Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote:
Jes za raju, ali izgleda da su se profe uprpale, nije to zbog ucenika. A tu ce se zaposliti i koji zastitar koji ce nadlgedati te detektore itd itd
da su profesori tako bitni Kantonu, ne bi im plate kasnile. maloumno "rješavanje" problema.
ništa bez jedne jedine stvari. ona se zove izvjesnost kazne. kad se to bude imalo, tada će se uvesti neki red. ali kako izvjesnost kazne povlači i neka druga društvena pitanja, još ćemo se mi načekati oko toga svega.
odgovornost i kazne. Niko nije odgovarao za stimanje tendera, za lose javne radove, za utaje, za otvaranje novih pozicija i zaposljavanje najbližih i slično. Kada sve skontaš, dobro postojimo
Chmoljo wrote:čudi me da niko nije prokomentarisao genijalnu odluku da se postave detektori metala u sarajevske škole
Eto koliko je glupa odluka, nije se čak ni komentarisala.
I ti detektori su smiljurija. Uvijek sa sobom nosim čakijicu na fol švicarskog nožića. Oduzimali su mi mobitel, ključeve od auta, stana, siću iz đepova ali NIKAD ovu čakijicu koja čak ima i futrolu. Da ne kažem da neki materijali ometaju detektore.
Čisto bacanje prašine u oči i uzimanje para.
na FB citam, neko napisao da je to isti tramvaj koji je prosle godine, u isto vrijeme, pod istim vremenskim uslovima, usmrtio zenu..i da je to isti tramvaj u kojem je zboen Denis Mrnjavac..
kenzo wrote:na FB citam, neko napisao da je to isti tramvaj koji je prosle godine, u isto vrijeme, pod istim vremenskim uslovima, usmrtio zenu..i da je to isti tramvaj u kojem je zboen Denis Mrnjavac..
I da je naša raja generalno loša u izmišljanju urbanih legendi.
kenzo wrote:na FB citam, neko napisao da je to isti tramvaj koji je prosle godine, u isto vrijeme, pod istim vremenskim uslovima, usmrtio zenu..i da je to isti tramvaj u kojem je zboen Denis Mrnjavac..
I isti koji je imao onaj udes prije koji dan, i prije koju godinu, to su zaboravili napisati
prvo i osnovno zenu koju je zgazio tramvaj nedavno dole par metara nize preko puta geodetskog zavoda, je pocinila samoubistvo tj.legla je na sine i zgazio je zadnji tramvaj koji je isao u garazu nesto iza ponoci i to nije na istom mjestu...
mislim stvarno kakvim se gadostima svijet sluzi
neke zavjere i gluparije besposlenih glupača
a denis je ubijen u tramvaju zutom starom sot je imao merkur reklamu
bila je dokumentarna emisija i dobro se sjecam kako je majka rekla kako se gras nije udostojio da promjeni garažni broj isto gi prikazivali ga...
Uhapšen razbojnik koji je napao sutkinju Suda BiH Tatjanu Kosović
Pripadnici MUP-a KS uhapsili su mladića H. E. (rođen 1982. godine) iz Hadžića zbog sumnje da je napao sutkinju Suda BiH Tatjanu Kosović prije nekoliko dana na Alipašinom Polju.
Kako saznajemo, uhapšen je Edin Halid. Sumnjiči ga se da je 26. novembra oko 16:30 sati u ulici Semira Frašte na Alipašinom Polju napao Tatjanu Kosović, sutkinju Suda BiH, kojoj je oteo mobitel.
Uhapšen razbojnik koji je napao sutkinju Suda BiH Tatjanu Kosović
Pripadnici MUP-a KS uhapsili su mladića H. E. (rođen 1982. godine) iz Hadžića zbog sumnje da je napao sutkinju Suda BiH Tatjanu Kosović prije nekoliko dana na Alipašinom Polju.
Kako saznajemo, uhapšen je Edin Halid. Sumnjiči ga se da je 26. novembra oko 16:30 sati u ulici Semira Frašte na Alipašinom Polju napao Tatjanu Kosović, sutkinju Suda BiH, kojoj je oteo mobitel.
Hvala im sto su pokazali da se moze, kad se hoce
eeee kamo srece da smo svi mi sutkinje i sudije... pas mater, koliko se ovakvih slucajeva otimacine desi pa drotovi samo slegnu ramenima, eventualno ti daju album sa fotkama da pregledas i tako se zabavis i pojeo vuk magarca... ali sutkinja, e brale, to se mora odmah istraziti i pronaci pocinioca...
holowey wrote:eeee kamo srece da smo svi mi sutkinje i sudije... pas mater, koliko se ovakvih slucajeva otimacine desi pa drotovi samo slegnu ramenima, eventualno ti daju album sa fotkama da pregledas i tako se zabavis i pojeo vuk magarca... ali sutkinja, e brale, to se mora odmah istraziti i pronaci pocinioca...
Ima nas jednakijih medju jednakim . Isto ce sigurno dobiti i vecu kaznu.