SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
fixer

#3701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by fixer »

drugi_profil wrote:ja sam protiv mucenja i sakacenja zivotinja, ali one ne mogu biti ravnopravne nama jer nisu ni odgovorne pred zakonom kao mi.
Dakle na svaki znak neizazvane agresije = uklanjanje.
Mislim, argument ti je vrh. :D
drugi_profil

#3702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

fixer wrote:
drugi_profil wrote:ja sam protiv mucenja i sakacenja zivotinja, ali one ne mogu biti ravnopravne nama jer nisu ni odgovorne pred zakonom kao mi.
Dakle na svaki znak neizazvane agresije = uklanjanje.
Mislim, argument ti je vrh. :D
PA hebote doveli su ih na nivo ravnopravnih gradjana ovi vau mjau...
TheMule

#3703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by TheMule »

To je pas od ranije poznat policiji. Podigni tuzbu.
Don Zivconi

#3704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Don Zivconi »

Pusti fixera, cujes mu izjava postao bi i ti invalid :mrgreen: pa moj fikseru ne voze se sada pony i violete nego bicikla sa 29" tockovima i full suspenzijom mogu pregaziti kamen velicine tog cuke a da ne padnem :lol:
KingT

#3705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KingT »

Cuj kuco.... :lol:
Don Zivconi

#3706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Don Zivconi »

KingT wrote:Cuj kuco.... :lol:
to je bilo da ne uvrijedim koga tuzice me :D
Ripicipi

#3707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Ripicipi »

Ne znam je l' neko postavljao do sada, ali evo snimak bacenog suzavca i tuce ispred Skenderije :-)

klixo

#3708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by klixo »

leet wrote:Maloprije nešto malo prije Druge gimnazije 12 kerova u čoporu laje na mene, kontam da od sada nosim jednu konzervu hrane sa sobom.
E jebli vas kerovi jeste smotani... Tu postoje dvije taktike ,99% uspijevaju... Prva je da se sagneš fol da uzmeš kamen i fol gadjas kera , za 5 sekundi je na 55 metara od tebe...Druga je , da fol hoces da pomiluješ cuku , ono cuckaš mu i mrmljas hodi vamo cuko(ko Izet fazlinovic kad je ganjo kera sto mu je grah pojeo :mrgreen: )il' ce se udaljiti od tebe il' ce pocet mahat repom i onda ga pomiluješ fino :-D
Kal El

#3709 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kal El »

Ja nisam vidio suzavac :/
Nego jesu li počeli sa uklanjanjem bombe? Ne čujem nikakve sirene

Sent from my LT26i using Tapatalk 2
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

Njih 12? Ja sam samo proš'o pored, stao da ih prebrojim i to je to, srećom me nisu napali. Sada zamisli da je na mom mjestu bilo neko panično žensko.
ranger

#3711 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

a securitasa i profesionalnog cipelarenja ccc
fixer

#3712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by fixer »

Don Zivconi wrote:Pusti fixera, cujes mu izjava postao bi i ti invalid :mrgreen: pa moj fikseru ne voze se sada pony i violete nego bicikla sa 29" tockovima i full suspenzijom mogu pregaziti kamen velicine tog cuke a da ne padnem :lol:
Izvini, nemam ja 29". :roll: Nema pite da bi pregazio kera kojeg on opisuje bez pada. Ali pite nema. To ti tvrdim.
made_in_sarajevo

#3713 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by made_in_sarajevo »

fixer wrote:
Don Zivconi wrote:Pusti fixera, cujes mu izjava postao bi i ti invalid :mrgreen: pa moj fikseru ne voze se sada pony i violete nego bicikla sa 29" tockovima i full suspenzijom mogu pregaziti kamen velicine tog cuke a da ne padnem :lol:
Izvini, nemam ja 29". :roll: Nema pite da bi pregazio kera kojeg on opisuje bez pada. Ali pite nema. To ti tvrdim.
ima ali zavrsis sa diskus hernijom kao ja... i onda te opet zivac uhvati u ledjima cisto da ti ne bude dosadno pa opet hodas na kant :mrgreen:

ova tuca, jesu se ovo sminkeri "tukli" radi "oca mi onaj me gleda" ili ko moze vise od 3 pive popiti? :mrgreen:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3714 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

Don Zivconi wrote:Prije par sati slatki kuco ujede mi jarana koji se na biciklu vozi ispred mene, žao mi je sto mi se istrosila baterija od kamere koja je montirana na bajku tako da nisam uspio snimiti taj napad. Kuco je bio pravo velik a jeran napravio veliku gresku što nije stao nego mu okrenuo ledja. Ja sam bio nekih 50m udaljen od njega i sreca da sam uspio uhvatiti dobre brzine i naletiti na ovo pasce koje je nakon toga pobjeglo a da belaj bude jos veci u tom momentu jaranu pukne i lanac (sredili smo kvar). Predpostavljam da je prebacio brzinu kontajuci da mu pobjegne i jako okrenuo pedale te odmah kvrc. Kasnije ga je ganjao da ga likvidira al pasce ko pasce samo ujede na foru i onda bjez :-) . Sve se dogodilo iznenada izletio iz sporedne ulice i gric za lijevu nogu. Samo da kazem da sam imao sta kod sebe iskoristio bih to i napravio ga invalidom te objavio snimak a neka me onda tuze i kritikuju. Sreca njegova pa je uspio pobjec od tockova moga bicikla pregazio bih ga.

Hebem ti kerove
Jel' vako bilo ?

https://www.youtube.com/watch?v=5qEFFR8gX6k
mali Ninja

#3715 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali Ninja »

Don Zivconi wrote:Prije par sati slatki kuco ujede mi jarana koji se na biciklu vozi ispred mene, žao mi je sto mi se istrosila baterija od kamere koja je montirana na bajku tako da nisam uspio snimiti taj napad. Kuco je bio pravo velik a jeran napravio veliku gresku što nije stao nego mu okrenuo ledja. Ja sam bio nekih 50m udaljen od njega i sreca da sam uspio uhvatiti dobre brzine i naletiti na ovo pasce koje je nakon toga pobjeglo a da belaj bude jos veci u tom momentu jaranu pukne i lanac (sredili smo kvar). Predpostavljam da je prebacio brzinu kontajuci da mu pobjegne i jako okrenuo pedale te odmah kvrc. Kasnije ga je ganjao da ga likvidira al pasce ko pasce samo ujede na foru i onda bjez :-) . Sve se dogodilo iznenada izletio iz sporedne ulice i gric za lijevu nogu. Samo da kazem da sam imao sta kod sebe iskoristio bih to i napravio ga invalidom te objavio snimak a neka me onda tuze i kritikuju. Sreca njegova pa je uspio pobjec od tockova moga bicikla pregazio bih ga.

Hebem ti kerove
taj sigurno nije bio kastriran :D
MedenoSrce

#3716 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MedenoSrce »

Don Zivconi wrote:slatki kuco ujede mi jarana
:lol: cuj, kuco
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3717 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Entropio »

MedenoSrce wrote:
Don Zivconi wrote:slatki kuco ujede mi jarana
:lol: cuj, kuco
:lol:
O'zone
Globalni moderator

#3718 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Nije Sarajevo ali ne sumnjam da se dole ne nalazi i vozila koja su nestala sa područja KS.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ukradeni ... /130827043

Zbog ovakvih sudova i tužilaštava ja bih najradije napravio totalnu čistiku sve izbacio napolje
hopi

#3719 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hopi »

pročitao sam tekst, komentar: da bi bio sevap izbrisati nas sa lica zemlje
našli im stotine ukradenih vozila, papira za krivotvorenje itd. i onda lik kao nije znao da su ukradena i naredba suda da mu se vrate vozila.
klaki

#3720 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by klaki »

ako neko vidi svoje auto... fino utoku za pas i pohod da ukrades svoje auto :lol:
drugi_profil

#3721 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

Samo zamisli koliko su tu tuzioci i sudije uvaljeni da ih ovako mogu drzati za jaja.
Banana drzava.
ranger

#3722 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

hopi wrote:pročitao sam tekst, komentar: da bi bio sevap izbrisati nas sa lica zemlje
našli im stotine ukradenih vozila, papira za krivotvorenje itd. i onda lik kao nije znao da su ukradena i naredba suda da mu se vrate vozila.
i ja sam isto pomislio...
pa ovo je smijurija od drzave, ja se vise ni ne ljutim... ohladio sam na sve ovo haos cisti...
O'zone
Globalni moderator

#3723 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

drugi_profil wrote:Samo zamisli koliko su tu tuzioci i sudije uvaljeni da ih ovako mogu drzati za jaja.
Banana drzava.
Presude koje donosi sud u Širokom Brijegu su u već par slučajeva prešle granice zdravog razuma. Tužno je da ni ostali sudovi nisu puno odmakli po kvalitetu razlučivanja dobro-zlo.
drugi_profil

#3724 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

I onda ne uzimaj pravdu u svoje ruke?
Izgleda da moramo dosegnuti stanje ravnoteze straha medju pojedincima da bi sudovi poceli raditi sto im je posao.
Locked