SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#4051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa samo pogledajte lokaciju dzamije u bacicima i sve vam je jasno ... i ako se neko pobuni, islamofob i proklet za sva vremena
- vjesticanametli
#4052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pocrkali vise sa zapisavanjem idioti
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#4053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kako je krenulo na Ilidzi za par godina svako ce imati svoju dzamijuvjesticanametli wrote:pocrkali vise sa zapisavanjem idioti
-
drugi_profil
#4054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa frajer je nabio dzamiju na Stupu a znao je da tuda treba ide brza cesta i gdje niko nije mogao dobiti gradjevinsku.. Nije bilo nigdje 500 kvadrata opstinske zemlje nego kraj katolickog groblja na ruti najprometnijeg tranzita?
- gnjev
#4055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vise bih volio vidjeti zastave sa ljiljanima na banderi nego ove dzamije
-
drugi_profil
#4056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma tip je bolesni kriminalac koji se pokusava iskupti kod boga gradnjom vjerskih objekata.
-
dorkcic
#4057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nemojte zezat da je ovo izjavio. Ja načelnika i govana. Kako je samo povezao crkve, bune i paščad? I koji način izražavanja za jednog načelnika fuj.O'zone wrote:- Ovdje će biti džamija i onaj ko hoće da pravimo crkvu, napravićemo i nju. Sve je po zakonu, sve je pošteno. Oni koji pokreću bune i štrajkove i drže paščad nama ne smetaju, ali nećemo im dozvoliti da im smeta i naša džamija - izjavio je Memić.
- gnjev
#4058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sad ce opet po mahalama podjelit par vocki i sve udure. Seoska varalica vidi mu se na faci .dorkcic wrote:Nemojte zezat da je ovo izjavio. Ja načelnika i govana. Kako je samo povezao crkve, bune i paščad? I koji način izražavanja za jednog načelnika fuj.O'zone wrote:- Ovdje će biti džamija i onaj ko hoće da pravimo crkvu, napravićemo i nju. Sve je po zakonu, sve je pošteno. Oni koji pokreću bune i štrajkove i drže paščad nama ne smetaju, ali nećemo im dozvoliti da im smeta i naša džamija - izjavio je Memić.
-
Bodkin
#4059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zavalio nas je sve kolektivno gradnjom one dzamije tacno na mjestu kuda je trebao da ide novi prosireni put za ulaz u sarajevo
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
u Hrasnici vec imaju 4Matijevic_Vlado wrote:kako je krenulo na Ilidzi za par godina svako ce imati svoju dzamijuvjesticanametli wrote:pocrkali vise sa zapisavanjem idioti![]()
-
amko761
#4061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa to je namjerno hrvatima tu zabijena džamija. Poruka valjda...drugi_profil wrote:Pa frajer je nabio dzamiju na Stupu a znao je da tuda treba ide brza cesta i gdje niko nije mogao dobiti gradjevinsku.. Nije bilo nigdje 500 kvadrata opstinske zemlje nego kraj katolickog groblja na ruti najprometnijeg tranzita?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Uvijek i je bilo fascinantno, i pitao sam se, pa ko zapravo da svoj glas za ovakve krkane? Memic, Bosnjacka, mini verzija, krkana predvodnika, Milorada Dodika, zapravo je paradigma danasnje BiH.
Brutalni primitivizam, je zapravo, ocigledno, karakteristika koju nas narod voli i cijeni. U suprotnom ni Memic, a ni Milorad, nebi dobijali toliku kolicinu podrske i glasova.
Zemlja ubogih gorstaka.
Civilizacijski iskorak, zapravo dva iskoraka, to je ono kroz sta treba proci BH drustvo. Nikakve instant varijante napretka, imaginarna ubrizgavanja finansijskih sretstava i sl. Dakle, emancipacija, moral i potencirane pravih vrijednosti. A na to cemo se jos nacekati. To mozda dozive nasa djeca. Mozda.
Brutalni primitivizam, je zapravo, ocigledno, karakteristika koju nas narod voli i cijeni. U suprotnom ni Memic, a ni Milorad, nebi dobijali toliku kolicinu podrske i glasova.
Zemlja ubogih gorstaka.
Civilizacijski iskorak, zapravo dva iskoraka, to je ono kroz sta treba proci BH drustvo. Nikakve instant varijante napretka, imaginarna ubrizgavanja finansijskih sretstava i sl. Dakle, emancipacija, moral i potencirane pravih vrijednosti. A na to cemo se jos nacekati. To mozda dozive nasa djeca. Mozda.
-
Naslovnica
#4063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
'ajde ne zajebavajte, kada Istambul može imati oko 3000 džamija, može i Sarajevo 150-200. Mjera.

-
smijesni_ste
#4064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
"Normalno da će je biti, to je zakonski izganjano i mogu oni pjevati borbene.. bilo je skupova građana, padali su i šamari neki kad se na Grbavici gradilo Cheesy"
Komentar sa jednog foruma na "pravom" putu....podržava se i nasilje kao što se može vidjeti....sve u duhu vjere...
Komentar sa jednog foruma na "pravom" putu....podržava se i nasilje kao što se može vidjeti....sve u duhu vjere...
- snaga_znanja
#4065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Simpaticno da je jedna dzamija krenula u izgradnju, a u narodu vec prvi dan gradnje dobila naziv Haramusa... 
- uglavnomja
#4066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-LIBERO- wrote:Uvijek i je bilo fascinantno, i pitao sam se, pa ko zapravo da svoj glas za ovakve krkane? Memic, Bosnjacka, mini verzija, krkana predvodnika, Milorada Dodika, zapravo je paradigma danasnje BiH.
Zemlja ubogih gorstaka.
nazalost
- mayab
#4067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
"Tučnjava je upravo izbila kada su pristalice izgradnje džamije nasilno uklonili transparent, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna između dvije suprotstavljene strane."uglavnomja wrote:-LIBERO- wrote:Uvijek i je bilo fascinantno, i pitao sam se, pa ko zapravo da svoj glas za ovakve krkane? Memic, Bosnjacka, mini verzija, krkana predvodnika, Milorada Dodika, zapravo je paradigma danasnje BiH.
Zemlja ubogih gorstaka.
![]()
nazalost
Bas ono po vjerskim principima...
- Maharadza
#4068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jok ba, valja ispoštovati manjine, jebeš mišljenje 99% mještana ako je taj 1% protiv!siddo89 wrote:Bilo ih 5,6 ...a nece odlucivati pa da dragi bog sidje i kaze neka oni Odluce,neka idu gdje nema dzamija,moramo se prilagoditi vecini
-
RS6_BI_TURBO
#4069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kur'an časni kaže:"Mesdžidi su radi Allaha!"
Kod nas se izgleda kaže:"Mesdžidi su radi glasova!"
(Mesdžid je pravi naziv za ono što mi zovemo džamija, džamija na arapskom jeziku znači univerzitet.)
Kod nas se izgleda kaže:"Mesdžidi su radi glasova!"
(Mesdžid je pravi naziv za ono što mi zovemo džamija, džamija na arapskom jeziku znači univerzitet.)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nije mi jasno što vam smeta džamija
što se mene tiče može ih u sa biti oko 600
djeca se ionako igraju plej stejšna ili šta već
ako je višak i ako bude prazna...lako je rasformirati i izmjestiti tamo gdje bude potrebna
ako je višak i ako bude prazna...lako je rasformirati i izmjestiti tamo gdje bude potrebna
- shbc
#4071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebo djecu, bitnija je dzamija. 
-
Bodkin
#4072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
siddo89 wrote:Bilo ih 5,6 ...a nece odlucivati pa da dragi bog sidje i kaze neka oni Odluce,neka idu gdje nema dzamija,moramo se prilagoditi vecini
- basicm
#4073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja mislim puno sve od djece u tom parku, morali ih smrkovima tjerati da stave temeljac. Smeta dzamija...
- Logovan
#4074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Park nije potreban samo djeci, nego svima nama.Black swan wrote:nije mi jasno što vam smeta džamija
-
amko761
#4075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I džamija je potrebna svima nama