bosne u Sarajevu, Golfom 6, krećući se brzinom od gotovo 105 kilometara na sat i pritom prošavši kroz crveno svjetlo na semaforu usmrtio Selmu Agić iz Bugojna i Editu Malkoč iz Bosanske Krupe, studentice Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće.
Istovremeno se Saru Sefić te Dinu Alića i Amara Salihovića tereti da su iste noći pomogli Sanjinu u bijegu iz BiH.
invincible1921 wrote:Naplacuj ulaz u grad autom pa ces vidjet kolko ce bit auta...Sto neko napisa komentar na fb cim se neko rodi odma mu daj vozacku da moze na kafu atuom...
imas ti auto ?
Imam na poso tramvajem idem
Dovoljno receno o tvom licemjerstvu. Ako zelis pricati o prenatrpanosti automobila u Sarajevu, shvati da si i ti onda dio problema. I ja sam, ali mi je draze u guzvi biti 2 sata sjedeci u svom autu nego se trpati sa jos 200 ljudi u tramvaju. Jesi li mozda vidio kako su izgledali tramvaji jucer od 5 do 7 sati ? Odnosno kako izgledaju svaki dan u jutarnjim-poslijepodnevnim spicama.
@AmirBaa nije se moj post uopsta odnosio samo na juce...nego opcenito govorim. Pa sto sam licemjeran, kazem ti imam auto, a na poso ili prije fax idem tramvajem, U grad navecer se fkt ne mogu sjetit kad sam autom otiso...auto gotovo iskljucivo koristim kad idem negdje van grada...
Ok ako neko zivi u Butmiru ili u vogosci radi u gradu nek ide autom, ali da ides autom 4/5 tramvjskih stanica zaista ne vidim svrhu samo se maltretiras jos vise
A ja glupe rasprave. Da gradski prevoz GRAS ima nekakvog smisla i da je pozudan isla bi raja, prvi necu da dajem za grasove karte nit je cisto nit mozes sjesti...
pola svih optuženih kaže da se ne sjeća. to je ono što ti omar na hodniku kaže da kažeš kad te dovode niko se time i ne bavi, jer se uračunljivost pretpostavlja, a suprotno se dokazuje.
ali da se svjedok koji je bio u vezi sa žrtvom ne sjeća, bitno je manje uobičajeno...
Idiot totalno promijenio priču. Čuj "nisam znao". Pa zašto je pobjegao onda? Zašto je zvao sestru i rekao joj da je udario djevojke i da mu trebaju pare i prevoz? Itd, itd, itd.
Mrš u pizdu materinu više, umri debilu u najgorim mukama.
onaj kome je stalo do života drugih neće to ni uraditi pod ovim i sličnim okolnostima. u neku ruku jeste tačno da se nesreća može desiti svakome. ali ne na ovaj način. ovo je nesreća koja je u startu obilježena i uzrokovana elementima kurcobolje za tuđi život.