Picke i sto je najgore niko se ne kurci po onom sto se vidi a misevi ih udaraju na foru.insomnia78 wrote:Ne znam ima li na citavom videu neko da je dobio s razlogom
Pravi smradovi, udaraju ljude dzaba, s ledja, izivljavaju se...
Sent from my iPhone using Tapatalk
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Neradnik
#5876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- zli_hordas
#5877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta treba da ti zakaze mec za 3 mjeseca,pjanom slabo sta rijec znaci.Neradnik wrote:Picke i sto je najgore niko se ne kurci po onom sto se vidi a misevi ih udaraju na foru.insomnia78 wrote:Ne znam ima li na citavom videu neko da je dobio s razlogom
Pravi smradovi, udaraju ljude dzaba, s ledja, izivljavaju se...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Troll_Happens
#5878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nismo se najbolje razumili, kad kazem sami su krivi mislim da je njegova krivica u tome sto je usao u posao koji pojma nema preko veze ili sta ti ja znam zbog njegove nespremnosti se desi belaj. Ne kazem da ce se odbraniti sto posto ali covjek ako je imalo spremniji daleko ce bolje odreagovat nego kicos koji samo sjedi i deblja. Ako je vec prihvatio taj posao onda treba da radi a ne da bjezi... jer kad je ulazio u to bio je svjestan rizika kojim se izlaze a nije to posao stajat na vratima i sredjivat ulaz napucanim trebama...zateznistub wrote:Svakakvih sam se gluposti ovdje nacitao, ali ova drzi rekord!Troll_Happens wrote: Ko sa svime tako i sa ovim... Nasi ljudi bi sve preko veze i stele samoda se uhljebe a sto pojma o poslu nemaju to je manje bitno. Sami su krivi kad se dogodi nesto ovako. To trebaju biti uvjezbani ljudi a ne invalidi koji sjede po kafama i puse....
Cuj sami krivi...
-
mali_balon
#5879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Troll_Happens wrote:nismo se najbolje razumili, kad kazem sami su krivi mislim da je njegova krivica u tome sto je usao u posao koji pojma nema preko veze ili sta ti ja znam zbog njegove nespremnosti se desi belaj. Ne kazem da ce se odbraniti sto posto ali covjek ako je imalo spremniji daleko ce bolje odreagovat nego kicos koji samo sjedi i deblja. Ako je vec prihvatio taj posao onda treba da radi a ne da bjezi... jer kad je ulazio u to bio je svjestan rizika kojim se izlaze a nije to posao stajat na vratima i sredjivat ulaz napucanim trebama...zateznistub wrote:Svakakvih sam se gluposti ovdje nacitao, ali ova drzi rekord!Troll_Happens wrote: Ko sa svime tako i sa ovim... Nasi ljudi bi sve preko veze i stele samoda se uhljebe a sto pojma o poslu nemaju to je manje bitno. Sami su krivi kad se dogodi nesto ovako. To trebaju biti uvjezbani ljudi a ne invalidi koji sjede po kafama i puse....
Cuj sami krivi...
Daj ba trolu gdje ce u sikjuriti bransi ocekivati belaj i ti svasta pircas, zar nije sikjuriti neka sigurnost bezbjednost, ono setkanje u uniformi i zajbanu facu napravit a ako puhne jaci vjetar odnijet ce ga.
Fakat svasta procitas, cuj obezbjedjenje neke manifestacije da ne ocekuje belaj, pa to je isto da se grasov sofer sjebe sto mora vozit.
A za ove heroje sa videa se vidi da su obicne pizde. Pred kraj se vidi kakvi su ti majstori kada se onajmali zgoljo prifatio debe i ne popusta, ne moze ga lik otresti sa sebe
- zli_hordas
#5880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Svakakvih sam se gluposti ovdje nacitao, ali ova drzi rekord!
Cuj sami krivi...[/quote]
nismo se najbolje razumili, kad kazem sami su krivi mislim da je njegova krivica u tome sto je usao u posao koji pojma nema preko veze ili sta ti ja znam zbog njegove nespremnosti se desi belaj. Ne kazem da ce se odbraniti sto posto ali covjek ako je imalo spremniji daleko ce bolje odreagovat nego kicos koji samo sjedi i deblja. Ako je vec prihvatio taj posao onda treba da radi a ne da bjezi... jer kad je ulazio u to bio je svjestan rizika kojim se izlaze a nije to posao stajat na vratima i sredjivat ulaz napucanim trebama...[/quote]
Daj ba trolu gdje ce u sikjuriti bransi ocekivati belaj i ti svasta pircas, zar nije sikjuriti neka sigurnost bezbjednost, ono setkanje u uniformi i zajbanu facu napravit a ako puhne jaci vjetar odnijet ce ga.
Fakat svasta procitas, cuj obezbjedjenje neke manifestacije da ne ocekuje belaj, pa to je isto da se grasov sofer sjebe sto mora vozit.
A za ove heroje sa videa se vidi da su obicne pizde. Pred kraj se vidi kakvi su ti majstori kada se onajmali zgoljo prifatio debe i ne popusta, ne moze ga lik otresti sa sebe
i sto neko rece kod nas bi u roku 5 min lik sa kasikarim dosao i zavrsio sijelo.[/quote]
Sta ce sa 550km ne moze mu biti za rezije a kamoli jos da bude spreman.
Cuj sami krivi...[/quote]
nismo se najbolje razumili, kad kazem sami su krivi mislim da je njegova krivica u tome sto je usao u posao koji pojma nema preko veze ili sta ti ja znam zbog njegove nespremnosti se desi belaj. Ne kazem da ce se odbraniti sto posto ali covjek ako je imalo spremniji daleko ce bolje odreagovat nego kicos koji samo sjedi i deblja. Ako je vec prihvatio taj posao onda treba da radi a ne da bjezi... jer kad je ulazio u to bio je svjestan rizika kojim se izlaze a nije to posao stajat na vratima i sredjivat ulaz napucanim trebama...[/quote]
Sta ce sa 550km ne moze mu biti za rezije a kamoli jos da bude spreman.
-
mali_balon
#5881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nismo se najbolje razumili, kad kazem sami su krivi mislim da je njegova krivica u tome sto je usao u posao koji pojma nema preko veze ili sta ti ja znam zbog njegove nespremnosti se desi belaj. Ne kazem da ce se odbraniti sto posto ali covjek ako je imalo spremniji daleko ce bolje odreagovat nego kicos koji samo sjedi i deblja. Ako je vec prihvatio taj posao onda treba da radi a ne da bjezi... jer kad je ulazio u to bio je svjestan rizika kojim se izlaze a nije to posao stajat na vratima i sredjivat ulaz napucanim trebama...[/quote]zli_hordas wrote:Svakakvih sam se gluposti ovdje nacitao, ali ova drzi rekord!
Cuj sami krivi...
Sta ce sa 550km ne moze mu biti za rezije a kamoli jos da bude spreman.[/quote]
Nek se makne u stranu, tj. nek oslobodi radno mjesto mozda ima neko, a garant ima, koji ce biti spreman.
- makse seljanko makse
#5882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovi rusi na klipu su sve do jednog ubijeni,osveta zrtava valjda
U bkc-u je ova druga verzija tacna,bio sam tu noc tamo i taj lik je bio kod bine gdje su bile ove plesacice.
Nisam vidio sta se tacno dogadjalo ali sam na kraju vidio ovog momka sto je izboden u vrat,malo je reci da sam se sjebo.
Sreca je pa su ga odmah uhvatili i nije im uspio pobjeci,zastitari su ga odvalili od batina dok nije dosla policija,makar sam to uspio primjetiti po podlivima na glavi.
U bkc-u je ova druga verzija tacna,bio sam tu noc tamo i taj lik je bio kod bine gdje su bile ove plesacice.
Nisam vidio sta se tacno dogadjalo ali sam na kraju vidio ovog momka sto je izboden u vrat,malo je reci da sam se sjebo.
Sreca je pa su ga odmah uhvatili i nije im uspio pobjeci,zastitari su ga odvalili od batina dok nije dosla policija,makar sam to uspio primjetiti po podlivima na glavi.
- DaysleepeR
#5883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pravi zaštitari profesionalci ovako rješavaju probleme
-
BadBoy
#5884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Grozno je šta god da se desilo, tj. koja god da je verzija priče istinita. Ali ne mogu se nekako oteti utisku da mi je ova druga varijanta, u kojoj pijani idiot, naoružan nožem, i koji je spreman izbosti dvoje ljudi na bigajri hak, hoda cijelu noć među masom ljudi koji su tu došli da se provedu...makse seljanko makse wrote:Ovi rusi na klipu su sve do jednog ubijeni,osveta zrtava valjda![]()
Zapitajmo se pored kakvih sve mentola se nađemo vani u ovim kafanama i klubovima.
- Havatar
#5885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nema sta da se zamislis gdje god ima alkohola ima svakakvog svijeta , to je uvijek bilo.
- makse seljanko makse
#5886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma kod tog lika je najmanji problem bio alkohol koliko sam mogao skontati,izgledao je kao oni narkici sto se ubijaju metamfetaminom.Meni nije jasno kako je uspio unjet ono nozinu unutra,mene i raju su pregledali kao zadnje krimose a frajer lovacki noz hladno unese i napravi sranje.Ja se nadam da ce momak izdrzati.
Valjda ce sada vise racuna voditi kod tih preglada kad je jedan od njih nazalost stradao.
Valjda ce sada vise racuna voditi kod tih preglada kad je jedan od njih nazalost stradao.
- Pasiflora
#5887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa zar ovo nije za nogama izgaziti?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
D E P O | Hronika
DANAS U CENTRU SARAJEVA: Maloljetnik ukrao mami automobil, vukao je po ulici i pobjegao
Utorak | 07.01.2014.
Majka je danas primijetila svoje vozilo kojim je upravljao njen sin, te ga je pokušala zaustaviti u čemu nije uspjela, a povrede je zadobila dok je vozilo vuklo prema ulici Maršala Tita
Sarajevska policija obaviještena je danas u 12.10 sati da se u neposrednoj blizini raskrsnice ulica Mula Mustafe Bašeskije i Safvet bega Bašagića, općina Stari Grad Sarajevo, dogodila saobraćajna nesreća, piše Oslobodjenje.ba.
Prema prijavi, žena je pokušala je ući u automobil Škoda fabia, plave boje, koji se nije zaustavio, te ubrzao kretanje vukući ženu, a potom udario u Ford, nakon čega se udaljio u pravcu ulice Maršala Tita.
Prema informacijama iz MUP-a, žena je spala sa vozila u blizini tramvajskog stajališta Katedrala, a potom se obratila u Opću bolnicu "Prim.dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, radi ukazivanja ljekarske pomoći, saopćeno je iz MUP-a KS.
Policija je utvrdila da je povrijeđena 4. januara ove godine prijavila policiji da je njen maloljetni sin N.Z. (16), učenik IX razreda osnovne škole, dva dana ranije odvezao se njenom Škoda fabiom, a iz kuće je ukrao i određenu sumu novca. Prema njenoj izjavi N.Z. je pokušala zaustaviti policija na području općine Trnovo, ali se on oglušio o naredbe i nastavio kretanje u pravcu općine Foča.
Naime, majka je danas primijetila svoje vozilo kojim je upravljao njen sin, te ga je pokušala zaustaviti u čemu nije uspjela, a povrede je zadobila dok je vozilo vuklo prema ulici Maršala Tita.
O ovom slučaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog događaja, kao i pronalasku maloljetnika i vozila.
(Oslobodjenje.ba, ** No links ** PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
D E P O | Hronika
DANAS U CENTRU SARAJEVA: Maloljetnik ukrao mami automobil, vukao je po ulici i pobjegao
Utorak | 07.01.2014.
Majka je danas primijetila svoje vozilo kojim je upravljao njen sin, te ga je pokušala zaustaviti u čemu nije uspjela, a povrede je zadobila dok je vozilo vuklo prema ulici Maršala Tita
Sarajevska policija obaviještena je danas u 12.10 sati da se u neposrednoj blizini raskrsnice ulica Mula Mustafe Bašeskije i Safvet bega Bašagića, općina Stari Grad Sarajevo, dogodila saobraćajna nesreća, piše Oslobodjenje.ba.
Prema prijavi, žena je pokušala je ući u automobil Škoda fabia, plave boje, koji se nije zaustavio, te ubrzao kretanje vukući ženu, a potom udario u Ford, nakon čega se udaljio u pravcu ulice Maršala Tita.
Prema informacijama iz MUP-a, žena je spala sa vozila u blizini tramvajskog stajališta Katedrala, a potom se obratila u Opću bolnicu "Prim.dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, radi ukazivanja ljekarske pomoći, saopćeno je iz MUP-a KS.
Policija je utvrdila da je povrijeđena 4. januara ove godine prijavila policiji da je njen maloljetni sin N.Z. (16), učenik IX razreda osnovne škole, dva dana ranije odvezao se njenom Škoda fabiom, a iz kuće je ukrao i određenu sumu novca. Prema njenoj izjavi N.Z. je pokušala zaustaviti policija na području općine Trnovo, ali se on oglušio o naredbe i nastavio kretanje u pravcu općine Foča.
Naime, majka je danas primijetila svoje vozilo kojim je upravljao njen sin, te ga je pokušala zaustaviti u čemu nije uspjela, a povrede je zadobila dok je vozilo vuklo prema ulici Maršala Tita.
O ovom slučaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog događaja, kao i pronalasku maloljetnika i vozila.
(Oslobodjenje.ba, ** No links ** PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)
- sorcerer
#5888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
otisao u zavicajPasiflora wrote: ali se on oglušio o naredbe i nastavio kretanje u pravcu općine Foča.
- johntra
#5889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Šta je ono na Željinom bilo, izgorio neki Passat, a murija ogradila mjesto prekoputa stadiona...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zaista nemam komentara
- Logovan
#5891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja bih ovog balavca istukao toliko da sebi ne bi došao naredne 2-3 godine.Pasiflora wrote: DANAS U CENTRU SARAJEVA: Maloljetnik ukrao mami automobil, vukao je po ulici i pobjegao
- drndalo
#5892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma jok, kupice mama njemu Golfa 7, neka ima, djete mamino... 
-
Pirija
#5893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Logovan wrote:Ja bih ovog balavca istukao toliko da sebi ne bi došao naredne 2-3 godine.Pasiflora wrote: DANAS U CENTRU SARAJEVA: Maloljetnik ukrao mami automobil, vukao je po ulici i pobjegao
ma nije mu ovo prvi put sto je najgore, prosli put je maznuo par hiljada maraka uz fabiju pa ga nije bilo par dana
- uglavnomja
#5894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
valjda je prije 4-5 dana maznuo pare i auto i od tad ga trazePirija wrote:Logovan wrote:Ja bih ovog balavca istukao toliko da sebi ne bi došao naredne 2-3 godine.Pasiflora wrote: DANAS U CENTRU SARAJEVA: Maloljetnik ukrao mami automobil, vukao je po ulici i pobjegao
ma nije mu ovo prvi put sto je najgore, prosli put je maznuo par hiljada maraka uz fabiju pa ga nije bilo par dana
hebote, 16 godina i 9. razred
- O'zone
- Globalni moderator
#5895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bit će od njega ugledan građanin grada Sarajeva možda čak dogura i do neke funkcije u Kantonu pa i dalje dok postane punoljetan.uglavnomja wrote:
valjda je prije 4-5 dana maznuo pare i auto i od tad ga trazea mama ga vidjela na ulici i pokusala zaustaviti
hebote, 16 godina i 9. razred
-
nema me tamo
#5896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Logovan wrote:Ja bih ovog balavca istukao toliko da sebi ne bi došao naredne 2-3 godine.Pasiflora wrote: DANAS U CENTRU SARAJEVA: Maloljetnik ukrao mami automobil, vukao je po ulici i pobjegao
Tako svi..
Ja bi' ovo ja bi' ono...
Sjecas se kad je onaj lik ubio 3 psa cini mi se i snimo?
Kad se diglo pola grada na internetu da ga razapne..
I nikad ništa od toga nije bilo sve na prici ostalo..
Kao mali milion još stvari, pazi ovo ne napadam tebe..Nego jednostavno mi više mrsko slušat..
Neznam šta mi bi pa se i javi sad...Zato i propada drzava u pojedinim stvarima niko da se digne i pocne rusvaj pravit'..
A i imaš ime ovog malog, pa poslije škole ga uvijek mozes išamarat i zasluzio je..Kad vec kritike dijelim i ja sam vala isti ko citavo Sarajevo i ja cekam tu neku iskru...
- karanana
#5897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zna li neko sto je denis stojnic uhapsen?
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#5898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pričao na mobitel dok je prelazio preko pješačkog.karanana wrote:zna li neko sto je denis stojnic uhapsen?
- jazzer
#5899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Izgleda davao na kamatu.karanana wrote:zna li neko sto je denis stojnic uhapsen?
- vješalica