SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- vješalica
#4251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Postavlja se pitanje kako škole kao vaspitno-obrazovne ustanove rade na prevenciji kriminala,kad imaju i ekscese u svojim učionicama,hodnicima,ali se o tome ne priča.Sad kad je uzelo maha,onda problem. 
- O'zone
- Globalni moderator
#4252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Podmetnut požar u redakciji Slobodne Bosne u Sarajevu
U četvrtak oko 17 sati na vratima redakcije Slobodne Bosne u Sarajevu je podmetnut požar.
Požar je najprije dojavljen zaštitarskoj agenciji preko alarma, a i komšije u ulazu u kojem se nalazi redakcija su obavijestili vatrogasce o požaru. Sve se odigralo nakon radnog vremena.
U redakciji se osjetio miris zapaljive tečnosti koja je najvjerovatnije izazvala plamen koji je zahvatio veliki dio vrata. Podmetač ispred vrata je spaljen, a vatra je zahvatila i dio linoleuma. Tu je bio i komad papira ili maramice kojim je vrlo moguće požar izazvan, piše na portalu Slobodne Bosne.
"Očito se radi o nekom upozorenju i zastrašivanju. Prije pet-šest godina su nam opljačkali redakciju, nije odneseno ništa toliko materijalno vrijedno, koliko je odneseno podataka. Ne znam uopšte kako prokomentarisati jedan ovakav napad", kaže urednik Slobodne Bosne Senad Avdić.
- ranger
#4253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
skole vise nisu ni vaspitne ni obrazovne, danas roditelji imaju zlatnu djecu pa im prosvjetni radnici ne smiju dati ni losu ocjenu a ne do Bog naruzit ...vješalica wrote:Postavlja se pitanje kako škole kao vaspitno-obrazovne ustanove rade na prevenciji kriminala,kad imaju i ekscese u svojim učionicama,hodnicima,ali se o tome ne priča.Sad kad je uzelo maha,onda problem.
- sorcerer
#4254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ranger wrote: skole vise nisu ni vaspitne ni obrazovne, danas roditelji imaju zlatnu djecu pa im prosvjetni radnici ne smiju dati ni losu ocjenu a ne do Bog naruzit ...
- Troll_Happens
#4255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hhahahaha mora da je neka fina nije nikad vidjela k... hahaha pa se izgubila kad je vidjela chundaru hahahaibizza wrote:"U ispovijesti Sarajke Lejle navedeno je da je presretanje u tom slučaju imalo i seksualni kontekst, jer je nakon što je prvi put tražio novac, a zatim i cigaretu, mladić ovoj djevojci pokazao i svoj spolni organ, zbog čega je ona ostala traumatizirana. Naravno, i zbog svega ostalog."gnjev wrote:http://www.haber.ba/vijesti/bih/56793-p ... -foto.html
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130916107
I Grbavica postade ghetto
Neki dan na Grbavici mojoj prijateljici lik pokazao k***c![]()
Pretpostavljam da je to ovaj idiot.
- drug_profi
#4256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Blgo tebi i tvojoj materi s tobom.
-
ibizza
#4257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koji si ti kloc!Troll_Happens wrote:hhahahaha mora da je neka fina nije nikad vidjela k... hahaha pa se izgubila kad je vidjela chundaru hahahaibizza wrote:"U ispovijesti Sarajke Lejle navedeno je da je presretanje u tom slučaju imalo i seksualni kontekst, jer je nakon što je prvi put tražio novac, a zatim i cigaretu, mladić ovoj djevojci pokazao i svoj spolni organ, zbog čega je ona ostala traumatizirana. Naravno, i zbog svega ostalog."gnjev wrote:http://www.haber.ba/vijesti/bih/56793-p ... -foto.html
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130916107
I Grbavica postade ghetto
Neki dan na Grbavici mojoj prijateljici lik pokazao k***c![]()
Pretpostavljam da je to ovaj idiot.
- kokuz_sa
#4258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
najsmjesnije od svega u ovoj prici oko grbavie je da sam negdje procitao na portalima da je"Kalimero"
oformio gradjane da traze "manijaka"
samo iz kojeg li razloga
mozda da i njemu pokaze lik cunu
oformio gradjane da traze "manijaka"
samo iz kojeg li razloga
mozda da i njemu pokaze lik cunu
- Hajlac
#4259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na temu straha i Crne hronike
:
- astrid
- insomnia78
#4261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako je mače?

s' moje sokoćalo
s' moje sokoćalo
- drug_profi
#4262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 30921075#4
Saucesce porodici.
Nije mi jasno kako se nabio na banderu iz suprotnog pravca? Ne mogu vjerovati da je tako brzo vozio da je preletio preko sina i fulio sav saobracaj u tri trake i pogodio stub.
Saucesce porodici.
Nije mi jasno kako se nabio na banderu iz suprotnog pravca? Ne mogu vjerovati da je tako brzo vozio da je preletio preko sina i fulio sav saobracaj u tri trake i pogodio stub.
- vješalica
#4263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Užas.Očito divljanje po cesti.
- sorcerer
#4264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
drugi profil wrote: Nije mi jasno kako se nabio na banderu iz suprotnog pravca? Ne mogu vjerovati da je tako brzo vozio da je preletio preko sina i fulio sav saobracaj u tri trake i pogodio stub.
inercija prijatelju, vjerovatno se izvrtio ranije i zamotao se oko stuba.......zalosno.....
- drug_profi
#4265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako ce po inerciji zabiti se tom silom na stub iz pravca suprotnog kretanju, da se auto zamota. Jedino ako nije opalio sa druge strane pa se tako zakacen za stub okrenuo 180° oko njega.sorcerer wrote:drugi profil wrote: Nije mi jasno kako se nabio na banderu iz suprotnog pravca? Ne mogu vjerovati da je tako brzo vozio da je preletio preko sina i fulio sav saobracaj u tri trake i pogodio stub.
inercija prijatelju, vjerovatno se izvrtio ranije i zamotao se oko stuba.......zalosno.....
- sorcerer
#4266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa kazem ti da se prije bandere vjerovatno izvrtio iz nekog drugog razloga ,mozda ga je neko zakacio,mozda je dirnuo ivicnjak ...i poslije piruete je dosao do bandere i kad je udario u nju okrenuo se 180 stepeni u pravcu kretanja zato je auto postavljen tako nelogicno.da je preletio sine ne bi imao tockove i bilo bi zemlje s druge strane ceste ...mislim meni je taj slijed najlogicniji....
- drug_profi
#4267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da, to sam i ja tako skontao.sorcerer wrote:pa kazem ti da se prije bandere vjerovatno izvrtio iz nekog drugog razloga ,mozda ga je neko zakacio,mozda je dirnuo ivicnjak ...i poslije piruete je dosao do bandere i kad je udario u nju okrenuo se 180 stepeni u pravcu kretanja zato je auto postavljen tako nelogicno.da je preletio sine ne bi imao tockove i bilo bi zemlje s druge strane ceste ...mislim meni je taj slijed najlogicniji....
- JanuaryJones
#4268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da Bog mili sačuva 
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
made_in_sarajevo
#4269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ns autoputu prema blazuju tezak sudar bio. Kamion se prevrno,kombi i auto jos nastradali. Dvijr hitne sti sam ja vidio i vatrogasci dosli
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
- uglavnomja
#4271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ima li zivih ih kombija
- Zovem se Zelena
#4272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Strašno! Srećom, čitam, samo 3 osobe povrijeđene.
- johntra
#4273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kako su ovo uspjeli? hoće li ko reći ovim vrlim urednicima klixa da imaju fotke na forumu? 
edit:tek sad vidjeh da su iz Avaza...ipak, mogu ih potpisati kulturno...
edit:tek sad vidjeh da su iz Avaza...ipak, mogu ih potpisati kulturno...
- Hemera
#4274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Javljaju na TVSA da je u ulici Hasana Bibera do br.39 se desila eksplozija plina i da je povrijeđeno više lica... 
- O'zone
- Globalni moderator
#4275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hemera wrote:Javljaju na TVSA da je u ulici Hasana Bibera do br.39 se desila eksplozija plina i da je povrijeđeno više lica...
Eksplodirao plin u Velešićima, teško povrijeđena tri člana porodice
U sarajevskom naselju Velešići u ulici Hasana Bibera na broju 39, vila Selin, došlo je do eksplozije plina u kojoj su povrijeđene tri osobe.
Vila Selin
Riječ je o članovima jedne porodice i sve troje su životni ugroženi.
"B.D. (1969), J.D. (1937) i A.D. (1986) dovezeni su na Kliniku urgentne medicine oko 16:55 sati. Stanje pacijenata je izuzetno teško. U toku je uspostavljanje detaljne dijagnostike, a pacijenti će biti zadržani na Klinici za rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju", rekla je za Klix.ba Selma Mulić, glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.
S porodicom je dovezena i četverogodišnja djevojčica koja je otpuštena s klinike nakon što je pregledom utvrđeno da nije povrijeđena.
Eksplozija se dogodila oko 16:27 sati i nije bilo požara.
Na mjestu nesreće nalaze se pripadnici MUP-a KS, Profesionalne vatrogasne jedinice, kantonalni tužilac i uposlenici Sarajevogasa.