slazem sejulisiz es grant wrote:Ali čuj im AV_MAU retorike "prava žena". A šta da je bio muškarac, nikom ništa? Je li on nju vrijeđao kao ženu ili kao ljudsko biće? Joj ovi nevladini seratori, samo izmišljaju nove kategorije "ugroženih" da bi na njihovoj "zaštiti" digli pare.djeco rucak je gotov wrote:ovo je na dobrinji nije od neki dan.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Hemera
#5451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
baš gledam na TVu neka žena u ZGjulisiz es grant wrote:Ali čuj im AV_MAU retorike "prava žena". A šta da je bio muškarac, nikom ništa? Je li on nju vrijeđao kao ženu ili kao ljudsko biće? Joj ovi nevladini seratori, samo izmišljaju nove kategorije "ugroženih" da bi na njihovoj "zaštiti" digli pare.djeco rucak je gotov wrote:ovo je na dobrinji nije od neki dan.
kao mi se zalažemo protiv nasilja nad ženama... i nastavi u tom tonu
a koliko samo nasilja ima među muškarcima... izgleda o tome sramota govoriti ili šta
- Edin H.
#5453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Apsolutno, poput one u engleskom Parlamentu sto je spucala Harisu S. samar, samo sto je uhvatio za guzicu. Jos covjek prije toga zdrmo flasu viskijaBlack swan wrote: baš gledam na TVu neka žena u ZG
kao mi se zalažemo protiv nasilja nad ženama... i nastavi u tom tonu
a koliko samo nasilja ima među muškarcima... izgleda o tome sramota govoriti ili šta
- Hemera
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakvo je ovo rafalanje
Dan republike?
Dan republike?
- Avanes
#5456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na Malti se bas lijepo culo, ja kontao vatromet, pa opet kontam koc e u ova doba.
Zarafalalo se bas fino.
Zarafalalo se bas fino.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#5457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja jos vjerujem da je vatromet, jer ako nije, onda je bio bas okrsaj.
-
nino90
#5458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma vatromet garant,
-
ek0
#5459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jes' vatromet bio, vidio licno.
- O'zone
- Globalni moderator
#5460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Oštetio im tip vozila pred nosom. Što se mi samo nadamo da će da zaštite našu imovinu
Sarajlija oštetio tri policijska vozila
Osoba čiji su inicijali B.D. (24) iz Sarajeva uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je oštetila tri službena vozila MUP-a Kantona Sarajevo.
On je jučer u 1:15 sati u ulici Mis Irbina, općina Centar, oštetilo tri parkirana vozila MUP-a Kantona Sarajevo, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.
O tome je obaviješten dežurni tužilac Kantona Sarajevo.
Isti dan nakon kriminalističke obrade osumnjičeni je pušten iz službenih prostorija.
U neposrednoj blizini mjesta gdje su oštećena vozila Lada niva, Golf šest i Toyota nalazi se sjedište MUP-a Kantona Sarajevo.
-
pathyeshme
#5461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ima kod mene na Čengić Vili jedna žena koja vazda hrani i skuplja pse lutalice. Uglavnom, sad s prozora prisustvovah sceni gdje joj čovjek prijeti da će je prebiti. Naime, napali su ti psi neku ženu, a ona je bila tu ali kurcem nije mrdnula da ih dozove sebi ili bilo kako spriječi napad (što može, jer je psi slušaju i vazda hodaju za njom). Elem, poslije toga je izbila svađa gdje joj je jedan čovjek prijetio da će nju izmarisati ako psi još ikog napadnu, dok je napadnuta žena priprijetila da će ih sve potrovati.
- Hemera
#5462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vidiš da su joj izazivali ščenad!šta ti je.... 
- Kal El
#5463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovi ljubitelji (ovi ekstremni) nisu udure u glavipathyeshme wrote:Ima kod mene na Čengić Vili jedna žena koja vazda hrani i skuplja pse lutalice. Uglavnom, sad s prozora prisustvovah sceni gdje joj čovjek prijeti da će je prebiti. Naime, napali su ti psi neku ženu, a ona je bila tu ali kurcem nije mrdnula da ih dozove sebi ili bilo kako spriječi napad (što može, jer je psi slušaju i vazda hodaju za njom). Elem, poslije toga je izbila svađa gdje joj je jedan čovjek prijetio da će nju izmarisati ako psi još ikog napadnu, dok je napadnuta žena priprijetila da će ih sve potrovati.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
čudi me da niko nije prokomentarisao genijalnu odluku da se postave detektori metala u sarajevske škole 
- Kruske su jabuke
#5465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Genijalna odluka pored plaćanja studentskih domova. Ipak se na plaćanju studentskog smještaja ne može zaraditi. Gluho bilo
- drug_profi
#5466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A sta reci, brate mili.Chmoljo wrote:čudi me da niko nije prokomentarisao genijalnu odluku da se postave detektori metala u sarajevske škole
Po meni linija manjeg otpora. Standardno zamazivanje ociju i koncentrisanje na posljedice, a zanemarivanje uzroka.
Nek neko objasni kako je titina milicija mogla zavesti red i mir, a ova ne moze?! Moze ali nece. Kakva demokratija i slobode?
Jel sloboda detektor metala u skoli? Prije si ih samo na aerodromu mogao vidjeti, sad su posvuda. Sloboda je kad je razbojnik u muriji, siledzija modrih ledja u celiji, a ucenik u skoli.
- sorcerer
#5467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
neko ce fino hajrovat od tala za nabavku tih silnih detektora......
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
@sorcerer, mislim da je to glavni razlog.
drugo je to što se može reći da se nešto uradilo
samo bih volio da vidim koliko je to bilo izbodene i upucane djece u prostorijama škola
zar je potrebno išta ogovriti kada svi znamo da je uvijek bilo:
*ebaću ti mater POSLIJE škole
yebena smijurija.
drugo je to što se može reći da se nešto uradilo
*ebaću ti mater POSLIJE škole
yebena smijurija.
- uglavnomja
#5469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
isto kao i kamere za videonadzorsorcerer wrote:neko ce fino hajrovat od tala za nabavku tih silnih detektora......
- Kruske su jabuke
#5470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa ima li iko aktivan da spriječi to zaradjivanje na budžetu koji mi punimo ili ćemo i ovo pustiti kao i sve?
- sorcerer
#5471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma glavni za sve u ovoj drzavi,uvijek je prisutno pitanje imal mene gdje tu?Chmoljo wrote:@sorcerer, mislim da je to glavni razlog.
kad sam procitao vijest za te detektore odmah sam se sjetio filma jednog prije rata ,mislim da se zvao class of 1999.....
-
mali_balon
#5472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jes za raju, ali izgleda da su se profe uprpale, nije to zbog ucenika. A tu ce se zaposliti i koji zastitar koji ce nadlgedati te detektore itd itdChmoljo wrote:@sorcerer, mislim da je to glavni razlog.
drugo je to što se može reći da se nešto uradilosamo bih volio da vidim koliko je to bilo izbodene i upucane djece u prostorijama škola
![]()
*ebaću ti mater POSLIJE škole![]()
yebena smijurija.
-
BadBoy
#5473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Može li se fakat kako pobuniti protiv ovoga, pa ja veći idiotluk odavno nisam vidio...
- drug_profi
#5474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Uvijek nadjemo pogresne stvari da se oko njih bunimo.BadBoy wrote:Može li se fakat kako pobuniti protiv ovoga, pa ja veći idiotluk odavno nisam vidio...
Oko cijena vode niko ni bekno nije, npr. a to nas sve tangira.
-
BadBoy
#5475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma znam drug, treba ustat jednom generalno protiv svega, ali ne možeš kad je ovdje svima cilj da postanu oni uhljebljeni i jebu ostale, a ne da nam svima skupa bude bolje.